מחפש שלושה דברים

נראה לי שאתה מנסה לבדוק את הידע שלנו..

בכל אופן.. אני לא יודעת לענות לך.. כי כמו שאתה טוען אנחנו שומעים רק מיינסטרים.. או כמו שאני טוענת.. לא נולדנו באותה התקופה. וכמו ששחר כבר אמרה ... אני בטוחה שג'נגו ישמח לענות לך אם תשלח לו הודעה במייספייס ... בכל אופן אני אשאל אותו וכשתהיה לי תשובה אני אשלח לך במסר.

יניבל1

New member
שאני אבין מה זה הזילזול הזה?

מה פתאום לקחת את ההודעה האחרונה שלי והכנסת אותה לתוך השאכול , מה הקשר בין ההודעה הראשונה שלי בפורום לאחרונה? את מנסה להוציא אותי מטומטמם? מציף בפורומים? אני לא מבין איזו עמדה ניסית להביע , אבל זה לא היה לעניין

shahar1989

New member
ואו מה נסגר?

היא כולה עושה סדר בפורום, ואם כבר נפתח שרשור שאלות ובקשות אז למה לא לקבץ את הכל ביחד?

הקשר הוא..ששתי ההודעות

הן בעצם שאלות.. ועל מנת ליצור סדר בפורום.. אני משרשרת את זה לשש"מ שרשור שאלות מסודר
אם יש לך בעיה.. תפנה לתפוז.. אני סה"כ עושה סדר בפורום

אני לא מבינה מה הקטע שלך

אתה בא לפה, מתחיל לקטול אותנו מכל כיוון, שואל שאלות ובוחן את הידע שלנו על ג'נגו. מה הקטע? בשביל מה התחלת לכתוב פה מההתחלה? לבוא ולהוכיח שאתה לא "טינאייג'ר שמחפש לך עוד ,רוק-סטאר, לסגוד לו"? אחלה הוכחת. יאללה ביי.

יניבל1

New member
אתם כאלה קשיי קליטה שזה משהו

העלתי את השירשור הזה כי אני מחפש דברים שחשובים לי אז זרקתי איזה הערה שאולי לא היתה הכי במקום (אבל לא במטרה להעליב) מה אתן כולכן קופצות כמו משוגעות??

טוב אחי.

זרקת הערה לא במקום. קיבלת עלייה תגובה שהיא מאד במקום. לא נאה לך? חבל!.. מה ציפית?! שכולנו נתחיל לסגוד לך כי אתה מכיר קצת יותר מחלק מאיתנו את עמיר? בסדר.. הפגנת את הידע הרב שלך בנושא.. הראית שאתה מעל כולנו כאן.. מה עוד אתה מחפש?!

יניבל1

New member
את לא מבינה מה אני מדבר

לא התלהבתי שנאי מכיר יותר אלבומים , אם את חושבת שאני מתלהב מזה שאני מכיר את "לנשום במים" ואתן לא את איבדת לגמרי את המסר שלי דבר ראשון , אני לא מתלהב בכלל דבר שני , זה שאתן מכירות פחות לא עושה אתכן מבינות פחות , אני פשוט דיברתי על תופעה כזו בפורום של התיחסות לג'נגו כאילו הוא עוד זמר חמוד כזה עם מוזיקה נחמדה,(ולא סתם "לב" הוא האלבום שמוזכר כאן הכי הרבה , למרות שהוא הכי פחות טוב שלא (ולא שהוא לא טוב כן? )[ מבחינתכם ג'נגו הוא עוד כפיר אפשטיין או בועז בנאי ואגב אני בכלל לא רציתי לכתוב את כל מה שכתבתי עכשיו , אתן דחפצתם אותי לפרט את עמדתי עליכן , אני בכלל נכנסתי לכאן לשאול כמה שאלות וללכת

amitshilo

New member
כן, אבל רק תבין

שאתה אמרת כמה מילים שהתחברו למשהו שפגע בנו, כי זו הטריטוריה שלנו, וזה נשמע לנו מאוד לא נכון ומאוד פוגע, זה קומם אותנו, זה הכל.

אהה בסדר.

אתה פשוט יודע להגיד מה ג'נגו בשבילנו.. אני לא אכנס לוויכוח המויתר הזה.. אמרת את דעתך עלינו.. אם סופסוף נגמרו לך המילים אז אתה מוזמן להפסיק.

amitshilo

New member
אתה נכנסת אל הבית שלנו והתחלת לזלזל בו.

ובמקום להבהל ולהרתע, תקרא באמת את מה שכתבתנו. אתה באמת מוזמן להצטרף לכאן, להכיר אותנו יותר, להבין יותר מי אנחנו, להעשיר אותנו בידע שלך, להתעשר בשלנו, המקום הזה יקבל כל אדם שרוצה להיות חלק ממנו.

O f r i s h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני אומרת שפשוט לעצור את זה פה..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בשביל מה להתווכח, זה לא יעזור במילא, אתה בשלך ואנחנו בשלנו. כל אחד באמונתו יחיה:] חסל ויכוח. שלום ולהתראות

sonic_green

New member
השרשור הכי טוב שהיה פה מאז שאני קורא פה

בדרך כלל שנכנסים רואים את אותם השרשורים הקבועים (והמשעממים לדעתי (ובגלל זה אני לא פה כמעט)) וסוף סוף ויכוח/דיון על מוזיקה, היה שווה את כעס שיצא פה... נהניתי... בפעם הראשונה

sonic_green

New member
ואגב, דעתי הצנועה בעניין

אין לי כוח לעמוד מול הבנות כי הן מקובעות מדי בדעתן ונעזרות ברוח גבית אחת של השניה כדי להתווכח מול בנאדם אחד שלדעתי יש הרבה צדק בדבריו גם אם הוא הציג את זה בצורה שלא נראית לכן. אני לא מצאתי את מקומי בפורום ג'נגו (או ג'נגו-קוצי-מוצי) ולדעתי זה בגלל המחסור החמור בטסטוסטרון שיש פה, בנות הן בנות, וכשהן צעירות הן בכלל בנות, אין פה שום זלזול אגב, אם מישהי תחליט פתאום שאני נכנס בהן, פשוט לא חושב שזה כל כך קשור לג'נגו 90% ממה שהולך פה... אז נכון שזה רק פורום של ג'נגו (או פורום ג'נגו-עברי-אפשטיין) וכמה כבר אפשר לכתוב עליו, אבל בנינו זה פורום של החבר'ה שלכם, שמדי פעם בעשור יש פה תכלס הודעה ששווה לקרוא בה כל פסיק, כמו בשרשור האחרון. אני עדיין אכנס פעם בשבועיים ואהנה להיות מופתע פעם ב...

יניבל1

New member
"ג'נגו-פוצי-מוצי"../images/Emo45.gif

אני בכוונה נמנעתי מלרדת על האורגיה הדוחה שמתנהלת כאן(ככה זה שמאכלסות את הפורום רק בנות) בגלל קיבוי ריבים אישים שלי בפורומים שזה די נאמס עלי האמת אלב כן, אמן בסדר גודל של ג'נגו ראוי לפורום ברמה גבוהה יותר ,פורום קוצי מוצי זה בשביל קרן פלס או כפיר אפשטיין

למעלה