מחפש להכיר מישהי

מחפש להכיר מישהי

אם את מרגישה בודדה ומחפשת להכיר בחור נחמד לזרימה בסבבה מחכה לך במסרים!

איך לזרום ?

עם מישהוא ללא גיל וללא שום פרטים אישיים אולי תשנה את ההודעה המצחיקה שלך מה אנ י נחל שצריכה לזרום.? לאין לזרום לים או למפל שבגן ? ההודעה הקודמת נהנת כך אז אולי תחשוף משהו מהבודד !!!!

תראו מה מצאתי בפורום אחר

את הבודד שלנו חושף את עצמו מסתבר שהוא ממש לא בודד בחייו אולי עכשיו הזרימה תהיה ברורה יותר

magy

New member
ככה את חושפת חבר?../images/Emo3.gif

ממש הלשנה
חחח

magy

New member
אז מה את רוצה להגיד לנו?

שלמרות הניק "בודד" האיש בכלל לא בודד? אפילו יש לו חברה אבל הוא רוצה לצבור ניסיון כדי לתחזק את הקשר עם החברה? נורא, ממש נורא..........מצבו לא טוב.... ואנחנו יכולות לעזור לו.......... כך כתב בעצמו...."לצבור" נסיון במערכות יחסים וגם פנטזיות מיניות במטרה שבעתיד אני לא ירגיש צורך לשבור את המסגרת המשפחתית, אני כמו שציינתי מאוד אוהב אותה ולא רוצה לפגוע בה נו באמת, למה את רעה........ בואי נעזור לו..... נתפנטז איתו ונלך איתו למיטה..... כל יום אחת מאיתנו תתנדב למטרה הקדושה.... למה לא לעזור לבן אדם בודד..........? (אני במערכת יחסים מאוד רצינית ואוהב את בת זוגתי) אל תהיו כאלה אגואיסטיות........ אנחנו תמיד מוכנות לעזור לגולש בודד.............

magy

New member
מה בסך הכל רוצה הבן אדם?

קצת זרימה קצת זירמה או כמו שאומר אלמרה............... סטוץ - זיון....... במילים של שבת.............זרימה... ואחר כך יילך הבחור אל חברתו... מלא ניסיון........וזרימות ואפילו יודה לנו על כך.....

../images/Emo24.gifהיוםטרם אמרתי לך

שאני אוהבת אותך , ממש אוהבת את הראש שלך מגי יקרה דברו בשרשור אחר על מה רוצים הצעירים מהגברת הנה הוכחה למה הוא מעט מאד כתב פה ולמה התכוון בלזרום , הוא בטח לא התכוון לנחל חחחחח

למעלה