מי אמר שאתה שומע רק את ג'נגו?
אמרתי בדיוק את דעתי עלייך כמוש אתה אמרת את דעתך עליינו. אחד לאחד. ולשניייייה לא אמרתי שאתה שומע רק את ג'נגו. והאמת? מה זה לא מעניין אותי מה אתה שומע, באמת אני אומרת לך, אתה אוהב את המוזיקה שאתה שומע? אתה נהנה? הולך להופעות? תומך באמנים בצורה הכי נכונה שאתה יכול? כל הכבוד!! זכית להיות מבחינתי צורך מוזיקה לעניין. התרבות של המוזיקה הישראלית, החלק המוחצן שלו לפחות הוא באמת כל ה"כוכבים נולדים" וה"רימונים" או ה"מסיקות" או איך שלא תקרא להם באמת אולי מביעים פחות רגש מג'נגו, פחות עוצמתיים, פחות מראים את שלהם, אבל בין זה לפחות טובים יש הבדל עצום, אני מסכימה איתך לגמריי שאולי באמת זו לא הדרך להגיע להצלחה, ואני מסכימה איתך מאוד שכל אמן שהוא צריך להוכיח את עצמו מחדש בכל אלבום ובכל שיר.. אבל כל אמן שעדיין שומעים אותו, לא משנה אם הוא לטעמך או לא, הוא אמן!!!! אמן שנון מהחיים שלו כדי שאנשים אחרים ישמעו, אומן שמנסה להראות פן אחר בתרבות כלשהי, בנאדם שעושה משהו שהוא אוהב, ואתה לא זה שיגיד שהוא עושה משהו לא נכון, אם היית זמר, בשלב מתקדם כמו של ג'נגו אולי הייתי חושבת אחרת כשהיית כותב את זה, אבל אתה לא עברת לא את הדרך של ג'נגו, לא את הדרך של כפיר אפשטיין [שכן! יש לו אלבום מצויין! לא נגיד מופת, כי יש לו לאן להתקדם, אבל הוא בהחלט טוב מאוד!!], לא את הדרך של שירי מימון ולא את הדרך של מירי מסיקה. אתה לא יכול להגיד איזה מהמסלולים האלו היה הקשה ביותר, או זה שהיה כרוך בו מאמץ רב יותר, או לא יודעת! אני לא נמצאת בפורום של כפיר אפשטיין אבל כן דאוגת להגיע להופעות שלו? למה? כי אני חושבת שהוא במסלול הנכון, בדרך הנכונה ומכניס משהו אחר למוזיקה הישראלית, אז אם הפורום שלו, שנתפח בשלב מצויין בקריירה שלו, בדיוק בזמן שבו האמן צריך את מירב התמיכה בשביל להתקדם ולהגיע במצב הנכון ביותר לאלבום הבא, ולך תדע, אולי אפילו להוציא אחד הרבה הרבה יותר טוב מהראשון ואם אני ורבים אחרים לא היו עוזרים לו פעם בחודש למלא את הבארבי הוא לא באמת יגיע לאנשהו. הפורמים האלה נמצאים בשביל האמן ולא פחות בשביל הנמצאים בו. איפה ג'נגו ואיפה כפיר? ג'נגו בת"א, אמן ואדם מדהים עם עבר עמוס במוזיקה, אדם שהספיק ועבר המון בחיים שלו, וכרגע הוא מופיע פעם ב [..], מצליח בקושי למלא את לבונטין, עם אלבום חדש [מיינסטרימי למדיי] ופורום בתפוז. כפיר, בחור צעיר עם אלבום ראשון מפוצץ להיטי גל"צ, עבד קשה מאוד [לא, לא פחות מג'נגו] ממלא בארבי פעם בחודש, יש לו עוד הרבה מה ללמוד והרבה מה לתת. את שניהם אני מעריכה ומשניהם אני רוצה לשמוע עוד המון - אז מה עם אחד עושה מוזיקה כזו והשני מוזיקה אחרת? אז מה עם אחד גר בגלגלצ והשני באוזן השלישית? בעיקרון, זה בכלל לא מה שרציתי להעביר לך בהודעה, אז בקיצור, רציתי להגיד לך שתתן לכל בנאם בעולם לשמוע מה שהוא רוצה, גם אם זה מוזיקה שקולעת לטעם שלך וגם אם זה אמן שלדעתך הוא חתיכת חרא מהלך שלא יכול לתת לאף אחד שום דבר. אל תגיד לאנשים שהם שומעים מוזיקה גרועה או שהם לא מבינים במוזיקה, קודם כל תסתכל על עצמך, ולא על החלק המוזיקאי שבך, כי יש סבירות שזה באמת הצד המוצלח שלך, קודם כל תסתכל על עצמך כבנאדם, אח"כ תגיע לשלב המוזיקה.