מחפש סוכך....

פ123

New member
מחפש סוכך....

בביתנו החדש (קנינו בית מוכן -- חמם והגש) האדריכל (שיפלו לו הידיים)תכנן חדר כביסה, אבל לא תאר לעצמו שגם צריך לייבש את הכביסה (מין אדריכל שכזה). מפה לשם מכיוון שזו שכונה של אנטלגנטים לא רק שכביסה מלוכלכת לא מכבסים לעיני כל אז גם לתלות אותה לייבוש עדיף בהצנעה. כסיפרתי על כוונתי לקנות קרוסלה לגינה לתליית כביסה בגינה, התגובות היו: הרמת גבה שהתחברה לפוני אצל השעירים ואצל הקרחים הרמת הגבה גרמה לגבה להתחבר לשערות שבגב. אמצנו את הפתרון של שכנינו המלומדים ואנו תולים את הכביסה במרפסת השמש בחדר השינה ע"ג מתקני ייבוש ניידים. למי שלא התעייף עד עכשיו... בבוא עלינו עונת החורף אני וזוגתי מעונינים ברכישת סוכך (כמו בקיוסק של עמי, רק בלי הכיתוב "קוקה קולה טעם החיים") הסוכך רצוי שיהיה ניתן לגלגול בעזרת מוט. וכעת שלב השאלה הזהה: א. דעה ארכיטקונית על המוצר. ב. תחליפים. ג. גוון מתאים לסוכך (הקירות בגוון דומה לRAL 5017 צהוב בננה). ד. ספקים ומחירים מומלצים (כ 4 מ"א מקרה על כ 2 מ"א. תודה (בעיקר על הסבלנות
)

s a r e l

New member
סוכך

תבדקו את האפשרות להתקין מרקיזה ישנם שני סוגים עיקריים. סוג א´ מרקיזה כדורית , שנפתחת כמו גגון של עגלת תינוקות קלאסית(קשת), יש עם מנוע ובלי מנוע. סוג ב´ מרקיזה דו זרועית, דומה לסוככים שרואים היום ברוב בתי הקפה בארץ. עלות בין 1,000$ - 1,300$ . בהצלחה!

פ123

New member
תודה, אבל.....

הסוכך שאתה מציע אינו עומד בגשם וברוחות הוא בעיקר משמש אלמנט הצללה. מרקיזה דורשת גובה נטו שאין לי אותו.

אילן, אם השכונה כל-כך "אינטליגנטי"

יעלו על הדבר, שברוב תכניות הבינוי של בתים צמוד קרקע, אסור לבנות מחסן, או דומה לזה. אני יודעת, שזה טיפשי, אבל גם מתכנני ערים רובם אדריכלים, שמול עיניהם תמונות של ז´ורנלים, ולא תסרית החיים... לכן, ממליצה לפני כל קניה, לבדוק, שבעירייה לא יעשו לך בעיות... אם חשש שלי מוצדק, אז, ממליצה לשלוח את תכניות הבית (מה שקיבלתם עם הרכישה), כי יש לך פרוטקציה, כיועץ הפורום, לקבל תשובה עינינית (למרות להברזת מהפגישה). בפורום יש לפחות 3 מתכנניות, שגם עושות כביסה, ולא מזלזלים בפונקציה החשובה הזאות...

YM14

New member
סוכך

אולי לשים קרוסלה בגינה ולהסתיר אותה בעזרת מחיצה העשויה מסבכת עץ או משהו בסגנון זה.

אם, תלית הכביסה במקום מקורה,

בתוך הבית, אין משמעות לגשם... היום רוב האנשים לא חיים לפי עבודות בית, ומזג האוויר. את הפונקציות צריכים לתכנן, שעבודות הבית יהיו קלים, לכל האפשר...

פ123

New member
מדובר על תליית הבגדים גם בגשם...

חדר כביסה נמצא בקומה העליונה ולפיכך שם תיתלה גם הכביסה אם כי לא במרכז העיר, אולם במרפסת שמש. קדימה חבר´ה הגנה מפני גשם הכיצד?

סוכך לכביסה

היי אילן סליחה על הזמן תגובה אך בבית מחשבי לא מופעל עקב בעיות עם האנטי וירוס ואני לא מסתובבת ברשת בלי מגן ביצים... ובעבודה היה לי קצת לחוץ אתמול. חסרים לי כמה פרטים ואתה יכול לשלוח כאן או במסר.כיצד נראית החזית של הבית במקום שאתה מתכוון לתלות כביסה. האם זו מרפסת בה תציב את מתקן הכביסה? האם כבר הצבת מתקן? אני אישית מעדיפה חבלי כביסה ישרים ולא קרוסלה. גם מבחינה אסטתית וגם פרקטית. יותר קל לתלות סדינים. גם אצלי בבית הכביסה נתלית בקומה השניה, אך בניתי מסתור כביסה מפריקסטים כמו רקפת . עליהם מתחתי חבלים. כרגע אין סוכך אך מתןכנן סוכך ישר עם זרועות, מאחר והוא מכסה שטח גדול יותר. אתה צריך לזכור שהגשם לא יודע לרדת במאונך ולכן אם תולים כביסה יש לתלותה לא עד קצה הסוכך ולהשאיר קצת מקום כי גשם יורד באלכסון... לכן , עקרונית אני מעדיפה את הסוככים עם הזרועות ומתכננת סוכך גדול יותר משטח התליה. מבחינת גוונים, אתה עלול להיות מוגבל בבדים שיש למרכיב. אני אישית אוהבת את אילו שיש להם פסים רחבים בגוון אחד + לבן. אם קירות הבית בנניים הייתי הולכת על צהוב חזק או ירוק כהה. יש בהם תמיד מראה נקי מאוד. אני חייבת להודות שבלית ברירה אני משתמשת לעיתים במייבש... אני שונאת את זה!!!! הכביסה יוצאת רכה וזה מרגיש לי מלוכלך. כביסה נקיה זו כביסה קשה!!! (מי אמר שאני נורמאלית???) בעניין צורת חבלי הכביסה. אולי כדאי להרים עמודים על המעקה ולמתוח לקיר? תקבלו שטח כביסה גדול (בגובה מעל הדלת, כדי שתפתח) האמת. צריך לראות בעיניים... אם בא לך אני בשבוע הבא מתישהו באזור רחובות רמלה ואני יכולה לקפוץ לראות. יש מישהו בבית בשעות העבודה? תכתוב לי למסר ונראה.

למעלה