מחפש מקום רציני ל SETUP

חמשיר

New member
מחפש מקום רציני ל SETUP

היי, סיפור קטן ושאלה. לפני כשלושה שבועות לערך פניתי לסניף הקרוב לביתי של אחת הרשתות שקשורות במוזיקה ע"מ לשלוח את הגיטרה שלי (Fender Stratocaster) ל - setup. הגיטרה זימזמה במספר תווים ובחלקם היא בקושי הוציאה צליל. אמרו לי - אין בעיה, אנחנו שולחים אותה למעבדה המרכזית שם יעשו לה את כל הטיפול הנדרש והיא תחזור כמו חדשה. לאחר מספר ימים אני מקבל שיחה מהמעבדה ושואלים אם אני רוצה גם שיוף סריגים. אני, שלא ניגנתי תקופה ארוכה ומאוד רוצה לחזור לענינים, אמרתי למה לא? הכל כדי שהגיטרה שלי תחזור כמו חדשה ... לכשבאתי לאסוף את הגיטרה, נסעתי שמח וטוב לבב לביתי ושם הייתה רבה ההפתעה - מספר רב של תווים עדיין נשארו חסומים שמתי פעמי שוב לסניף, זכיתי לטון יבש שאומר - אין מה לעשות, טעות אנוש, נשלח אותה שוב למעבדה (לא שמעו שם ריצוי הלקוח ? התנצלות אמיתית ?) אספתי שוב את הגיטרה בתחילת השבוע תוך כדי תחושה שמשהו עדיין לא תקין ועכשיו, אחרי שעברו כמה ימים אני עדיין מרגיש שהגיטרה חסומה במספר תווים ושהם לא יוצאים בצורה חלקה. לי נשבר מהם ולא בא לי לראות אותם שוב. למישהו יש הצעות אולי מקום אחר באיזור המרכז (אמין - חשוב מאוד ) ועוד שאלה, הבנתי יש דרך לדעת את שנת ייצור הגיטרה ע"פ המספר הסידורי שלה - מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? סליחה על הסיפור הארוך ותודה מראש על העזרה ...

jbkkd

New member
שנה לפי מספר סידורי בפנדר

אפשר למצוא את זה פה: http://fender.com/support/dating/ בהצלחה

חמשיר

New member
תודה רבה על התגובה - מישהו יכול להמליץ ?

מישהו יכול להמליץ על מקום ל SETUP ?? באיזור המרכז ... תודה.

adiel61

New member
אלון שגיא

רחוב ארלוזרוב 188 ת"א דירה 2 0544972455 אני אומר ואני לא מגזים שהוא מס' 1 בארץ, לא רק במרכז

haimgl

New member
יש כמובן את הרצל

רחוב הראשונים 11 (כמעט בטוח) ליד הבורסה.

NadSR5

New member
אני חייב לומר

שאתה לא היחיד בפורום שעבר משהו בסגנון אצל כלי זמר (דיזינגוף), וזאת לא הוצאת דיבה מצידי לומר פה שהם פשוט גרועים בסטאפים, הרצל איש מקצוע מנוסה ואני יכול גם להמליץ לך עליו מניסיון, אצלו לא תקבל יחס כזה וגם תצא 1001 אחוז מרוצה.

adiel61

New member
חולק על דעתך ב200%

הרצל איש מקצוע מנוסה ועוסק בתחום הרבה זמן על זה אין ויכוח בכלל, אך עובדה זו גורמת לו הרבה פעמים לבצע עבודה לא כל כך טובה ובטיפולים הפחות "רציניים" לזלזל ולא להשקיע יותר מדי. אני לא כותב את זה חלילה כדי להוציא דיבה ואין לי שום דבר נגד האיש אבל בשתי גיטרות של חבר שלי הוא פשוט עשה עבודה גרועה, באחת מהן הוא החליף פיקאפים וחיבר אותם בפאזה הפוכה, חבר שלי במשך שנתיים לא הבין למה הגיטרה עם אאוטפוט כל כך נמוך עד שפתחתי אותה מאחור והפניתי את תשומת ליבו לנושא.

adiel61

New member
ד"א יש גם את יעקב אלגנטי

ברח' אוסישקין בהוד השרון, שכחתי את הכתובת המדויקת 03-5473613

yoavse

New member
אני מסכם לך פה מה כדאי מה השתנה והכל.

יעקב אלגרנטי עזב את החנות בה הוא עבד. יש עליו תגובות טובות ורעות הרצל - חרא. הייתי אצלו וגם אצלו הייתי צריך לחזור עוד פעם כי הוא לא תיקן טוב וכאלה דברים באמת אל תלך אליו. אלון שגיא היחידי שאני מכיר שאין עליו תגובות רעות, עובד בחנויות שממליצים עליהם (רעש געש.. פעם גיטרכל.) באמת אחלה בחלה של בחור עם מחיר סבבה ומשקיע בגיטרה שלך. אז אם שואלים אותי - אלון שגיא.

adiel61

New member
אלגרנטי עזב את החנות

אבל הוא עדיין מתעסק בתיקונים, העיסוק העיקרי שלו היום הוא בניית כלים, הוא פתח בית ספר לבנייה

adiel61

New member
ד"א אלון שגיא לא עובד ברעש געש

הם עובדים איתו, שולחים לו את הגיטרות שלהם, מאז שגיטרכל נסגר הוא עובד ומתקן בדירה שלו בת"א

van halen

New member
../images/Emo53.gif adiel, איך אפשר לדעת את זה?

מה בדיוק רואים או אמורים לראות (הכוונה לחיבור בפאזה הפוכה)?

adiel61

New member
בגדול מאוד.....

מה שאמור ללכת ל Hot לצורך העניין ה"פלוס", הולך ל Groundלצורך העניין "מינוס" התוצאה היא סאונד מאוד דק, בהפיכת פאזה בין שני האמבקרים ניתן להשיג סאונד רטרו כזה סטייל ג'ימי פייג' בלי להשתמש בהרבה פאז, חשוב לציין שהיפוך פאזות עובד רק עם שני פיקאפים ולא עם אחד בלבד. יש לי בסמבורה כזו אפשרות, לפעמים מתקבל סאונד נחמד תלוי במצב רוח

jbkkd

New member
מישהו מכיר אנשים שעושים סט-אפ טוב באזור חיפה?

למעלה