מחפש פלאג - עזרה

מחפש פלאג - עזרה

לפדאלבורד חמוד שאני בונה (מעץ) , אני מחפש פתרון אלגנטי לפלאגים In,2*Out. מצאתי בסיגנאל שני פתרונות כמעט טובים: אחד - פלאג נקבה פשוט עם שלוחות להלחמה מאחורה, ואום מקדימה. חיסרון בעיני - צריך להלביש פלטה מקדימה להברגה, ומאחורה ההלחמות חשופות, מה שמצריך קומבינה כלשהי לסגור את הקצה. שתיים - פלאג "מאריך" נקבה-נקבה. יתרון - אלגנטי, פחות סיכויים לבעיות בהכנסה והוצאה תכופות. חסרון - אין לו פלטה מקדימה או אפשרות קלה לאבטח. האידאלי מבחינתי זה כמו בתמונה: http://www.redco.com/shopexd.asp?id=1287&bc=no הטוב מכל העולמות. מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ כזה? או באיזה חנויות לנסות? או אם יש למישהו פתרון יצירתי אחר אני אשמח לשמוע. שבת שלום

על הדופן של הבורד

מתחת לאורכיים שעליהם יושבים הפדאלים (שבהחלט יכולים לשמש לעיגון כלשהו). בנוי בצורת משולש, עם דפנות ו...זהו. עובי עץ: 18מ"מ. כל דבר באמת יוכל לעבוד, אבל אני מחפש את הפתרון האלגנטי ביותר. תןדה.

יש לי כזה, אבל גם הוא חשוף מאחורה. אבל זו לא

בעיה לדעתי. אם תלחים לו כבל ותכסה את המגעים עם בידוד מתכווץ זה יהיה סביר בהחלט. ><>

בידוד מתכווץ

זה רעיון מצוין. איך לא חשבתי על זה. אני מתכוון לנסות כבלים באורכים שונים, כי אני רוצה לנסות כל מני קונפיגורציות, דו"צ כמו בתמונה שהבאתי יכול לעזור לי לא לפרק הלחמות כל הזמן. כנראה שכבל מספיק ארוך עם פלאג כמו שנתת יהיה פתרון טוב. תודה רבה!

אגב, היכן אפשר לקנות

פלאג כמו שהראית? בת"א אם אתה מכיר. (בסיגנאל ראיתי שיש דומה לזה אבל בלי פלטה אלא רק עם אום)

אין לי מושג איפה יש בחניות כאלה - אולי בדקדה

בסנטר. בכל מקרה, אם לא תמצא, יש לי אחד כזה חדש. ><>

אז הלכתי לחפש שוב, ומצאתי שניים חדשים ואחד

משומש (לדעתי רק הלחמתי לו חוטים לאיזו בדיקה). אבל באמת תרים טלפון לדקדה, אני די חושב שיש סיכוי טוב מאוד שיש להם כאלה. ><>

תודה, מעולה.

אני אנסה בארץ קודם. למרות שבלינק שנתת כתוב משלוח חינם. דוחף- יש מצב שאני אצור אתך קשר שבוע הבא. שבת שלום לכולם

למעלה