מחפש מאסטר. שידריך אותי וילמד אותי.
R RainBird New member 9/6/05 #1 לא מיסטריס? ../images/Emo8.gif בהצלחה, למרות שאתה יכול ללמוד ולהתפתח לבד. ארדן.
W WindsOfWar New member 9/6/05 #4 ללמוד ולהתנסות. בשביל זה לא צריך מורה. אבל רצוי להכיר מישהו מוסמך שידריך או יתן כיוון מדי פעם(דעתי האישית).
ללמוד ולהתנסות. בשביל זה לא צריך מורה. אבל רצוי להכיר מישהו מוסמך שידריך או יתן כיוון מדי פעם(דעתי האישית).
R RainBird New member 9/6/05 #1 את מכירה אותי. ואני מכוון אותך לתשובות שלך, אבל את מצפה לקבל הכל על מגש של כסף וזה לא קיים במאגיה.
א אלת השמיים New member 9/6/05 #7 מכירה כן אבל לא מצפה הכל על מגש של כסף. אני מצפה לדעת איפה אני עומדת ואני אמורה לעשות, זה כל כך קשה?
W WindsOfWar New member 9/6/05 #10 יש את הפורום, ואת תמיד יכולה לבחור לך איזה מישהו לשאול אותו שאלות(במסרים פרטיים) שאת לא רוצה שכולם יקראו אותם.
יש את הפורום, ואת תמיד יכולה לבחור לך איזה מישהו לשאול אותו שאלות(במסרים פרטיים) שאת לא רוצה שכולם יקראו אותם.
מ מיקי הקורא New member 9/6/05 #6 יש אימרה ידועה האומרת שמגיע הזמן הכוחות מזמנים למורה תלמיד ולתלמיד מורה. אני יודע שלא כתבתי זאת נכון.
יש אימרה ידועה האומרת שמגיע הזמן הכוחות מזמנים למורה תלמיד ולתלמיד מורה. אני יודע שלא כתבתי זאת נכון.