מחפש להמשיך.....

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

whistler404

New member
וכמובן..

כל קשר בין הלהקות שהזכרת ללהקת היהודים מקרי בהחלט. חוץ מזה שכל הלהקות שם עושות רוק. אבל רובן באמת להקות טובות, וכמו שאמרנו כבר, מומלץ לצאת ולהחשף ללהקות שלא בהכרח יש להן את הפוזה של היהודים.

בלו הדב

New member
מה..?????משינה?!?!

החברים של נטשה..??? רוקפור1?!??!?!?! איפה הילד?!?! נקמת הטרקטור נושאי המגבעת?!?!!? וכל שאר הלהקות שרשמת...!! איך הגעת..?!?!?
אין שום קשר בקשר של הקשר בינם לבין היהודים----בכלל לא אותו סגנון.. הם פשוט גםם עושות רוק ישראלי,אבל לא כמו היהודים,אפילו לא קרוב.

o m r i k i

New member
בקשר ללהקות הנ"ל

אומנם אין קשר ביניהן לבין היהודים אבל אחלה להקות באמת!!!!! ומפלצות התהילה זה באמת דיסק איכות, כנ"ל זמן סוכר, למרות שמי שמתחיל עם איפה הילד לדעתי צריך לקנות את מישהו שומע אותי(האוסף) קודם... רוקפור אני לא ממש מכיר אבל ממה שאני מכיר זה לא לטעמי... ואני ממש מתעב את נקמת הטרקטור וכרמלה גרוס וואגנר, ושניהם מאותה סיבה...הסולנים, פשוט שרים כמו קקי(למרות שיש כבוד), ערן צור שר כמו ביום הזיכרון...

bimbush

New member
מה?!?!?!

בין היהודים לרוקפור אין קשר?!?! אתה לא מוצא דמיון מוחלט בין משינה ולבין היהודים?! ברור שיש קשר, ואני אראה לך אותו.. כולן להקות ישראליות לכולן יש כמה שירים בעברית אממ כולן הוציאו דיסקים כולן הוזכרו תחת השרשור של "להקות בסגנון היהודים" לכולן יש אות אהוי בשם לא מספיק קשר בשבילך?!?! מה עוד אתה מצפה, שתהיה מוסיקה דומה או מזכירה ולו בצורה הכי קלושה את המוסיקה של היהודים?!?! ועכשיו ברצינות... אין יותר מדי להקות בסגנון של היהודים (למעט בוטן שמצליחים להתחקות בצורה די מוצלחת אחר הפוזה של "או אנחנו מיוסרים אני רוצה להתאבד רק תנו לי לכתוב על זה קודם שיר ולסחוף אחרי עוד כמה מעריצות בנות 14 שרוצות להרגיש פריקיות מאגניבות עם חיים קשים") וטוב שכך.. לעומת זאת, יש די הרבה דברים טובים בארץ שחלקם הוזכרו בהודעות פה... עזוב את היהודים, גם ככה מרוב פוזה כבר לא שמים לב למוסיקה... החיבה היחידה שיש לי ליהודים היא כי יש להם כמה שירים טובים, כי מציאות נפרדת דיסק חביב (שנחרש יותר מדי, חבל...) וכי מיטלמן הוא גאון מוסיקלי.. היהודים חוטאים בדבר הכי גרוע שלהקת רוק שמתיימרת להיות מחטרתית-לא שמה על אף אחד- עושה איזה מוסיקה שבא לה יכולה לחטוא בה- הם פשוט מיינסטרים ממוסחרים.. חבל...

whistler404

New member
חח באתי להרחיב על הפוזה שלהם בעצמי

(ועל הפוזה של *רוב* מעריציהם) אבל פעם קודמת שעשיתי את זה בפורום יוני בלוך מעריצי היהודים כמעט ביצעו בי לינץ' אז וויתרתי על זה הפעם. ושכחת לציין שחוץ מזה שהוא גאון מוזיקלי, ערן מיטלמן הוא גם כוכב עולה עקב ההכנסה הצדדית שלו בכוכב נולד..(ואח"כ צוחקים על סאבלימינל שהוא מפרסם שוקו)

bimbush

New member
שמע

כל עבודה מכבדת את בעליה (כמעט...) ולהיות נגן בלא נפסיק לשיר זו עבודה מאתגרת מאוד... יש לי הערכה לנגנים שם... היכולת אלתור, נגינה משמיעה, התיאום ביניהם בכל שיר שיזרקו להם, זה מרשים.. זה הרבה פחות בולט בכוכב נולד אבל זה עדיין מאתגר.. מגוכח קצת לראות קלידן של להקת רוק כמו היהודים עטוף בבועה הורודה-בלונדינית-קופצנית-מאושרת-בצורה-הכי-מזויפת-שאפשר של כוכב נולד, זה כן.. אבל זה עדיין מאתגר להיות נגן שם...

whistler404

New member
אין לי ספק שזה מאתגר..

אבל אני יותר דיברתי על הפן השני - על כך שזה סותר את הפוזה של היהודים ומוציא אותו צבוע משהו..

כנראה שלא כולם הבינו.....

אמרתי במפורש,שכל הלהקות שהזכרתי הן לא כמו היהודים אלא "בערך" ו"בערך" זה דבר-יחסי- ואפשר אם רוצים למצוא דימיון בין "מפלצות התהילה" לבין היהודים..... דיברתי על דיסק ספציפי,לא על משינה כולה... חוץ מזה המטרה פה הייתה לעזור לבחור להחשף לדבקים שיש מצב שהוא לא מכיר, לא להתרגז,כולה ניסיתי לעזור

בלו הדב

New member
לא התרגזתי...../images/Emo9.gif

וסורי אם ככה זה יצא... בטעות\= בכל מקרה...סתם הימם אותי הקשר שעשית,אני פשוט לא חושבת ככה זה הכל.. וסורי אם זה היה נראה כאילו התעצבנתי...חח..ממש לא. בכל מקרה---- האיש הזה שם למעלה שכתב את ההודעה..חח...לדעתי כמו שכולם אמרו פה אתה צריך להיפתח לכיוונים חדשים,רק יוסיף לך....:)

למעלה