מחפש פדאל בורד

MasteOfPuppets

New member
מחפש פדאל בורד

אני מחפש פדאל בורד קשיח לאפקטים שלי. כעקרון אם אתם מכירים חנות שבה מוכרים כזה זה יעזור לי מאוד. כמו כן אני גם מתעניין ביד שניה האורך המינימלי שלו צריך להיות לפחות 60 ס"מ (עד 80 ס"מ). בתכלס אני לא צריך את כל הפדאל בורדים האלה עם החשמל וכו' אבל אל תתביישו להציע תודה ויום טוב

yotamn9

New member
תבדוק בבודגוב

יש לו שם קייסים בשלושה גדלים, ובמחירים נוחים מאוד. אם אתה רוצה, יש עוד אופציה קצת יותר יקרה של קייסים מארגזי טלטול שכמה חבר'ה פה הזמינו מהם.

eran377

New member
ארגזי טלטול זאת חברה שבונה ארגזים לפי הזמנה

אישית. אתה נותן להם בטלפון את המידות והם בונים בשבילך ארגז אלומיניום. מדובר בארגזים שסביר להניח שאם תזרוק אותם מהגג של עזריאלי הם יעברו בשלום את הנחיתה... בקיצר מה שאני בא לומר זה שהאפקטים בתוך הארגז שמורים בצורה הכי טוב ככה. 035580631 תבקש את שמעון. ממליץ בחום

eran377

New member
בצורה הכי טובה*

החלק העליון נשלף כמובן, אפשר להפריד אותו בלי בעיה מהמשטח.

תגיד יש להם חנות מפעל ?

או ארגזים מוכנים גם? ובאיזה טווח המחירים של הארגזים? תודה.

eran377

New member
זה מפעל שנמצא באזור

דיי חור בתכלס אבל מה זה משנה... באים לשם פעם אחת בשביל הארגז ולא חוזרים יותר בחיים... שווה כל שקל שעולה הדלק. אני על הארגז שלי שילמתי 800 ש"ח, והמידות שלו: 100*45*15 בתכלס דיי עשקו אותי... צריך ליפול עליהם ביום שהם במצב רוח טוב, אני מכיר אנשים (חלקם פה בפורום) ששילמו על ארגז במידות דומות ואפילו יותר גדול - פחות כסף ממני.

eran377

New member
לגבי ארגזים מוכנים - לא יודע

זאת חברה שבעקרון מייצרת ארגזים בליגה אחרת לגמרי בשביל חברות הגברה... הארגזים שהם מייצרים בדר"כ הרבה יותר גדולים ממה שאנחנו מזמינים. אני לא חושב שיש להם ארגזים מוכנים לאפקטים בגלל שזה לא העיסוק העיקרי שלהם.

eran377

New member
דבר ראשון

תבקש את שמעון (אם אני זוכר נכון וזה באמת שמו) כי חוץ ממנו יש שם עוד איזו בחורה פרחולה שלא מבינה מילה ממה שאומרים לה... התקשרתי בזמנו להזמין פדאל בורד ושאלתי בפשטות: "שלום אני מעוניין לברר על מחירים של פדאל בורד" והיא: "מה? פדה בור? לא הבנתי..." שעה ניסיתי להסביר לה מה אני רוצה בכל דרך אפשרית עד שהיא נכנעה ונתנה לי את אותו השמעון שהבין בפעם הראשונה שאמרתי "פדאל בורד" קיצר תבקש לדבר איתו ותחסוך מעצמך הרבה בלאגן וכאב ראש

Y036

New member
תגיד אחי

אי אפשר להסתובב עם הדבר הזה בלי אוטו נכון?

eran377

New member
בכל הכנות - לא

זה ארגז מאוד כבד. 18 וחצי קילו. והוא גדול ומסורבל... אבל זה הארגז שלי עם האפקטים שלי... במקרים אחרים זה יכול להיות פחות, תלוי מה מזמינים בדיוק.

למעלה