מחפש נואשות

urikohen

New member
מחפש נואשות

מי מכיר מי יודע. אני מחפש מילים לשיר (פנדנגוס) שאינני יודע את שמו או את שם הcantaor, הצלחתי להבין רק את התחלת השיר. האם מישהו יודע היכן מוצאים מילים של שירת פלמנקו, או האם יש כאן מישהו מסיבליה שיכול להבין מה הוא שר, או מישהו שמכיר את השיר שהולך כך: "amante amante amante amante amante las pestanasme, ___ para mirarte___ como moro soy mas moro como christiano, christiano como bueno' soy mas bueno como malo, soy mas malo תודה תודה!!!

urikohen

New member
על דיסק שלי.

יש לי אותו על דיסק. להקת compas משתמשת בו באחד מהופעותיה. הוא נמצא על דיסק אוסף צרוב בשם "aire flamenco" (שיש אלף כאלה) אני אשמח להעביר לך אותו.

La Vela

New member
עדיין לא אומר לי כלום

כאחת שרקדה בלהקה אני זוכרת שהפנדנגוס מבוצע עם נגנים ללא שירה ( לפחות הפנדנגוס של "מי אלמה" ) והבנתי שהמוזיקה נכתבה ע"י הנגנים ??????????? בכל מקרה אתה יכול לנסות להעביר(איך ?? ) הבעיה עם אוספים שאף פעם אין מילים. אבל מה ,אין לפחות את שם המבצע על העטיפה? אתה יכול גם ליצור קשר עם מזל צפרי שמבינה הרבה בשירה וכן יש בחורה בשם ורדית שרוקדת פלמנקו אבל גם שרה ויש ברשותה ספרי פלמנקו עם לטרות. אם תרצה , אפשר לקשר בינכם. כשיצא לי אני אקפוץ לחנות דיסקים לבדוק חוץ מזה, אתה ממש חזק בקטע של שירת הפלמנקו? כלומר אתה שר בעצמך? זה נושא שחייבים לפתח יותר בארץ. אמנם בבסיס הריקוד תמיד קיים הקצב והקומפס אבל ללא השירה , משהו חסר.

urikohen

New member
את בארץ?

לא, זו לא מוסיקה שנכתבה על ידי הנגנים, זה שיר שמושר על ידי זמר וזמרת. אני יכול להעביר לך אותו מכווץ לאי מייל, או אם יש לך מסנג'ר. אגב, במי אלמה החדש שיעלה ב 18 ביוני, מצטרפים ללהקה גם שישה בנים. שגם ניתן קולנו בשירה. אני לא חזק בקטע של שירת פלמנקו, אני מאוד רוצה לפתח את זה אצלי, כי אני מאמין (מקווה) שיש לי את זה, בעיקר כדי שאוכל להמשיך להיות בפלמנקו גם כשאהיה זקן מכדי לרקוד...
והשיר הזה, בדיוק בסולם שלי, אבל אני לא מצליח למצוא את המילים. פניתי גם ל flamenco-world.com, אבל לא ענו לי...
תודה על העניין.... והעזרה. אורי.

urikohen

New member
את בארץ?

לא, זו לא מוסיקה שנכתבה על ידי הנגנים, זה שיר שמושר על ידי זמר וזמרת. אני יכול להעביר לך אותו מכווץ לאי מייל, או אם יש לך מסנג'ר. אגב, במי אלמה החדש שיעלה ב 18 ביוני, מצטרפים ללהקה גם שישה בנים. שגם ניתן קולנו בשירה. אני לא חזק בקטע של שירת פלמנקו, אני מאוד רוצה לפתח את זה אצלי, כי אני מאמין (מקווה) שיש לי את זה, בעיקר כדי שאוכל להמשיך להיות בפלמנקו גם כשאהיה זקן מכדי לרקוד...
והשיר הזה, בדיוק בסולם שלי, אבל אני לא מצליח למצוא את המילים. פניתי גם ל flamenco-world.com, אבל לא ענו לי...
תודה על העניין.... והעזרה. אורי.

La Vela

New member
לא , בסביליה

דרך אגב , מיכל לא יודעת שום דבר על השיר הזה ? אני אשלח לך את הכתובת

urikohen

New member
תודה.

לא, גם מיכל לא מזהה את הזמר, או את שם השיר. את שולחת לי את הכתובת לאי מייל שלי? אני כל כך מודה לך. muchas gracias por todo.

