מחפש סופה!!!!!!!!

yoavr15

New member
מחפש סופה!!!!!!!!

מחפש סופה 90-94 סגורה אוטומטית יואב 054942142

umop apisdn

New member
שטויות!

גיר אוטומטי בשטח יעיל בהרבה, ולמעשה עדיף על ידני, במיוחד בשטח טכני קשה שבו זקוק הנהג למלוא תשומת הלב אל הדרך, ולא לא זקוק למשחקי גיר. גיר ידני בשטח זה טוב אך ורק לשבילים מהירים.

זאת ועוד:

האימרה "גיר-אוטומאטי-זולל-דלק" כבר עברה מהעולם. לא רק שניתן לראות זאת בבירור במבחני דרך ומדידת התצרוכת, הרי שהגירים האוטומאטיים המודרניים מצויידים בהילוך יתר ובנעילת מכפיל המומנט במהירויות של 90 קמ"ש ומעלה, מגיעים למהירויות סופיות זהות לדגמים הידניים, שלא לדבר על הנוחות הן בדרכים פקוקות. ובשטח, אין על מה לדבר. שהרי מעבר מכשול טכני במהירות אפסית עם גיר רגיל גורם לשחיקה מוגברת (מאוד) של המצמד. ולסיום, מי שבאמת יודע להשתמש בגיר אוטומאטי, אינו מכניס למצב D בתחילת הנסיעה ולמצב P בסופה, הוא עושה שימוש מושכל בהילוכים הנוספים ובמצבי הביניים (ספורט, רגיל, חורף) העומדים לרשותו כדי "למשוך" הילוך, להאיט עם המנוע וכיו"ב. יש מישהו שעדיין חושב שלגיר הידני יש איזשהו יתרון פרט ל"אגדת החיסכון בדלק"?

yoavr15

New member
כי............

אני מחפש אוטומט כי הרחב ישמש אותי גם ביום יום ואני מנסה להסיג נוחות נסיעה גבוהה יותר

-רוני-

New member
ישנם כמה דרכים:

א. לפי המצב היום ניתן לקנות רכב ב-20% יותר זול מהמחירון דרך העיתון. ב אם אתה רוצא מציאות לך לכיוון של מכרזים הרכב זול ג. ישנם גם מגרשי רכב הערה לא משנה באיזו דרך תבחר תמיד יהיו תיקונים ושיפורים לעשות חבר שלי הוציא סופה 92 או 94 לא זוכר בדיוק את המודל ב-16000 ש"ח ממכרז של התעשיה הביטחונית

teen17

New member
רוני כנס לכאן:

היי רוני. תקרא את ההודעה למטה שהנהלת הפורומים כתבה בתגובה למה שרשמת ובתגובה שאני רשמתי להם ואשמח אם תגיב על זה. גל.

-רוני-

New member
ערב טוב גל

הפקס שלך לא הגיע לידי האם פקססתה אותו? תשמע גל אצלי עובדים קרוב לחמישים אנשים בארץ ובחו"ל ומעולם לא פיתרנו עובד לאחר שבוע. אבל מצד שני לפי מה שהם כתבו הם לא מתכונים להוריד את הפורום,(תראה את חצי הכוס המלאה) גל חמוד אתה עוד צעיר ולפי מה שהספקתי להכירך יש לך עתיד קח את החיים בקלות נ"ב ירדתי מהמוסו של דייהו הזמנתי פאג´רו ספורט עוד שבועים אספקה.

teen17

New member
תגובה למה שרשמת:

לא שלחתי לך את הפקס כי זה בעצם האי מייל ששלחתי לך. שלחתי לך לפני כמה דקות אי מייל אז תבדוק אי מייל ותגיב לי במייל. זה לא עוזר לי שהפורום ישאר מכיוון שהוצאתי את המיץ מעצמי ונלחמתי כדי שהפורום הזה יוקם (כמו שיש כבר בפורטלים אחרים) ובסוף מעיפים אותי מהניהול אפילו שעבר רק חצי שבוע במקום שבועיים של ניסיום שהיו אמורים לתת לי. בכל מקרה זה כבר עניין לאי מייל ולא לכאן שכולם יראו. נ.ב. הזמנת פאג´רו ספורט דגמי 2002? כמה עלה לך? ולמה החלטת לקנות חדש הרי רצית משומש, גל, כועס מאוד מאוד מאוד ואף אחד לא מבין אותו-וזה עוד יותר מעצבן.

