מחפש עבודה

Coconutcracker

New member
מחפש עבודה

לפי בקשת טוטאל קומאנדר... ניסוח\ניפוח מחדש של ההודעה הקודמת שלי. שלום, אני אייל מרקוס לויט. במשך זמן רב חיפשתי את עצמי, לא ידעתי באיזה תחום להתעסק. אני סובל מ- HCD (Hyper Creativity Disorder) זאת לא בעיה מוכרת, המצאתי לה שם, הכוונה היא שאני לומד או עובד במשהו והמוח שלי צועד 2000 צעדים קדימה... קשה להתמקד ב- תכל'ס כשהדימיון המפותח שלך מראה לך עולם הרבה יותר מעניין ואת כל האפשרויות הקיימות. עד שלא מזמן התחלתי לעבוד בחברת סטארטאפ כי המנכ"ל ראה בי כמה תכונות שהיו חשובות לו: 1. אני לומד מהר 2. אני יצירתי 3. עצמאי 4. אני בן אדם אמין ונאמן ואפשר לסמוך עליי עם כל מטלה. אז מצאתי שבתחום ההיי טק אני מצליח לשמור על ריכוז וזה תחום שמצליח לעניין אותי מאוד. עד שהתחלתי לעבוד בזה לא ממש עבדתי בכלל והקורות חיים שלי על הפנים. היו קיצוצים והחברה שעדיין בחיתוליה לא יכולה עוד להשקיע בלמידה שלי. התפקיד שלי היה מיועד כשהקעה לטווח הארוך כשאשלוט בתחום אני סביר להניח אהיה נכס חשוב. לכן אני זקוק לעזרה, מצד אחד שווה להשקיע בי, מצד שני יש לי רק מכתב המלצה וקורות חיים כ"כ גרועים שכבר עדיף שלא למסור אותם. ברמת מתחיל html ו- css מתמצא ב- cPanel פתיחת חשבונות, שיוך דומיין, תיבת דואר, סאב-דומיין, התקנת בסיס נתונים, שיוך בסיס נתונים לאתר (ועוד...) מצייר יפה אני בקי באילוסטרייטור (אני יודע לעשות שם דברים שגם המפתחים לא חשבו) יודע אינדזיין יודע קצת פוטושופ (מאוד רוצה ללמוד אדובי מיוז ו- אדג') דובר: אנגלית ספרדית וכמובן עברית. ממשיך ללמוד את התחום (ועוד...) בבית דרך Lynda.com ו- Udacity אני מסיים כרגע html ו- css אח"כ אני מתכנן ללמוד php ו- java בברכה, אותו שם שרשום למעלה כשהצגתי את עצמי.

TotalCommnader

New member
אני חושב שאתה מציג את עצמך בדרך שלא מועילה לך. שיפור מקודם א

בל גם אם אתה חושב כל מה שכתבת No body likes a show off. במיוחד שאין לך הרבה קבלות. אני מבין מה אתה רוצה להציג אבל לא הייתי מציג את עצמי ככה. אתה צריך להציג את עצמך כאדם שבנה את עצמו אבל בלי להשוויץ.

קודם כל קורות חיים שכוללים את מה שכן הספקת לעשות בחברה עדיף על לא להציג בכלל ואתה עושה שירות רע כשאתה אומר שהם זבל גם אם הם לא מועילים. כולם עבדו בעבודות זמניות עד שהתחילו לעבוד במקצוע.

אגב אין מה להתעצבן שאפילו לא עבר יום ואנשים לא הגיבו. אף אחד לא חייב כלום

דבר שלישי הבדיחה על HCD לא ממש תעשה את העבודה.

תראה איך כתובים קו"ח ותראה את אתה מתאים את המצב הייחודי שלך אליהם. תחליף את ערימת הרשימות הזאת בפורום בדברים שעשית בפועל, וקו"ח שמציגים את הידע והתכונות שלך, כולל החברה שהשקיעה בך. כמה זמן עבדת שם?

vinney

Well-known member
ממליץ לך לבקש ממנהל הפורום למחוק את ההודעה הזאת

בדרך כלל זה לא רעיון טוב לפרסם פרטים אישיים על פני פורומים באינטרנט, במיוחד כשההודעות לא מחמיאות לך במיוחד.

user32

Well-known member
מנהל
פייסבוק מכיר?

