מחפש להמשיך.....

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
מחפש להמשיך.....

שלום. די נמאס לי! אני רוצה להקה בסיגנון היהודים..... אבל לא היהודים... כבר חרשתי אותם!!!!!!!! הם כבר יוצאים מהתחת.... אז תמליצו לי (בבקשה) על להקת רוק בסגנון היהודים... ס'דר?

bimbush

New member
עלבון ללהקה

שיגדירו אותה "בסגנון היהודים"... לא כי זה היהודים, פשוט כי אני מניחה שלהקה מעדיפה להיות עצמאית עם סגנון ייחודי משלה ולא "בסגנון היהודים"... עזוב את הסגנון של היהודים, תפתח לדברים חדשים, לא חסרים דברים טובים....

yafit8rock

New member
רוק כבד

אין לי להקה בסיגנון של היהודים אבל יש לי להקה שהיא גם רוק כבד כמו היהודים ואלו הם "בוטן מתוק בקרקס"!!!!!! להקה מ-ע-ו-ל-ה!!!!! יש קצת בעיות אז הם קצת הפסיקו כרגע להופיע אבל הם עובדים על דיסק חדש והדיסק שלהם ("כל מה שנשאר") מאדדד מאדדדד מומלץ!!!! תהנה/י....

yafit8rock

New member
כנס/י!

1. לא ידעתי שיפית זה שם של בן.... 2. כן, בוטן מתוק בקרקס הם רוק כבד..... תבוא להופעות ותבין/י....

AndreaCorr ©

New member
לא ידעתי שאנדראה קור זה שם של בן.

סליחה על הבילבול. וכן הייתי בהופעה שלהם. מצטערת, עדיין לא הבנתי איפה מגיע החלק של הרוק הכבד.

AndreaCorr ©

New member
עוד מישהו מכיר אותו ../images/Emo12.gif

מגניב! אני ממש אוהבת את השיר, ואת הזמר...

whistler404

New member
ובכל זאת..

אתה יכול לנסות את בוטן מתוק בקרקס. להקה גרועה לדעתי, אבל הסאונד שלהם דומה לזה של היהודים. יש אנשים שאוהבים את זה. תנסה. וכמו שנאמר מעלי אני באמת מציע לך לנסות ולשמוע גם להקות שלא בהכרח בקו של היהודים..אתה תופתע לגלות כמה דברים נפלאים יש שם. (לא כל להקת רוק חייבת להפציץ בדיסטורשן וללכת על הקטע היעני-מיוסר..:) )

o m r i k i

New member
בכל המקומות...

(=) - רוצים להיות(שואפים להיות בעברית יפה)... בוטן = היהודים = פרל ג'אם

הממ

לא יודעת.. לא ממש התעמקתי בזה (= מה רע בפרל ג'אם

o m r i k i

New member
כלום

כלום לא רע בפרל ג'אם, אחת הלהקות שאני הכי אוהב... מה שרע פה זה שהניסיון להתחקות אחריהם של היהודים מתבטא בגניבה של ריפים לפעמים ולפעמים בחוסר מקוריות, אבל שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהב את היהודים למרות שלפעמים מפריעה לי קצת הסצינה מסביב...

אני חושבת...

שזה לא ניסיון התחקות. אם תתעמק קצת תראה שעוד מהתקופה שהוא היה תיכוניסט, טום פטרובר היה בכיוון של פרל ג'אם. זה רק הגיוני שגם היצירה שלו תהיה מושפעת מהם..

o m r i k i

New member
פרל ג'אם שולטים

וזאת סתם תגובה סתמית עכשיו, אני עדיין לא אוהב את כל הפוזה מסביב ליהודים, ואני לא מדבר פה בטון של התנשאות, פשוט מציק לי לראות כל כך הרבה אנשים שמשקיעים כל כך הרבה זמן בלבוש ובהתנהגות ובשטויות כאלה שאין להם זמן לחיות את החיים(בהשראת הסרט SLC Punk, רוצו לראות)...

(=

הפוזה אתה מתכוון לאלה שמתיימרים להיות "המעריצים" של היהודים או ליהודים עצמם...? ופרל ג'אם אכן שולטים...

o m r i k i

New member
=)

התכוונתי למתיימרים כמובן, למרות שגם ליהודים לא חסרה פוזה...רואים שהבסיסט שלהם מת לזיין איזה גרופית, הוא סתם מתלהב מטומטם והוא גם לא מנגן משהו...

יש כמה,

טוב לא ממש כמו היהודים,אבל בערך.... יכול להיות שאתה שומע אותם,אבל במקרה שלא אז הנה חברים של נטשה משינה-בתקליט "מפלצות התהילה"-עושים רוק כסחיסטי איפה הילד-בתקליט-"זמן סוכר" דיסק בן בן בן בן בן בן זונה "רוקפור"-לא הרבה מכירים ת'להקה הזאת,אבל הם פשוט תותחים המלצה שלי-קנה ת'דיסק של ההופעה חיה שלהם שוהקלטה בבארבי. או שכמובן אתה יכול לחזור כמה שנים אחורה ולקנות דיסקים של "נקמת הטרקטור" "כרמלה גרוס ואגנר" "נושאי המגבעת" וכן עדיין הדיסק הראשון של היהודים הוא הכי טוב שיש.....

למעלה