מחפש מכונת קפה

evgi ram

New member
עוד משהו!

הסברי לגבי נתונים של מכונה זו או אחרת אינם נובעים מהעדפותי האישיות,אם מישהו שואל על אופציה זולה ומתלבט,אז בהחלט אפשר לומר את הנתונים ושיחליט בעצמו ולפחות ילמד להוציא את המקסימום תמורה לכספו,שיהיה מקינטה,שיהיה מכונה ללא משאבה,נס קפה..אז מה?איני חושב שצריך לעסוק כאן בשידול,גם אם ממקום של תחביב הנקי מעסקנות. אני גם מעולם לא היה זה שטען שמוקה זה אספרסו. אלא,עמדתי מנגד,ראה הודעה"אספרסו,הסטנדרט המוסכם"

super creama

New member
בוודאי שלא הייתי,אני מבין שגם

ערן ורם,כנראה מהסיבות השמורות עמם,אני הייתי בא בשמחה אילו לא שוכנעתי מזמן,שכל מה שאילן עושה,הינו בעל אופי מסחרי בוטה ואגרסיבי,זו גם עיקר התמחותו,שכן לא חסרים אנשים יותר מקצועיים שלא מנסים למכור בכל רגע נתון,ועל כן לא היה לי עניין להגיע. בקשר למקינטה\מכונת לחץ,קרא בעיון כל מה שנכתב,השכל ולמד לפני שאתה סותם פיות,מדביק חשד של אי תמימות בהמלצות הניתנות ע"י האנשים היותר נייטרלים כאן,וממצב עצמך כאורים ותומים.

ilancafe

New member
האם super creama = ערן כרמון???

ובתוספת קטנה: מזל שלא כל האנשים בעולם יודעים כמוך הכל מראש. אחרת לא היה להם יותר מה ללמוד. מזל. הכי מצחיק זה שאתה גם יודע מה היה שם מבלי שהיית. כנראה מדובר במדיום.

super creama

New member
תתפלא!

כנראה שיש עוד אנשים שחושבים עליך כך,אולי במקום לעסוק בניחושים פשוט תשנה את דרכיך! אגב,גילית כבר מי זה,חיליק,טלילה,דנה,קופילובר,הדוחס הצרפתי או שאתה צריך עזרה מבחוץ?

evgi ram

New member
סופר קרמה,תודה על הסולידריות

בא נוריד את הקצב ונחפש יותר סיבות להיות חברים מאשר יריבים,אין על מה! גם אם לעתים אני מבין את כעסך,שבוע טוב לכולם!

יש שורה תחתונה???

בשורה התחתונה מכל הסברכים המקצועיים והויכוחים שלא הצלחתי לעקוב, לא הבנתי איזו מכונה מומלצת מה שנשאר לי זה לסמוך על המוכר? אשמח אם מישהו מכם ירים את הכפפה ופשוט ייתן לי שם ודגם, אני מבטיח שלא להאשים אח"כ

nico1469

New member
המלצה למכונה בכלל לא רעה ב350 ש"ח

חוכך יקר, אל יאוש.. http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=4968&ref=Zap מכונה חמודה וזולה. אומנם מביני דבר יקטלו (וכנראה שבצדק) אבל במסגרת התקציב היא בהחלט סבירה, נאה ,בעלת שם(דלונגי), יבואן מוכר(ניופאן) ואחריות.

תודה

בתור אחד שלא מבין כנראה הרבה, נראה לי אחלה תודה

למעלה