מחפש משמעות לסמל

Guy Schlesnar

New member
מחפש משמעות לסמל

שלום. יש סדרת אימה מסויימת,שבפתיח שלה רואים פנטקל,כשבכל קרן של הפנטגרם יש אות עברית אחת. אם נניח לדוגמה ש
זה הפנטגרם,אז זה יראה פחות או יותר ככה: ז נ
כ ר ץ מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי,כיוון שאין לי מושג עם איזו תוכנה אפשר לצלם תמונה מתוך קטע וידאו במחשב. בכל מקרה,מישהו יודע מה המשמעות,ואיך האותיות העברית בכלל הגיעו לפנטקל הזה? תודה.

tontie

New member
חחח

בתוכנה media player classic יש אפשרות לשמור תמונה, file - > save image לא ראיתי אפשרות דומה בwindows media player, אבל בטח יש שם משהו. אורי

גני כאט

New member
כפי שאני יודעת- אפשר גם לכתוב את

השם של הסטן ככה: A S
T A N וזה אמור להיות סמל שמסמנים אנשים שאין להם מה לעשות בחיים... לא משנה....

DTfromBT

New member
הו כן,

אני בטוח שהשטניסתים ממש אהבו את הבדיחה :) (לפחות אלו מהם המאמינים בשטן :)).

PurpleFilth

New member
אל דאגה,

רב החברה שאתה קורא להם שטניסטים הם בדרך כלל חבורה של ילדים בני 14 שאוהבים לחוש את עצמם מאגניבים כשהם נוברים בגופות של חתולים.

DTfromBT

New member
חחח, כמה שזה נכון, אפילו לא מצחיק:)

למה הם חייבים לבחור דווקא בחתולים וכלבים?! גררר, למה לא צפרדע או משהו? היה לי פחות חבל על צפרדעים... או דגים, יענו, גדלו דגים באקווריום והקריבו אותם בזמנכם החופשי, למה כלבים וחתולים(ועזים - אבל את זה אפשר להבין... אף אחד לא אוהב אזים :)). כן, יש כאלו ולא קצת... אך אתה יודע, יש הרבה זרמים לשטניזם... יש אפילו רציניים שכן מאמינים בשטן!(WEIRDOS) - אז הם בטח לא ממש היו אוהבים את הבדיחה...

ToryMaster

New member
אני אוהבת עזים

ולא ממש הבנתי, זה שגידלתי דג באקווריום נותן לי את הזכות להקריב אותו?

DTfromBT

New member
חחח. צחקתי בקשר לעזים :).

לחיות שברשותך אין שום זכויות, רק הזכויות שאת נותנת להם - כמובן, יש את כל הקטע של ה"Animal Rights" אבל, זה רק אם מגלים את זה :). כמובן, חצי-צחקתי בקשר למה שאמרתי לגידול\הריגה של דגים... לי למשל חבל הרבה יותר על כלב מאשר על דגים, אז סתם הבאתי דוגמא טיפשית :) - זה הכול. הרשות שיש לך זאת הרשות שאת נותנת לעצמך, רוצה להרוג אותם? רוצה להרוג כלבים? אנשים? בכיף, עשי מה שברא שלך, אבל אני למשל לא אוהב את זה, לכן אני אשתמש בכוח שיש לי(תמיכה של החברה בה אנו חיים) ואכריח אותך להתנהג באופן שאני תומך בו, בעזרת תמיכת החברה שלנו - שהיא כמובן תתמוך בי :). אבל אם יש לך את הכוח - מי יעצור אותך? אלוהים? זה טלוי באמונה, קרמה? שוב, טלוי אם את מאמינה בזה... טוב ורע, אלו דברים שהם לא גלובאליים, זה הכל טלוי באמונות, חברה בה גרים, ומוסריות של הפרט.