La Vela

New member
אפרופו הסולם שלך

בשירה אני לא מבינה עד כדי כך....אבל אנריקה מורנטה שר בסגנון יותר פאיו מה שנקרא ( ההיפך מצועני ) קולו יותר צלול בניגוד לחיספוס הצועני אני מציעה לך להתודע לעוד זמר שהוא כוכב עולה עכשיו ושר גם כן בסיגנון יותר פאיו בשם ארקנחל ( עד עכשיו יצאו לו שני דיסקים ) ארקנחל הראשון ארקנחל השני

יש לי את הדיסקים של ארקנחל

בהמשך להמלצה של הנר, אני הייתי בספרד לפני חודש וקניתי את שני הדיסקים של ארקנחל והם פשוט מקסימים. באשר לשירה, נראה לי שלנו הישראלים דווקא רצוי להתחיל מהזמרים עם הקולות היותר צלולים ואח"כ לנסות לעבור ל cante jondo של הצוענים, כי זה מעבר קשה. בכל אופן אשמח לעזור באיזושהי דרך. והאמת שאין לי מושג איך שולחים מסרים אישיים...

urikohen

New member
היי...

נתחיל בזה שמתחת למילה הוספת תגובה, רשום בקטן יותר, מסר למחבר... ואז המסר הוא אישי ואחרים לא יכולים לקרוא אותו. ולעניינינו... איפה את עכשיו? רוקדת? כשאת אומרת לנו הישראלים, את מתכוונת שאת גם שרה? אני אשמח לשמוע פרטים...

La Vela

New member
לוחצים על השם של המשתתף

ואז נפתח הכרטיס האישי של המשתתף . בצד ימין למעלה יש אופציה לשלוח מסר אישי לתיבת הפורום של המשתתף או או שמצויין האי מייל שלו/שלה במידה והוא/ היא התירו אותו לפירסום

La Vela

New member
כן הוא לא רע ארקנחל

אני באופן אישי הולכת ומתאהבת יותר ויותר במיגל פובדה MIGUEL POVEDA איזה קול חבל על הזמן צרוד אומנם אבל עמוק וחם. הדיסק השלישי שלו ZAGUAN אהוב עלי ביותר. גם אהבתי את צליל הגיטרה של הגיטריסט הקבוע שלו, צ'יקואלו.

La Vela

New member
ובכן, יש מעט היתקדמות

קפצתי היום לחנות ושמעתי דיסק אוסף של שירי פנדנגוס וראה איזה פלא השיר הראשון בביצוע אנריקה מורנטה ( אבא של אסטרייה מורנטה ) הוא השיר עם הלטרות הנ"ל אבל..... 1 אין זמרת 2 זה לא ממש דומה לפנדנגוס של מי אלמה אולי רק קצת בחלקים מסויימים וזה לא מתחיל במילים אמנטה אמנטה 3 כמו כל דיסק אוסף, אין מילים בעטיפה 4 הדיסק המקורי esencias flamencas שקרוב לודאי נושא את הלטרות לא נמצא בחנות 5 בחנות אחרת שבה יש את הדיסק אי אפשר לפתוח את העטיפה בכדי להאזין 6 הוא עולה קרוב ל 20 יורו!!!! אז..... שלח לי את הקובץ כי אני רוצה להשוות שזה אכן זה קודם כל ( יש לך מסר אישי עם כתובתי ) ונראה איך אפשר להמשיך מכאן עד כאן בנתיים

urikohen

New member
את גדולה!

אני מתרגש... תודה. ניסיתי לשלוח לך את הקובץ אבל האי מייל חזר אלי, והודיע שלא נמצאה הכתובת שנתת לי. אני אנסה שוב, או אולי יש לך אי מייל שהוא לא הוטמייל. אני אנסה למצוא את הפנדנגוס של אנריקה מורנטה, ואז אני אדע אם זה שלו. בכל אופן המון המון המון תודה על המאמץ...

haimomi

New member
זה אכן נשמע כמו

אנריקה מורנטה. יש לי דיסק שלו עם שני פאנדאנגוס , אבל זה לא מה ששלחת לי.

haimomi

New member
מצאתי

Fandangos Moro, como moro soy mבs moro como cristiano, cristiano como bueno soy mבs malo como malo soy mבs malo soy mבs malo que el veneno Ya no me asomo a la reja que me solia asomar Mue me asomo a la ventana que cae a la soledad Hago a las piedras llorar en ver con las fatiguitas con que te empiezo a llamar Cualesquiera que me oyera conocerבn mi pasiףn lo que la boca no habla lo publica el corazףn De orillo barcolonיs un anillo te prometo si dices por la maסana ese que canta quien es de noche en tu ventana Despuיs de haberme llevao to’ la noche de jarana Despuיs de haberme llevao me vengo a purificar debajo de tu ventana como si fuera un altar No se si me vaya a Ubrique o me vaya a Grazalema Alcalב de los Gazules O al Alosno que es mi tierra no se si me vaya a Ubrique

למעלה