מחפש עיצה

roe2003

New member
מחפש עיצה

שלום לכולם, אני עובד כרגע בתחום תמיכת לקוחות בחברת תקשורת העוסקת במחשבים. לפני זה עבדתי בעוד חברה שעושה דבר דומה אבל החברה הנוכחית היא יותר רצינית ויותר גדולה. החברה יש המון אפשרויות קידום לאחר 9 חודשים בתפקיד. כולל תפקידים חיצוניים בחברה (מחלקות אחרות). עכשיו, אני מעוניין לעבור הסמכה כדי שאחרי התקופה הזאת תהיה לי יתרונות ואת מה שדרוש כדי שאוכל לעבור לתפקיד טוב יותר. אבל אני מתלבט מה ללמוד. אני חושב על קודם כל להתחיל עם MCSA ואם הכל יהיה בסדר אז להשלים בסוף ל MCSE. ואני גם חושב על מהנדס תקשורת של סיסקו. שגם הוא מאוד נחשב. אני דיי לא יודע עם מה להתחיל ומה יותר טוב בתור פוש קדימה. אשמח לקבל עצות. תודה מראש.

Zig35

New member
אם "כסף זה לא הבעיה" (ומתי זה לא?)

אני ממליץ לך לעשות את ה- MCSA, שיעמיק לך קצת את נושאי הסיסטם, ואז להתחיל עם ה- CCIE (אני מניח שלזה אתה מתכוון ולא ל-CCNA). היכרות עם נושא הסיסטם תתן לך יתרון על הרבה אנשי תקשורת, שיודעים המון על נתבים וכו' אבל בורים לחלוטין בענייני סיסטם. ה-CCIE הוא קורס ארוך מאד וקשה מאד, אבל בסופו אתה בהחלט יוצא "בוגר יחידה עילית". ה-CCNA לעומתו הינו כמו ה-MCSA מול ה-MCSE - אח קטן שנותן לך ידע, אבל בסופו תהיה לך אותה תעודה כמו למליון אחרים. (האמת, ההשוואה לא ממש נכונה.. להשוות CCIE ל-MCSE זה עלבון חריף ל-CCIE.) גל.

למעלה