מחפש ספר

מחפש ספר

שידבר לבחורה שנכנסה להריון. אם אפשר קצת פרוט על הספר,אני אודה לכם אגב כתבתי קצת פרטים בהודעה כי יש לי בעיה של כתיבת עברית,ואני עושה 'העתק' 'הדבק' וזה לא ממש נוח וחוץ מזה,אני בן.

Rivendell

New member
ובכל זאת פרטים יעזרו.

על מה מדובר? נערה שנכנסה להריון לא רצוי? סתם בחורה בהריון שמחפשת חומר קריאה משעשע על מצבה?

Rivendell

New member
בוא נראה מה אני עוד זוכרת

יש את "בחינת בגרות", של גלילה רון פדר. זוג תיכוניסטים מאוהבים שוכחים להיזהר, מה שמביא להריון מאוד לא רצוי, והבחירה שהם עושים בסופו של דבר. כשאני הייתי בחטיבה בערך הספר הזה היה להיט, והיה אפילו סרט. אני גם זוכרת במעורפל שלגלילה רון פדר יש ספר על נערה שנכנסת להריון ונכנסת למעין מעון עד הלידה. איך קוראים לו אני ממש לא זוכרת לצערי, או שהייתי אומרת לך. ניסיתי לחפש בכמה אתרים ולא הצליח לי כ"כ. אז ההצעה שלי היא פשוט ללכת לחנות ספרים ולשאול.

arandiera

New member
השבוע הארוך ביותר של סיון

שם למדתי לראשונה שהמילה גרידה עם ה"א משמעותה אחרת לגמרי מגרידא אם אל"ף... (קראתי אותו בגיל הרבה יותר מדי צעיר...) מתאר שבוע אחד בחייה של בחורה שנכנסת להריון לא רצוי ורוצה לעבור הפלה בלי שהוריה ידעו. בסוף הטוב היא עוברת הפלה והכל בסדר. ספר יחסית ישן. נ.ב יש סיכוי שאני מתבלבלת וקוראים לה מירב...

מורן א

New member
האחיות שוסטר נכנסות להריון

ספר חובה לכל מי שבהריון, רצוי או לא. האחיות שוסטר נכנסות להריון, מחברת רקפת זהר. מורן

האמת היא שקראו לה מורן

אבל אני זוכרת שלי הוא נראה בזמנו סתם נסיון של דבורה עומר לזכות ביתר פופולריות בקרב בני הנוער שכבר מאסו לקרוא על בן גוריון, הרצל וחבריהם.

r i c k i

New member
כבר דיברתי על הספר הזה לאחרונה...

ושוב אני אזכיר אותו - תקנות בית השכר. כל החלק הראשון מספר על החיים בבית היתומים שהוא גם בית חולים ליולדות וגם מבצעים בו הפלות. השאלה היא בני כמה אתם ועד כמה חברה שלך היא מהסוג שקורא ספרים, כי אם היא לא, אז יכול להיות שהספר יהיה קצת גדול עליה ומסורבל. יש בו הרבה תיאוריים, וגם רפואיים ואולי גם מזעזעים... אבל בנוסף, הספר גם מציג באור חיובי את נושא ההפלות, שבאותה תקופה היה אסור...

למעלה