מחפש עבודה בקנדה

sefishalom

New member
מחפש עבודה בקנדה

בחור צעיר בן 22, ללא אזרחות זרה, משתחרר בדצמבר הקרוב משירות קבע בצה"ל כקצין שלישות,
ללא השכלה אקדמאית, דובר אנגלית ברמה מעל הממוצע, בעל כישורי עבודה עם אנשים, יחסי אנוש טובים, יצירתי עם ראש פתוח ובעל יכולת הסתגלות למקומות חדשים.
מעוניין בשנתיים הקרובות להתחיל בתואר ראשון בנדסת מכונות בחו"ל או בארץ.
מחפש עבודה חוקית בקנדה שהיא לא בעגלות (משרדית, פיזית או כל דבר שיתן לי בסיס טוב להתחיל בתהליך ההגירה) ובעתיד גם להגר.
אני יודע שזה קצת יומרני לפי הנתונים האישיים שלי ושכרגע אין לי מה להציע בתור "חייל משוחרר" אבל אם מישהו שמע או מכיר מישהו או צריך בעצמו אשמח לשמוע הצעות.
מוכן לעבוד בהכל, שוב - הראש עוד צעיר ופתוח לכל הצעה

אפשר להגיב פה או להשאיר הודעה [email protected]

חבל על זמנך לנסות למצוא עבודה חוקית בקנדה

בתחילת דרכך המקצועית, מה שתוכל לקבל לא יוכל להוביל להגירה. מומלץ לך לעבוד קשה, לחסוך כסף וללמוד כאן הנדסת מכונות לתואר ראשון, זה יבטיח מסלול חלק, אם גם יקר.

sefishalom

New member
ביקוש למקצוע

מה הביקוש להנדסת מכונות בקנדה?
ולאיזה מקצועות יש ביקוש גבוה בקנדה?

רשימת המקצועות המבוקשים בקנדה מצוייה בקישור המצורף

כאן. יש לקחת בחשבון שמי שלומד מקצוע כזה בישראל צריך לעבור בחלק מהמקרים מסכת ייסורים עד שמקצועו מוכר ומאפשר הגירה, כך שמומלץ למי שיכול ללמוד את המקצועות האלה בקנדה. יתרה מכך, ההגירה בעתיד כנראה תהייה תלויה בכך שמעסיק יבחר אותך אישית מתוך מאגר, שוב עדיף לא להיות תלוי. לימודים בקנדה פוטרים אותך מהתלות.

[URL]http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/complete-applications.asp[/URL]

shoren78

New member
תוך שלוש שנים אתה יכול להיות עם אישור

יש מקצועות שלא לוקח המון זמן ללמוד. אם תלמד אותם בישראל, תעבוד מספיק זמן כדי לצבור נסיון בישראל, תגיש טפסים ותחכה בסבלנות, יש סיכוי שתוך שלוש שנים תקבל אישור. למרבה הצער בשלוש שנים קנדה יכולה לשנות את רשימת המקצועות שלוש פעמים, אז יש פה הימור לא קטן.

למעלה