מחפש מחשב קומודור 64

• פותח הנושא rexx
  • פורסם בתאריך
סבב הספרים נסגר, ויצא לדרך מחר.

מי בסבב: אש"י, תמיר, בני, איציק, רחל, ניסים, אל מלא רחמים, דובוש, שי ואנכי. עשרה למניין. אש"י, בני, איציק - נא שלחו לי נושאי הספרים המעניינים אתכם. שבוע טוב, אריק.

cohen chaim1

New member
אריק, מצאתי חוברת

שהיא מילון למונחים בתחום יחסי עבודה משנת 58 בהוצאת משרד העבודה ובשיתוף האיגוד המיקצועי של ההסתדרות והתאחדות התעשיינים. ייתכן ויעניין אותך גם בתור עו"ד, אם אתה עוסק , במקרה, בתחום הזה. בכל אופן תודיע לי אם יש לך ענין בה ואשלח לך אותה.

בּני

New member
כשחושבים על זה... ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאמצא ספר לשלוח כי עד היום אם נתקלתי בספר שחשבתי שיעניין מישהו העברתי אותו אליו במפגש זה או אחר. בכל אופן הרעיון כל כך נחמד שלא יכלתי שלא להשתתף.

Wing Chan

New member
למה אתה ישר מנצל"ש?

בא לך שאני אנצל"ש כול הודעה שלך עוד לפני שענו לך בכלל? לא נראה לי, נכון? לא היית יכול לחכות עד שיענו לו והנושא פחות או יותר ייגמר? או לחילופין לחכות לאחת ההודעות של "תפוז אנשים" או כול הודעת-פירסומת אחרת שאין בעיה לנצל"ש? תחשוב קצת לפני.

Wing Chan

New member
א. זה לא מצדיק את זה

ב. אני מספיק מהיר.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

בכל אופן, ככל הידוע לי אין כאן אספני מחשבים, לפחות לא כאלה שפעילים במיוחד בפורום... תמיר.

אתה לא לומד אף פעם

אתה ממשיך לענות בחוצפה. אתה עושה את זה כל פעם מחדש. לא עברו כמה שעות ואתה כבר מנצל"ש. אולי אתה מאמין שאף אחד לא יתעניין בשאלה שלו אבל זה ממש לא עניינך. זה פורום פומבי ולכל אחד יש את הזכות לכתוב הודעה, אפילו אם היא לא שייכת. כמו שאתה מאמין שיש כללים לפתיחת הודעות חדשות, כך יש גם כללים לכבד את חופש הביטוי של המשתמשים בפורום. אפילו אם זו הפעם הראשונה שלהם. רוני

תמיר1991

New member
רוני - זו לא הפעם הראשונה שלו...

מה שכן, אני לא רואה שום פסול במה שעשיתי. די לתפוס אותי בקטנות! תמיר.

evilihi

New member
וואלה חשבתי בדיוק אותו הדבר...אבל

פחדתי להגיד משהו

עשו טובה -רק שלא יתחיל שוב ריב.

רקסי, שהוא איש נחמד (איך אני יודע? כי הוא בדיאטה, אפילו שהוא ממש רזה. כי מי שחושב על עצמו שהוא שמן, הוא נחמד), לא כועס. ואם למישהו תהיה בסוף תשובה - הוא יקב אותה. ותמיר כבר מצטער, והוא ישתדל מאוד לא לנצל"ש בפעמים הבאות על הודעות שלא קיבלו תשובה, ולא התפתח מהן דיון, אפילו שהוא השולף הכי מהיר במערב. בסדר?

1עדיקקל

New member
לא בסדר-

קצת מוזרה בעייני הגישה המאוד סלחנית הזאת אל מי שבאופן קבוע מתעמת עם אחרים.

הגישה לא סלחנית,

אלא פשוטה: נושאים כאלו מקומם במסרים, אם בכלל, ולא בפורום עצמו. מי שרוצה להעיר, בסלחנות או לא, ולהגיב להערות - בתוקפנות או לא, יעשה זאת במסרים. זה נכון לתמיר ולכל אחד אחר. הויכוחים האישיים מקומם מחוץ לפורום.

אולי דווקא בפורומי מחשבים למיניהם.

נראה לי שיש שם כל מיני פריקים של מחשבים שמבינים בזה יותר מאיתנו. עצה נוספת - בפורומים שמעניינים אנשים שגדלו בשנות ה- 80 (אין לי מושג אם יש פורומים כאלה, או איפה, אבל המחשב הזה היה נפוץ מאוד אז). האם המחשב הישן שלך הוא קומודור 64? אם לא, זו עוד שאלה שאפשר להפנות לפורום מחשבים.

oren*

New member
חפש בשוק הפשפשים ביפו, לפני ארבע

שנים מצאתי שם את אחד מהדגמים הראשונים של מקינטוש ב-100 ש"ח (לא קניתי ועד היום אני מצטער על כך), ייתכן ובין חנויות המחשבים תמצא את מבוקשך.

evilihi

New member
מחשבים זה משהו שאף פעם לא

הייתי קונה בשוק הפשפשים או שוק בכלל..זה קצת מרתיע..

למעלה