אתה נכנס לפרופיל של מועמד וחוטף שוק. אנחנו בשנת 2015 וצעירים מצלמים את עצמם מקיאים אחרי לילה בבאר ומעלים לפייסבוק. מה שהוא כתב זה זה נחשב עדין ומעודן.

vinney

Well-known member
בפייסבוק אפשר לסמן את הפרופיל כפרטי

כך שרק שהחברים שלך יראו אותו והוא לא יופיע בחיפושים.
&nbsp
אנשים אולי לא עושים את זה, אבל האופציה קיימת, ואפשר לעשות את זה גם בדיעבד.
&nbsp
פה לא.

user32

Well-known member
מנהל
הכל נכון

מה שאני אומר שהיום הפרטיות של מרבית האנשים ובפרט הצעירים אבדה לחלוטין ומתוך בחירה. בפייסבוק אפשר לסמן בפרטי אבל ברגע ששלחת פוסטים, תמונות וסרטונים לכל העולם בפייסבוק, בטוויטר, בוואטסאפ מפרסם פוסטים בפרופילים של אחרים ולא יודע איפה עוד אז הפרטיות של הפרופיל כבר מאבדת את הטעם שלה.

דווקא אלה שמקיאים בפייסבוק - זה פחות נורא

אתה (אני מקווה) לא מחליט על קבלה לעבודה על סמך השאלה האם בן אדם הקיא במסיבת סילבסטר, או זה שהוא עישן חשיש לפני 5 שנים בטיול בהודו

אתה כן מחליט על סמך איך בן אדם בוחר להציג את עצמו מבחינה מקצועית

וכןֿ, מי שבוחר להעלות תמונות על איך הוא הגיע היום למשרד עם עיניים אדומות אחרי החגיגה של אתמול - זה אכן מעשה מטופש, אם הוא בדיוק מחפש עבודה...

user32

Well-known member
מנהל
אני לא טורח להכנס לפרופילים בפייסבוק. אין לי זמן לשטויות

user32

Well-known member
מנהל
בהמשך למה שענו לך

בקו"ח ובפניות לעבודה אתה מתנהל בעולם העסקים. את כל הסיפורים על תסמונות שהמצאת, על התכונות הנהדרים שאתה חושב שיש לך כדאי שתשאיר לפורומים אחרים.
מה שכן, מה שכתבת מתאים אולי לפוסט בפייסבוק. בFB פונים לרגש יותר מאשר לשכל ולפעמים הפוסט שלך יתגלגל לאיזה מעסיק שיחליט לפעול מתחושת בטן ולתת לך צ'אנס. יש הרבה סיפורים כאלה גם בחיפוש עבודה וגם בחיפוש השקעה וכל דבר אחר (זוגיות, כליה, מה לא).

אם אתה רוצה לשלוח הודעה רצינית לחברה תצטרך לכתוב מסמך קו"ח סטנדרטי, להתגבר על הHCD ועל הנטיה הטבעית לספר כמה אתה נפלא ולדבוק בעובדות: נסיון, השכלה, כלים וידע שרכשת (גם אם רכשת בצורה עצמאית). הדברים שתיארת לרוב ייתפסו כחסרונות בעבודה וכדאי שתשכח מהם. אולי זה מתאים למשרד קריאטיב שם תמצא כל מיני הזויים (עובד איתם בזמן האחרון, זה חומר אחר לגמרי של אנשים לעומת מה שתמצא בחברות הי-טק).

עיצה אחרונה: אתה מרבה לדבר על ה"השקעה בלמידה שלי" שכביכול החברה צריכה לעשות. כדאי להחליף תקליט ולחשוב איך אתה לומד בעצמך ומביא ידע לחברה שתזכה להעסיק אותך ולא לצפות שהם ילמדו ויכשירו אותך. כל הידע נמצא בחינם, רק צריך לצבור אותו.

בהצלחה

במה אתה רוצה לעבוד?

לא הבנתי לאיזה סוג משרה אתה מכוון.

ולמה כתבת את זה דווקא בפורום היי טק.

למעלה