מחפש חומר

Winged Serpent

New member
מחפש חומר

(לא ככה! >_<) אני מחפש משהו בסגנון פלסטלינה שאפשר לעצב לצורה רצויה, אבל שיתקשה מאוד. אני רוצה לבנות מזה מוט באורך 2 מ' כמעט והוא אמור להיות דר יחסית (אבל לא עגול, ולכן אי אפשר להשתמש במקל מטאטא). חשבתי אולי פימו אבל אני לא יודע אם הוא יהיה חזק כשהוא יחסית דק ומאוד ארוך, שלא יישבר לי באמצע או משהו.

Tragic Black

New member
מממ...

לקישוטים הייתי משתמשת בחומרים כמו: דס, גבס, חימר, עיסת נייר, פימו, בד,פלסטיק בצורות שונות,סיליקון. את המוט עצמו... ממשהו יותר עמיד וקשיח.. אתה יכול למצוא עץ בקטרים שונים ופשוט לגלף אותו.. מוט ברזל דק ועליו את העיטורים שאתה רוצה עם קצת צבע מתכת. מוט פיברגלס,ספוג מגולף וצבע .. השאלה היא כמה דק אתה רוצה שהמוט יהיה? כי בכל זאת גם חומרים חזקים יכולים להישבר.

akane

New member
תוסיף תמונת רפרנס בוריס~ :]

לדעתי אתה יכול לקנות פאנל לרצפות D: זה מעץ, זה בא בגודל 2.20 מ' , זה עמיד ולא נשבר, ותוכל לבנות עליו איזה פיתוחים שרק תקצה כל עוד זה לא פימו. ופימו מעבר לגודל של כמה סנטימטר כבר יהיה שביר מאוד וגם יקר (ראית את הגדול של חבילה ממוצעת?) זה יותר לאביזרים קטנים וקישוטים מאשר חפצים גדולים. הוא גם די כבד יחסית לחומרים אחרים אגב. שים תמונת רפרנס ונבין מה זה בדיוק~ (חשבתי שלדמות שלך יש חרב בכלל ם.ם )

Winged Serpent

New member
זה קוספליי אחר בנוסף שאני מתכנן

שכרגע אני שומר על אש נמוכה :X לתחפושת ההיא אני אצטרך חומרים אחרים ולא קצף+מפל, אז אני משתמש בהם למטרות אחרות כרגע. בכל מקרה אני רוצה לעשות מטה כזה, אבל הוא טיפה מסובך אז אני פונה לחיפוש רעיונות לחומר בנתיים.

pokegirl

New member
אולי אתה יכול להשתמש בעץ

ה"קרשים" הדקים האלה, שאנשים לפעמים מגלפים מהם חרבות. זה בא מרובע ואתה יכול להגלף איך שתרצה, או להוסיף דברים.

למעלה