ToryMaster

New member
אתה מטיף למטיפה

בגלל שאני הבאתי ללכידתם בשבי - אין להם זכויות? ובכן, אני לא מסכימה עם זה, אבל כל עדו אתה לא באמת תומך בפגיעה בהם, מ'כפת לי

DTfromBT

New member
אממ

נהפוך את זה, למה *יש* להם זכויות? הם לא יכולים לקחת זכויות אלו בעצמם(נעשה השוואה לה אוטואמנסיפציה) - אך את בוחרת לתת להם זכויות! למה? מי יודע, כנראה בגלל שמערכת המוראלים שלך אומרת שלפגוע בחיות זה רע, ושלכולם יש את הזכות לחיות - אך, איפה הביסוס לזה? היכן הביסוס לזה שאסור להרוג? באמצע של כל השאלות האלו, יש את השאלה הזאת "האם יש טוב ורע?" - כל המוסריות תלויה בזה... "המעשה הנכון" "המעשה הלא נכון" - בשביל שכל אלו יתקיימו צריך את "טוב" ו "רע" - הקטע הוא, שטוב ורע לא קיימים, אלא אם כן את מאמינה ביישות כלשהי אשר יודעת את הכל, אשר יכולה לקבוע דברים אלו... אחרת, טוב ורע הן אשליות שאנו צריכים אותם בשביל לשמור על חברה מתפקדת... או משהו, טוב, מה אני מדבר? שכחתי כבר בכלל על מה דיברתי :).

EvilFlame

New member
מוזר...

אז עם אין טוב ורע תכף תגיד שיש רק כוח טהור ואלה החלשים לקחת אותו (וואי מושפע מסדרות משעממות)? תראה אם אין טוב בעולם אז לא יהיה רע אלו שני ניגודים במידה ואחד מהם חסר יש רק את העכשיו המצב הזה הנייטרלי שאי אפשר להגיד שהוא טוב ולא רע. גם אם מבחינתינו זה יראה רע אז זה לא יהיה רע. ואם זה יראה טוב זה עדין לא יהיה טוב. אז אם אין את אלה מה לדעתך יש?

DTfromBT

New member
:).

ואלו שמסוגלים לקחת אותו :), מההתחלה טוב ורע היו המצאות אנושיות, כמובן, אם אלוהים אשר מתואר כאוהב חוקים ומבדיל טוב ורע באמת קיים, אזי זה לא נכון, אבל... אם לא, אז איך בדיוק את קובעת שמשהו טוב או משהו רע? יש סיפור בודהיסתי לגבי זה שאולי חלק ממכם מכיר: יש איזה איש בעל חווה(RANCH), קיצר יום אחד סוס אחד בורח לו, אז בה השכן שלו ואומר לו "יא, איזה מסכן אתה, לאבד סוס זה ממש מזל רע" - האיש עונה לו, "מי יודע", יום למחרת הסוס חוזר וביחד איתו עוד סוס שחור ויפה, השכן שוב בא ואומר לו "ואי, איזה כיף לך, עוד סוס ועוד כל-כך יפה! איזה מזל טוב!" האיש שוב עונה לו "מי יודע" - יום למחרת בנו של בעל החווה לקח את הסוס החדש ורכב עליו, נפל ושבר את רגלו - השכן בא, אומר את שלו, ובעל החווה עונה את שלו, וליום למחרת באים אנשים מהצבא, אבל את בנו של בעל החווה לא לוקחים כי שבר רגלו... הנקודה היא שאין לנו ממש דרך לדעת מה באמת טוב, ומה באמת רע, כדי לדעת משהו כזה, צריך לדעת את כל השינוים שמעשה יגרום, אנו לא מסוגלים לזה, ולכן טוב ורע קיימים רק אם יש יישות בעלת עוצמה אשר יודעת את הכל, כל העתיד, כל העבר, כל האפשרויות - הכל. לכן, דבר אשר מעל טוב ורע הוא כוח :),רגע, אבל זה לא ממש קשור, או שזה כן? :), טוב נו, לחברה בא אנו חיים יש כוח עצום כ"חברה" - ולכן גם היא קובעת את ה"טוב" ו"רע" - אם יש לך את הכוח, את יכולה לשים פס על הגדרות החברה...

DTfromBT

New member
הו?

הלא אתה זה שלא אהב את זה ש"תקפתי" את ה"אמונה" שלו? :).

ההגמון

New member
לא תקפתי את האמונה

שלהם. זה משחק מילים, זה הכל. שיבושם למאמינים בשטן באשר הם, אני לא רואה את זה כדבר שלילי דווקא.

DTfromBT

New member
הא?

אוקייייי, אז להעליב את סמל האמונה שלהם זה בסדר? "שיבושם למאמינים בשטן באשר הם" מה הפרוש למילה "שיבושם"? לא ממש הבנתי את המשפט...

למעלה