מחפש עבודה בקנדה

barakmihshuv

New member
מחפש עבודה בקנדה

שלום לכולם,
חבר שלי גר בקנדה בעיר טורנהיל במחוז טורונטו והוא מחפש עבודה באיזור...
ההשכלה שלו היא: למד במכללת סנקה 3 שנים
תואר ראשון ב: college vocational program
תואר שני ב:: office administration executive
מעוניין לעבוד בתחומים הבאים:
כל עבודה תתקבל בברכה (עדיפות לעבודה משרדית ו/או עם אופק ניהולי)

אשמח ליצירת קשר
בברכה,
זיו
דוא"ל: [email protected]
טלפון: 4163035289

michaelbl

New member
לא רוצה להיות קטנוני

אבל לרוב כשאומרים תואר ראשון ושני מתכוונים לתארים אקדמיים. מה שהחבר שלך עשה הוא ללמוד במכינה ואחר כך לעשות קורס אופיס של שנתיים.
אני מקווה בשבילו שימצא עבודה אבל האמת אני לא ממש מצליח להבין לאיזה תחום התעודה שלו מכוונת. עבודה משרדית זה מאד רחב ולרוב יש דברים ספציפיים שעושים במשרד. לגבי האופק הניהולי הייתי יורד מזה, חסר סיכוי.
זה שהוסיפו את המילה executiveלשם הקורס לא הופך אותו קשור בניהול, זה כמו שבונים בתים ורושמים בשלט executive town house, מה הקשר למנהלים רק אלוהים יודע.
בכלל צריך להיזהר מכל הקלגים האלה שמבזבזים לאנשים זמן כשכל המטרה שלהם להוציא מאנשים כסף, פעמים רבות על ידי מתן עזרה לאנשים בלנצל כל מיני מענקים ממשלתיים כך שהתלמיד לא מרגיש שהוא מפסיד כסף כי המדינה משלמת אבל הוא מבזבז זמן. בזמנו כשהיינו חדשים בקנדה ואישתי חיפשה את עצמה הלכנו לפגישת ייעוץ באוורסט קולג לקורס דומה. הם שיכנעו אותנו שזה כמעט לא יעלה לנו כסף כי הם יעזרו לנו למלא טפסים למענק ממשלתי. ביקשתי את הסילבוס של הקורס כי כל העסק הריח לא טוב, הם הגמישו מהר מדי את תנאי הקבלה והדרישות, ואז ראיתי שזה בעצם קורס אופיס של שנתיים, קמנו והלכנו משם.

barakmihshuv

New member
תודה על תגובתך שאלה לי אליך

אם אני מלמד את חבר שלי להיות טכנאי מחשבים האם הוא צריך תעודה בשביל להתקבל לעבודה מהסוג הזה? או שמספיק לו ידע וקצת ניסיון והדרכה ממני?
&nbsp
יש מקומות שאתה מכיר אולי שיכולים לעזור ליהודים בקנדה למצוא עבודה? חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום
&nbsp
תודה

barakmihshuv

New member
תודה רבה אפנה אותו אליהם

תודה רבה אם יש עוד משהו אשמח לשמוע
&nbsp

michaelbl

New member
קנדים מאד אוהבים הסמכות ותעודות

בטח כשזה מגיע להסמכות מקצועיות. אני גם לא חושב שאפשר ללמג מישהו מקצוע ככה משיחות בטלפון או בסקייפ, הדברים האלה מצריכים נסיון ועבודה כדי להגיע לרמה סבירה. מעבר לכך לא חסר קנדים מקומיים שעשו הסמכה רישמיתכך שהחבר שלך יהיה בנחיתות מולם, בלי תעודה, בלי נסיון.
לא מצליח לראות מוצא לחבר שלך, ולגבי משרד שעוזר לא הייתי בונה יותר מדי על העזרה. שינסה למצוא איזה עבודה פקידותית אם כבר יש לו את התעודות

barakmihshuv

New member
חבר שלי לא מהגר

חבר שלי גר קבע יחד עם ההורים שלו שם, כל המשפחה עזבו את קנדה בגיל קטן הוא נסע לשם והוא חוקי שם וגר כקבע שם הגיע בגיל קטן עד כיום שהוא כבן 30
לכן אני שואל אם יש מקום שמסייע ועוזר ליהודים שם למצוא עבודה פקידותית או אם יש מישהו בפורום כאן שיכול לעזור או מכיר

למעלה