מחפש להצטרף לצוות

adiash

New member
לא צריכה להיות בעיה למצוא אנשים

הייתי עוזר לך אישית בשמחה אבל אין לי דקה פנאי עכשיו. אני ממליץ לך לעשות את הצעדים הבאים : 1. קבע פגישה עם מקבלי ההחלטות ביחידה הנ"ל, וקח איתך אתamerica's army אין כמו דוגמא מוחשית, ולדעתי יהיה קצת יותר קשה לגחך על משהו שצבא ארה"ב משקיע בו באופן פעיל. 2. כתוב מסמך אפיון בסיסי לפרוייקט. מה הוא יכלול, על איזה מנוע אתה רוצה לבסס אותו, עלות פיתוח משוערת וכו'. מעבר ליתרון הברור בעבודה פורמלית, זה יראה לא רק לאנשי הצבא, אלא גם למתכנתים פוטנציאליים שאתה רציני בנושא. דרך אגב, אם זה אפשרי, תקבע פגישה ייעודית עם מישהו שיש לו סמכות ותנסה להבין ממנו מה הצרכים שלו. העובדה שאתה יודע בדיוק מי הלקוח שלך היא יתרון עצום. 3. אם אתה לא מצליח למצוא אף אחד בפורום הזה, אתה יכול לבדוק את אתר ה-IGDA הישראלי, יש שם לא מעט אנשים עם נסיון, שישמחו להצטרף לפרוייקט רציני (בדגש על רציני). מומלץ מאוד ללכת על מנועים שיש להם קהילת מודים חזקה כמו half-life ו-UT. חבל שאני לא יכול להצטרף אליך, זה יכול להיות מאוד מעניין. בהצלחה

בתגובה לשניכם.

בצבא מתרוצץ כבר מסמך אפיון שאני כתבתי לגבי דרישות הפרוייקט, יעודיו, יכולותיו, אפילו משאבים חומריים, וזמן צפוי (למרות שאין לי מושג לגבי החלק של התכנות). המסמך יוצא מנק' הנחה שאנחנו הולכים על מוד למשחק קיים. (zoti אני לא יודע מה גרם לך לחשוב שאני לא בעד יצירת מוד למשחק קיים). זה אחד הסיבות שאני צריך לשבת עם מתכנת. בזמן שאני יודע פחות או יותר את מסגרת הזמן הדרושה לצוות גרפיקאים לעשות משחק כזה, אין לי מושג מהיא מסגרת הזמן והעלות בכל מה שקשור לתכנות של כזה משחק, ומאותה סיבה, אני גם לא יודע באיזה מנוע גרפי מומלץ להשתמש (מכאן גם נגזרת עלות הפרוייקט). לכן אני צריך מתכנת בעל ניסיון וחזון, שישב איתי ביחד ויתן לפחות קוים כלליים לחלקו של התכנות בפיתוח.

adiash

New member
מוד

אני יכול לתת לך סדר גודל של עלות מנוע : 1. מנוע שמיועד למפתחים עצמאיים כמו torque עולה כמה מאות דולרים לרשיון מסחרי. 2. מנוע ישן כמו QUAKE II עלה 10,000$ בפעם האחרונה שבדקתי. 3. המנוע של CryTek עולה 100,000$. 4. ממקור ראשון, המנוע של UT עולה 250,000$ + 5% מכל מכירות ה-RETAIL, וכנ"ל רוב מנועי הפרמיום. מוד לעומת זאת הוא חינם לגמרי! זאת אומרת, אם אתה לא רוצה/צריך את קוד המקור של המנוע, ואין לך כוונה ליצור משחק מסחרי שנמכר בחנויות, אתה לא צריך לקנות את המנוע. אני מניח שבכל זאת אם אתה מתכוון לעשות מזה כסף, אתה תצטרך איזשהו סוג של אישור/תשלום לחברה המפתחת. לגבי סדר גודל, הנה העצה השניה שלי היום : יש המוני מודים לכל ה-FPS, פשוט תבחר אחד פופולרי שנראה לך בהיקף שאתה מתכוון אליו, ושאל את המפתחים כמה הם עבדו עליו.

shpits77

New member
קפצתי לבקר ../images/Emo13.gif

עדי זה אתה? אם כן אז מתי ה"כנס" הבא? בא לי קצת טובורג
ולביזנס : בקשר למנוע תקפצו לבקר את IrrLicht (לינק למטה אם זה עובד
). חינמי, פתוח ומהיר.. בקשר למשחק, הפיתוח יותר פשוט ויותר מהיר מפיתוח משחק "state of the art" מכמה סיבות : * הוא אמור לעבוד על מ"ה ומחשב מסוג שאתה קובע (פרוייקט יעודי) לעומת משחק מחשב שאמור לעבוד על הרוב (בשביל שיהיו יותר קליינטים). * אני מתאר לעצמי שאין צורך ב NPC's אז אפשר לוותר על ה AI. * אין צורך ב story line... * פיתוח התקשורת אמור להיות יותר פשוט מהסיבה שאפשר לחייב LAN ואז לפתור את הבעיות הכרוכות ב UDP (המשחק אמור להיות ריאלי ולכן הדגש על דיוק פעולות השחקנים). * פיתוח ה server side יותר פשוט (אין צורך לתמוך ב משחקים מרובים). * אין צורך ב story line אמרתי? (פחות אנשים בצוות
).. ויש עוד... אם אתה מעוניין, יש את האפשרות להרים את הפרוייקט אולם דרישות הסף הן אפיון הפרוייקט ולחיצת יד (כולל חוזה) מול הצבא כולל תקציב. בהצלחה!

