מחפש מגבר

מחפש מגבר

שלום לכוווולם אני חדש! ראיתי תפורום פה ואני מחפש לי מגבר רגיל (לא מנורות) עם שלושים וואט ומעלה, עד 50 וואט, עדיף 2 רמקולים אבל גם 1 זה אחלה, שישמע טוב עים סינגלים כמו בפנדר (אני קונה טלקסטר בקרוב) והקלין זה הכי חשוב. וצריך שיהיה אפשר לחבר אוזניות. יש לכם המלצות אלי??? תודה, גיא!!

ההורים אומרים

עד 1,600 אבל אני מתאר לעצמי שאם יש מציאה אז הם יעלו עד 2,000 ואולי קצת יותר. אני משתתף אז יהיה קל לשכנע. יש הצעות??

Aviraman

New member
מרשל (כן, אני מכור למרשל)

אתה יכול לקחת חדש 30 וואט ב1600 או לקחת 50 וואט יד שניה. הייתי ממליץ על סדרת הAVT בגלל שהם אנגליים. ב2000 אתה יכול להשיג בכיף 50 וואט AVT, ראיתי מכירה בYad2

איפה?? ויש לי עוד שאלה

ראתי פה למעלה במכירות שמישהו מוכר גיטרה עם אוכפים מגרניט.... מהזה אוכפים לגיטרה??

Aviraman

New member
אם זה האיפה לגבי המגבר אז

http://www.yad2.co.il תחפש Marshall תחת יד שניה... יש שם G50 RCD, ב1200, הוא לא רע, אבל אני מעדיף את סדרת הAVT שלהם... ההבדל הוא הארץ ייצור (G מיוצרים בהודו, AVT מיוצרים באנגליה).

RoieL

New member
אבל באמת אין שם AVT../images/Emo12.gif

גם אני חיפשתי ואין שום מרשל אנגלי (חוץ מה- AVT הישנים).

RoieL

New member
כי זאת באמת סדרה הודית

כמו שהוולווסטייט חודשו,גם ה- G.

ROLAND 30 ואט

אני ממש מרוצה ממנו לפי דעתי הוא נשמע פי מאה ממרשל 30 (אני יודע איך זה נשמע כי לאח שלי יש) והא עולה 1600 בחלילית

אז תסתכל באתר של רולנד.

אני קניתי כזה בחלילית ב1600 ואני כמעט בטוח שעדיין מוכרים אותו שם

yotamn9

New member
לדעתי בתקציב הזה תחפש יד שנייה

פשוט תראה מה אתה מוצא.

RoieL

New member
אני חושב שברוב המגברים אין יציאה כז

ו, רק בביתיים הקטנים. גם לי יש את הבעיה- יש פתרון אחר באמת?

אבל

הוא עולה המווון. יש ביד שנייה כזה? כמה הוא יכול לעלות???? ותגידו, יש הבדל גדול בינו לבין ה- valvastate? ניגנתי על אחד עם 40 וואט פעם. מי לדעתכם יותר טוב?

למעלה