מחפש משמעות לסמל

DTfromBT

New member
אתה לא?

הממ, יכול להיות והבנתי לא נכון... אך, כתבו שם שטן, שזה איך שאני חושב שכותבים Satan - ואתה שינתה את זה ל שתן, שזה Urine - לא כך? מה בדיוק *לא* מעליב בזה? :).

ההגמון

New member
לא בדיוק.

מישהי כתבה "סטן". מישהו מתחת תיקן אותה ל-"שטן", ואני פשוט הצעתי דרך חדשה לאיית את המילה.

EvilFlame

New member
אם הם חולי נפש

ורובם אם לא כולם כאלה מה זה ישנה להם. בכל מיקרה זה כינוי ידוע לכת השתן בארץ כמעין מילת גנאי לאותם ילדים קטנים ומשועמים בני 14. יש את אלה שהם לא באמת בכתות בסגנון שמבחינתם זה גם לא ישנה. מי שיקח את הדבר ברצינות באמת אולי יתגלה ככסיל.

DTfromBT

New member
רובם אם לא כולם?

אוי אוי, שטניזם זה לא מה שאת חושבת... גם כן, ANTON LAVEY לא היה הממציא, והרבה שטניסתים רציניים שונאים את האהבל על זה שהוא שם את כל הדוגמא והשטויות שלו בתוך רעיונות שאטאניים... שאטאניסת רציני לא היה מצטרף ל"כת" - הקטע של ה אינדיוידואליסם הוא משהו מאוד יקר בשבילהם, וכאשר אתה מצטרף לכת כלשהי אין לך בררה אלא לבתר על רעיונות מסוימים בשביל קבלה של אנשי הכת...

EvilFlame

New member
יש את POSERS

באזורים הנורדים למשל ששם הם שוחטים כבשים מפעם לפעם ומורחים את הדם במזבחים של כנסיות בעיקר וכניראה לעיתים אולי בבתי כנסת ומסגדים. בכל אופן הרוב האלה הם סתם POSERS בכלל ורק מעטים גם לומדים משהו חות מאיך להשתמש בסכין קטנה שמחביאים בכיס למיקרה שיבוא איזה גור חתולים.

DTfromBT

New member
אה, ואני לא קורא להם שטניסטים :)

אני קורא להם חולי נפש :).

EvilFlame

New member
מסביב לפנטגרם

יכולים להיות ציורים אותיות שהם יכולים להיות בשפות שונות או בעלי משמעות מיוחדת ליוצר. האותיות שהזכרתה אינן מראות לי שום דבר הגיוני,יכול להיות שזה סתם חירבוש.. בכל אופן פנטגרם הפוך מסמל כמובן רוע אופל חומריות וUNDERWORLD. ומסביב בדרך כלל יש אותיות שיוצרות את השם בדרך כלל לויתן.. אך יכול להיות גם שם אחר... לעיתים גם בתוכו יש שמות של עוד שדים. בתור צופה של הסידרה אתה אולי כבר יכול לראות את המשמעות של האותיות. אבל כמו שאמרתי לך מה פנטגרם הפוך אומר (ואני בטוח שכבר ידעת ואם לא אז עכשיו כן) אז תבין שבדרך כלל האותיות מסביב יוצרות שמות של שדים וכו'..

Guy Schlesnar

New member
תודה

את המשמעות,אם יש כזאת,אני לא מבין. כל פרק בסדרה הוא סיפור בפני עצמו,עם דמויות שונות,עלילה שונה,וכ'ו,ואין קשר או המשכיות בין פרק אחד לבא אחריו. האמת ששמתי לב לזה רק אתמול,וקצת הסתקרנתי לדעת למה הם בחרו את זה.

PurpleFilth

New member
אותיות דפוס עבריות

נחשבות לאותיות בעלות כח, בגלל צורתן, עם התלתל למעלה שמנקז את הכח, אשר מעובד לפי צורת האות. כח, י' לדוגמא מסמלת את הכח האבסולוטי, בהיותה כמעט אך ורק התלתל לבדו, ללא עיבוד. בכל אות כמעט אפשר לראות את הי'. לפי מודל זה ישנם קמעות רבים שהמשלבים שלוש איתיות עיבריות בצירופים שונים (כבר יצא לראות קמע שנורא הצחיק אותי, בגלל צירוף האותיות "שאה" שהיה כתוב עליו באדום בוהק. אמור לעזור לאהבה או משהו). כדובר עברית יכול להיות לך איזה שהוא מושג על המשמעות של כל אות. לפירוט ספציפי ומדוייק יותר, תצטרך לחפש באינטרנט בעצמך.

אלה אותיות ארמיות

שהיהדות אימצה, יחד עם הרבה דברים אחרים (שמות החודשים, למשל). הכתב העברי הקדום שונה.

חשבתי שאלה אותיות אשוריות

עד כמה שידוע לי הכתב העברי בא מאשור. ז"א שהאותיות שבהן משתמשת השפה התנכית וגם העיברית של היום הם הכתב האשורי במקור.

ארמי.

הארמית היתה השפה הרשמית של האימפריה הפרסית. האשורים השתמשו במקור באכדית שהמשיכה את דרכה לשפה הבבלית. האשורים אימצו רשמית את הארמית בערך ב-740 לפנה"ס כשפת הממלכה.

מעניין. לא ידעתי את זה, תודה ../images/Emo13.gif

מסתבר עם כך שהאותיות האשוריות יצאו מהארמיות ואז מהן יצאו העיבריות והתבלבלו שוב עם הארמית. משעשע

EvilFlame

New member
בימים אלו

משתמשים באותיות האלו בעברית או בשביל דברים אחרים אך הן כעת שייכות הגיונית לעברית. לא הייתי בטוח שהינן ארמיות,תודה על המידע :). בכל אופן ברור שהאותיות הישנות שונות אגב למישהו יש מעין טבלה של אותיות עברית עתיקות ומה כל אות מסמלת? (כאילו מה היא?) לא משנה לי עם בעברית או אנגלית בבקשה ותודה מראש למי שיעזור או ינסה לפחות...

למעלה