מה?!?!?!
בין היהודים לרוקפור אין קשר?!?! אתה לא מוצא דמיון מוחלט בין משינה ולבין היהודים?! ברור שיש קשר, ואני אראה לך אותו.. כולן להקות ישראליות לכולן יש כמה שירים בעברית אממ כולן הוציאו דיסקים כולן הוזכרו תחת השרשור של "להקות בסגנון היהודים" לכולן יש אות אהוי בשם לא מספיק קשר בשבילך?!?! מה עוד אתה מצפה, שתהיה מוסיקה דומה או מזכירה ולו בצורה הכי קלושה את המוסיקה של היהודים?!?! ועכשיו ברצינות... אין יותר מדי להקות בסגנון של היהודים (למעט בוטן שמצליחים להתחקות בצורה די מוצלחת אחר הפוזה של "או אנחנו מיוסרים אני רוצה להתאבד רק תנו לי לכתוב על זה קודם שיר ולסחוף אחרי עוד כמה מעריצות בנות 14 שרוצות להרגיש פריקיות מאגניבות עם חיים קשים") וטוב שכך.. לעומת זאת, יש די הרבה דברים טובים בארץ שחלקם הוזכרו בהודעות פה... עזוב את היהודים, גם ככה מרוב פוזה כבר לא שמים לב למוסיקה... החיבה היחידה שיש לי ליהודים היא כי יש להם כמה שירים טובים, כי מציאות נפרדת דיסק חביב (שנחרש יותר מדי, חבל...) וכי מיטלמן הוא גאון מוסיקלי.. היהודים חוטאים בדבר הכי גרוע שלהקת רוק שמתיימרת להיות מחטרתית-לא שמה על אף אחד- עושה איזה מוסיקה שבא לה יכולה לחטוא בה- הם פשוט מיינסטרים ממוסחרים.. חבל...