-רוני-

New member
גל אני מבין אבל חבל על העצבים

גם אני פעלתי להקמת הפורום ואני מבין אותך מה שאני לא מבין זה: האם ניהול הפורום קשור בתשלום קבלתה משכורת? האם ניהלתה אותו מביתך? תראה אני די חדש באינטרנט לא היה לי זמן ושהיה לי היתי נכנס לאתרי 4X4 לגבי הקינג עוד תלמד שבסוף הנשים הקובעות מה עוד שזה היה הרכב שלה מחירו עם קצת תוספות 275,000 ש"ח אני נשאר נאמן לאיסוזו

teen17

New member
קנית לאישתך קינג ב-275,000 שקל?

אם כן איזה מנוע וכמה כ"ס? גל.

teen17

New member
חחחחח מצחיק אתה.....

אולי תסביר לי מאיפה אתה ואחרים משיגים כסף לכזה אוטו יקר? וחות מזה למה לא קנית לה את הפראדו הוא יותר טוב בכל הדברים. נ.ב. אתה שם לו מיגונים שעולים בערך איזה 50,000 שקל? נ.ב. 2 תעשה לי סיבוב על האוטו אני חייב להרגיש ולראות איך הוא נוסע.

-רוני-

New member
בדקנו כמה רכבים

ובסוף הוחלת על הקינג, חוץ מזה מה שטוב לפריז דקאר (הרכב של עידו) מתאים לי. אשלח לך דואר תתקשר לפלאפון.

מצמץ

New member
רוני, שאלה לי אליך...

אומנם האישה קובעת אבל... האם לא עדיף במחיר שהוצאתה על הקינג כבר לקנות ML270 CDI, או אודי אולראוד TDI. אומנם ההחלטה היא שלכם ולא שלי אבל מעניין אותי לדעת למה בחרתם דווקא בקינג כאשר יש לכם כלכך הרבה אופציות טובות בשוק באותו המחיר ובהתחשב בעובדה שרוב הזמן הרכב יהיה על הכביש ולא בשטח (אני משער). בידידות מצמץ.

-רוני-

New member
אני יכול להבטיח לך שזה בערך

חמישים אחוז כביש וחמשים אחוז שטח. עכשיו לגבי הקינג לפני האיסוזו שיש לי היום היה לי בופאלו (כמו הL-200 רק 4X4) ומבחינת שרות ותחזוקה לא היו לי בעיות רצניות לגבי מכירה תוך שבוע נימכר מחירון היה עליו 250,000 ק"מ עכשיו תשאל למה גיפ? אני חולה מודה אבל ממש חולה לדוגמה היום סתם יום באמצע השבוע נמאס לי לעבוד בערך ב-11 אז חזרתי הביתה אירגנתי את הרכב, הילדים חזרו מבית הספר ויצאנו לטיול התחלנו בחולות קסריה והמשכנו במקביל לנחל חדרה (שעבר שיפוץ רציני) עד ביצות זאיתה חזרנו לא מיזמן, המון בוץ המוני ציפורים כמה שועלים וכ"ד.

מצמץ

New member
אם כך

אז באמת הרכבים ששאלתי אותך לגביהם לא יתאימו לשגרת החיים שלך. ועשיתה בחירה מצויינת (סליחה, אשתך עשתה בחירה מצוינת
). מצמץ, אוהב רכבי שטח אבל לא אוהב לרדת לשטח (אני "ילד שמנת" שלא אוהב להתלכלך אלא אם כן אני מטפל במכונית).

-רוני-

New member
יום שישי

עכשיו חזרנו מהכרמל תחילת המסלול ליד כרם מהר"ל וסיומו ליד דלית אל כרמל ואם אתמול היה בוץ על האוטו היום אפשר לגדל עליו פרחים. חברה צאו לטבע יש לנו ארץ נהדרת.

למעלה