מחפש מחשב קומודור 64

• פותח הנושא rexx
  • פורסם בתאריך

rexx

New member
מחפש מחשב קומודור 64

שלום, אני מחפש לקנות מחשב קומודור 64 + כונן. למישהו יש רעיונות איפה אפשר למצוא כזה דבר (שוק פשפשים במרכז הארץ אולי?) אולי מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המחשב הישן שלי? תודה

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

מה אתם אומרים על סבב מעטפות נוסף? הייתי שמח לארגן, אבל יכול להיות שזה נטל גדול מדי עבורי מבחינת כמויות בולים... כמה בולים צריך לשים כהתחלה בשביל סבב אפקטיבי וטוב? אני יכול לשים "גג" 100 בולים... תמיר.

אין צורך בכל כך הרבה.

ארגן סבב, ותתחיל עם 50 בולים לכל היותר. לא צריך להגזים. כמובן, גם אני בסבב. ואני מציע לארגן גם סבב ספרים. מי שרוצה - מוזמן לשלוח אלי במסר כתובת ונושא שבו ירצה ספר. אני אשלח לאחד מהחבורה ספר בתחום שיבקש, והוא יבחר מישהו אחר לשלוח אליו וכן הלאה. אם לא יהיה אצל השולח ספר בתחום שאותו ביקש המקבל, אפשר לשלוח סתם ספר מעניין אחר. כל ההוראות יצורפו לספר הראשון. קדימה!

במקרה שלי ג'ימס דין יודע

מה אני רוצה
, אבל ברצינות לא כל-כך הבנתי איך זה הולך.

אני חושב שזה פשוט:

לצורך הדוגמא, בואי נניח שמשתתפים בסבב הספרים חמישה חברים, ולכל אחד יש תחום עניין מסויים: אריק - כלבים, תמיר - חלל, יורם - שחמט, אלונה - חתולים, בני - מוסיקה. אריק מתחיל, והוא מחליט למי לשלוח ספר מתנה. יש לו במקרה ספר על חתולים, אז הוא שולח אותו לאלונה. לאלונה יש ספר על שחמט, אז היא שולחת ליורם. ליורם אין אף ספר שמעניין אף אחד, אז הוא או מחפש אצל חברים, או בחנות ספרים משומשים, או - אם אין ברירה, לוקח סתם ספר נחמד, ושולח לתמיר או לבני. נגיד לבני. בני מקבל את הספר, ורואה מי עוד לא קיבל (תמיר). אם יש לו ספר על חלל, מצויין. אם לא - או שהוא מחפש משהו במיוחד, או - כמו אלונה - שולח לתמיר סתם ספר נחמד. ככה עד שכל אחד גם שלח וגם קיבל ספר, בתקווה שכולם יקבלו משהו שמעניין אותם. לא פשוט?

לא, לא, לא! לאריק אין ספר על ../images/Emo54.gif

יש לו מילונים! וגם אמא של יותם בסבב (והיא דווקא תשמח שאלונה תהיה אחריה! וגם אלונה תשמח).

לאריק באופן בלתי מפתיע

יש הרבה יותר ספרים ממה שאתן חושבות. לא רק מילונים וספרים על חתולים, אלא הרבה הפתעות אחרות. אז מי בסבב הספרים? לא קיבלתי בינתיים אף מסר, כך שרשמתי עד כה רק את תמיר ואש"י.

rachelea

New member
ספר ובו משהו על סביבונים

זה יכול להיות ספר קריקטורות אקטואליות (של דוש, זאב, פרידל, לוריא, שמואל כץ ואחרים). גם אם יש בו קריקטורה אחת הנוגעת לפוליטיקאים המסתובבים או מישהו אחר, זה ישמח אותי. אגב, אם יש למישהו קטעי הומור/פיליטונים/קטעי סאטירה מהעיתונות ובהם שימוש במילה סביבון/פורפרה -אשמח לדעת. בד"כ לקראת חנוכה משתמשים במילים אלו לביטויים שוניפ, ניבים וכו'.
זה יכול להיות ספר אומנות ובו ציור לחנוכה, שאחד המוטיבים המצויירים הוא סביבון.
ספר על צעצועים - בעברית או כל כל שפה אחרת (גם יפנית תתקבל בברכה) שמוזכרים בו סביבון או פורפרה או ג'ירוסקופ.
ספר בנושא חנוכה, שמוזכר בו סביבון.
עיתוני ילדים:הארץ שלנו, על המשמר, דבר לילדים מתקופת חנוכה יכולים להוות מבחינתי תחליף לספר ובתנאי שיש בחוברת/חוברות איזכור, סיפור, ציור, שיר, קריקטורה על סביבון. כרך, של אחד מעיתנוי הילדים יתקבל גם הוא בברכה. ניסיתי להקל. המבחר גדול השאלה היא - האם יימצא משהו?

תמיר1991

New member
אני מעוניין בכל ספר שקשור לחלל

שיצא אי פעם. רצוי מאוד בעברית (למרות שיש לציין שיש לי את רוב רובם של הספרים היותר מוכריםה בנושא מהשנים האחרונות), אבל גם ספרים באנגלית יתקבלו בברכה. כל ספר בשפה אחרת יהווה לי כרגע אוסף מילים בלתי מובן... אם אין לכם כאלה, אז ספרי היסטוריה של המאה ה- 20, רצוי עם נגיעות בתחום המדע או בתחום השואה. לי יש כמה וכמה ספרים שאני רוצה לתת. נראה כבר מי אחרי ברשימה ואני אקווה למצוא לו. בשביל רחל אין לי וכנראה שגם לא יהיה לי לעת עתה. תמיר.

Mercyful God

New member
אני - אתגר

מעוניין בספרים בנושא אומנויות לחימה, בעברית או באנגלית בלי העדפה . מקווה שכולם יתעשרו בספרים לאחר המבצע הנהדר .

פה הועלתה נקודה מעניינת

אש"י אומרת שכדאי שאלונה תהיה אחריה, כנראה שיש לה ספר מתאים. אם אני למשל אחרי תמיר ודוקא יש לי ספר מתאים לרחל (סתם דוגמה), מה קורה אז?

אז זה בדיוק - בסבב הספרותי הזה

אין לפני ואחרי. אין תור. כל אחד יבחר למי הוא רוצה לשלוח (ממי שעוד לא קיבל), לפי תחומי העניין ולפי מה שיש לו שהוא יכול ורוצה לתת. יכול להיות שזה לא ממש יעבוד במאה אחוז, אבל בואו ננסה ונראה. ואם בסוף יישאר מישהו עם ספר שרצה לתת ולא יצא לו - יוכל לשלוח אותו סתם ככה, בלי סבב. לא? בקיצור, אל תדאגו. נתחיל ונראה מה יוצא. ואיך אומרים בגן? מה שיוצא, אני מרוצה.

למעלה