מחפש מורה לגיטרה

מ ס ח ר ר

New member
מחפש מורה לגיטרה

בוקר טוב :) אני מניח שכבר הציקו לכם לא פעם עם השאלה הזאת, אז מי שרוצה להרביץ לי בהחלט מוזמן.... אז ככה.. אני בן 31, שמעוניין כבר הרבה זמן ללמוד לנגן, והחלטתי גם לעשות משהו בנידון (קורה לי לפעמים). אז קניתי גיטרה (קלאסית פשוטה בתור התחלה), ואת הספר ד"ר גיטרה, וכן, ראיתי שירדתם עליו כאן בפורום, ואכן, משהו חסר לי עדיין, ואני מעדיף ללמוד עם מורה (לפחות בהתחלה אם לא יותר מכך). אני מתגורר באזור ראש העין, פתח תקווה, אבל אין לי בעיה להגיע למורה טוב בכל אזור המרכז. אז... אם אתם מכירים מורה שמוכן ללמד זקן וחטייאר כמוני, אנא הודיעו לי :) המשך יום נעים. ב.

ringo rulz

New member
אם אתה מתחיל,ואתה רוצה את הבסיס

אז עזוב את כל המורים שבאים אליך הביתה ומלמדים אותך 4 אקורדים. לך על משהו יותר טוב, אתה יכול ללכת לקונסרבטוריון בראש העין, או לאלגרו במרכז הישן למרות שהם חסרי כל כבוד לאנשים...מזכירים קצת ביחס את כלי זמר. בכל מקרה אתה יכול גם ללכת על מורה יותר מקצועי, אני בטוח שגם כמה מהפורום פה מלמדים. בהצלחה

מ ס ח ר ר

New member
סתם שאלה

מה הכוונה חסרי כל כבוד ? ואם הם ככה למה אתה שולח אותי אליהם ? :) אני כן מחפש משהו רציני (4 אקורדים אני כבר יודע).

ringo rulz

New member
אני לא שולח אותך אליהם

אני נותן לך את האפשרות, ולא פוסל אותה. חסרי כבוד כי הם לא ממש נחמדים אלייך ואם אתה מפסיק ללמוד אצלהם אז הם לא מתחייסים אליך בשיט שאתה בא לחנות, (אני מדבר על המוכרים וההנהלה) המורה לתופים שם הוא ממש טוב. זהו.

למעלה