מחפש עבודה

Coconutcracker

New member
מחפש עבודה

שלום, אני אייל מרקוס לויט. במשך זמן רב חיפשתי את עצמי, לא ידעתי באיזה תחום להתעסק. אני סובל מ- HCD (Hyper Creativity Disorder) זאת לא בעיה מוכרת, המצאתי לה שם, הכוונה היא שאני לומד או עובד במשהו והמוח שלי צועד 2000 צעדים קדימה... קשה להתמקד בתכל'ס של העבודה כשהדימיון המפותח שלך מראה לך עולם הרבה יותר מעניין ואת כל האפשרויות הקיימות. עד שלא מזמן התחלתי לעבוד בחברת סטארטאפ כי המנכ"ל ראה בי כמה תכונות שהיו חשובות לו: 1. אני לומד מהר 2. אני יצירתי 3. עצמאי 4. אני בן אדם אמין ונאמן ואפשר לסמוך עליי עם כל מטלה. אז מצאתי שבתחום ההיי טק אני מצליח לשמור על ריכוז וזה תחום שמצליח לעניין אותי מאוד. עד שהתחלתי לעבוד בזה לא ממש עבדתי בכלל והקורות חיים שלי על הפנים. היו קיצוצים והחברה שעדיין בחיתוליה לא יכולה עוד להשקיע בלמידה שלי. התפקיד שלי היה מיועד כשהקעה לטווח הארוך. כשאשלוט בתחום אני סביר להניח אהיה נכס חשוב. לכן אני זקוק לעזרה, מצד אחד שווה להשקיע בי, מצד שני יש לי רק מכתב המלצה וקורות חיים כ"כ גרועים שכבר עדיף שלא למסור אותם. ברמת מתחיל html ו- css מתמצא ב- cPanel פתיחת חשבונות, שיוך דומיין, תיבת דואר, סאב-דומיין, התקנת בסיס נתונים, שיוך בסיס נתונים לאתר (ועוד...) מצייר יפה אני בקי באילוסטרייטור (אני יודע לעשות שם דברים שגם המפתחים לא חשבו) יודע אינדזיין יודע קצת פוטושופ (מאוד רוצה ללמוד אדובי מיוז ו- אדג') דובר: אנגלית ספרדית וכמובן עברית. ממשיך ללמוד את התחום (ועוד...) בבית דרך Lynda.com ו- Udacity אני מסיים כרגע html ו- css אח"כ אני מתכנן ללמוד php ו- java בברכה, אותו שם שרשום למעלה כשהצגתי את עצמי.

למעלה