adiash

New member
מודה באשמה

כן כן, זה אני ... נדחף לכל פורום פיתוח משחקים אפשרי
לגבי הכנס הבא : אני לא בטוח שיהיה טובורג הפעם. נראה לי שאנחנו הולכים על מפגש "מקצועי" הפעם, game design workshop. אבל אתה יכול להביא תרמוס עם טובורג מהבית!

shpits77

New member
נשמע "מעניין" ../images/Emo13.gif

עוד לא יצא לי להעיר\להאיר לך... המשחק שלך נראה מצויין! עבודה מצויינת, בכנס הבא יהיה לנו הרבה על מה לדסקס... מחזיק אצבעות ואם יש אופציות אני בא למלא את תפקיד המזכירה

אם לא שמת לב... אני מעוניין...

אני לא מצפה ממך להתחיל לעבוד על הפרוייקט מחר. אני כן מצפה ממך שלא תגיע עם דרישות סף. אם אתה רוצה לשבת בביתך בנחת, ולתכנת מוצר תוך כדי הזרמת כספים לחשבון הבנק שלך, אני לא הכתובת. אם אתה מוכן להשקיע טיפה יותר, לקום מהכיסא ולבוא איתי למפגשים עם אנשי צבא בכירים, לעבוד *קצת* בחינם, כדי לשכנע אותם לתמוך בפיתוח, אתה מוזמן. -אני לא מבטיח כלום, אבל במידה והדבר ייצא לפועל (יש סיכוי סביר לכך), הסיפוק יהיה גדול, וכנראה שגם התמורה. אז ההחלטה היא בידך - אני לא דורש הרבה, רק מסר אחד.

shpits77

New member
לא הסברתי את עצמי נכון..

אני שותף בחברה לפיתוח משחקים, אם אתה רוצה להתקדם אפשר לקבוע פגישה על מנת לאפיין את הפרוייקט ברמה הבסיסית ואז אפשר להתחיל את הפגישות עם הצבא. מנסיוני התהליך הראשוני של הסכם על פרוייקט בסדר גודל כזה נעשה ע"י אנשי השיווק\מכירות של החברה ולא ע"י אנשי הפיתוח..

zoti

New member
אם אפשר לשאול

מה שם החברה ועל אילו פרוייקטים אתם עובדים כרגע ובאיזה ז'אנר ?

shpits77

New member
בשמחה

אתר החברה מתמקד במשחקי המובייל אולם החברה מתמחה בפיתוח ל PC. כרגע רוב הפיתוח מתמקד במספר פרוייקטים שהוזמנו למובייל ובפרוייקט אחד ל PC (שאיננו משחק
).

De-Panther

New member
הרבה משחקים../images/Emo9.gif הצעה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קטנה לאתר חיפוש משחקים לפי סוג טלפון אני לא יודע אם יש שם בכלל משחק שמתאים לטלפון שלי אבל לעבור משחק משחק כדי לראות אם הטלפון שלי מופיע שם זה לוקח הרבה זמן

shpits77

New member
הערה לעניין ../images/Emo13.gif

האתר נועד לחברות ולא ללקוחות פרטיים אבל ההערה במקום ונכנסה ללו"ז הפיתוח של ה webmaster
תודה.

Fantasy WRC

New member
כנראה אולי גם שחכת להוסיף ..

באיזה זמן מתקיים העלילה של המשחק.. בזמן הווה, עבר או עתיד...

De-Panther

New member
אני לא חושב שצריך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כזה דבר במשחק הזה הוא רוצה לעשות משחק אימונים לחיילים במצבים שהם יכולים להתקל בהם כיום ובעתיד אז העבר נשלל... הוא רוצה שזה יהיה מציאותי ולא נשקים מיוחדים שאפילו לא חשבו עליהם אז העתיד נשלל(לא העתיד הקרוב... העתיד הרחוק) מה שנשאר הוא הווה... חוצמזה לפי מה שהבנתי הוא רוצה לתת אפשרויות לבחור את המקום בטח הוא יכין כמה סביבות של מפות שיכולות להשתנות מידיי פעם ויש להן כלמיני מאפיינים מסוימים ומי שמתאמן יוכל לשלוט בכמות האנשים שיהיו שם איזה סוג של אנשים יהיו שם ומה הם סוגי הנשקים שיש לו

למעלה