מחפש נגן ...

saidof

New member
מחפש נגן ...

שלום לכולם , אני מחפש נגן שתהיה לו את האפשרות של שעון מעורר. אני מחפש נגן שאני אכוון אותו לשעה מסויימת ובאותה שעה הוא יתחיל לנגן שיר שאני אבחר , לא רדיו ,אלא שיר מרשימה שאני אכין ...תודה מראש

Caraya

New member
טעות בפורום, אחי...

כאן נגנים=אנשים שמנגנים, לא אמפישלושים.. .

terje

New member
גם אני

קח אותי! כל מה שיובל דורש, אני אקח שקל פחות, יותר שווה.

Kfitzi

New member
אתה מפריד בין אדם

לפרנסתו... יש לי מינוס לכסות... פחות. הרבה פחות.

TheMo

New member
חחחחח

בהתחלה ממש הבנתי את ההודעה ככה... ואז "הבנתי" שהבנאדם צוחק... ואז נפל האסימון

asaphxiix

New member
יש תוכנה שעושה את זה

http://bluefive.pair.com/Alarm.zip וטוב שכך, בלעדיה היו מפטרים אותי מזמן. שים את הרמקולים על ווליום גבוה, והתעוררת. שים לב לבדוק תמיד את השיר שאמרת לה לנגן, יש שירים שהיא פשוט לא מנגנת... ואתה מגלה את זה רק בבוקר, אחרי שכבר פיטרו אותך...

TheMo

New member
משימות מתוזמנות!

זה נמצא בלוח הבקרה, וזה מעיר אותי (סליחה, מנסה להעיר אותי) כל בוקר. אתה יכול להפעיל שיר, אלבום, רשימה - אתה יכול להפעיל רשימת שירים על Shuffle וכך תופתע בבוקר (אגב, זה רעיון פשוט נוראי אם הרשימה המדוברת היא גדולה וחלק ניכר ממנה לא מתאים בכלל לבוקר). מעבר לזה, אתה יכול לבחור ימים מסויימים בשבוע ושעות מסויימות בכל יום למשימה, מאוד יעיל, אבל זה אומר שהמחשב צריך להיות דולק ובחדר שלך כל הלילה.

eran377

New member
הבדל קטן...

אני לא מנגן את השירים שהשכנים שלי בוחרים (לפי השעון המעורר שהוא רצה). אם הייתי מנגן את השירים שהם בוחרים, היה מתנגן פה הרבה מאוד הגבעתרון, הפרברים, הלהקות הצבאיות של שנות השלשול וכו'...

למעלה