d o r 1 9 8 2
New member
מחפש הסבר
שלום לכולם... אז כמו שאמרתי קוראים לי דור ואני בן 22.. אני לא יודע כל כך מה אני מצפה בעצם כתיבת הבלוג.. כנראה לקבל חוות דעת של אנשים שלא מכירים אותי... אני חדש לחלוטין בתחום הזה ולכן יתכן שהבלוג שלי יהיה קצת מוזר... רשמתי למעלה שמצב הרוח שלי כאמור הוא די גרוע לא רחוק מהדיכאון אבל אני מנסה שלא להיכנס לזה... ישנן די הרבה סיבות שמביאות לכך אבל כאן אגע בראשונה שמפריעה לי יותר מהכל... סביר להניח שאף אחד לא יהיה מופתע אם אומר בחורות... רק שכאן בדיוק הבעיה.. הבעיה כנראה לא איתן... היא איתי
בדרך כלל אותה בעיה של בנים עם בחורות מתחילה מסיבות שונות ומשונות.. מראה.. אופי.. מצב רוח וכדו' לא חסרות סיבות.... וכאן הבעיה שלי... על הנייר אני מרשה לעצמי לומר (ורק על סמך חוות דעת של אנשים) שאני בחור שנראה די טוב.. יש שיגידו טוב מאד ויש שיתלהבו פחות, פשוט אסכם בכך שבחורות בדרך כלל לא מתעלמות מנוכחותי... אני סטודנט לפסיכולוגיה באחת האוניברסיטאות בארץ ושוב מבלי להשתחצן (אני פשוט רוצה לתת תמונה כללית) כנראה שגם שכל לא חסר... בקשר לאופי הדיעות חלוקות.. יש מי שיתחבר אלי בקלות ויש מי שיעדיף כנראה להתרחק.. (מסיבה שלא ברורה לי אני לא אדם חייכן ואם זאת בדרך כלל אני אדם די שמח ופעיל מכל הבחינות) אוסיף לסיפור את העובדה שמצבי הכלכלי די טוב יש לי רכב, עבודה די קבועה בחצי משרה עם משכורת די טובה יחסית לסטודנט.. לסיום התמונה שניסיתי לתת אומר שיש לי את האפשרות להיות אדם עמוק מאד ופלספן מצד אחד ולעיתים להיות הבליין המטורף תלוי רק בסביבה ובנסיבות... (סטודנט לפסיכולוגיה שעובד כבר מן ( עדיין בחיתולים בתחום) - אני מניח שזה מעיד על שילוב של עומק ושטחיות באותה עת) קצת קשה לי להסביר את הבעיה שלי אבל אנסה בכל זאת... כמו שאמרתי בדרך כלל בחורות לא מתעלמות ממני.. אני בחור ביישן במקור אבל עם הזמן פיתחתי קצת אומץ ולעיתים אני כן מנסה להתחיל עם בחורות בדרכים שונות... וכאן מתחיל הקטע המוזר... הרבה פעמים בחורות שמחות לדבר איתי ולא פעם השיחות גולשות להחלפת טלפונים ותקשורת מכל סוג שהיא בדרך כלל בעיה של משיכה פיזית לא קיימת ולאותן בחורות אין בעיה לומר שהן נמשכות אלי... הבעיה מתחילה בשלב קצת מאוחר יותר... מבאס קצת לומר אבל נכון.. שנראה שכאשר הן מכירות אותי קצת יותר הן מעדיפות לשנות את סגנון הקשר.. לא מעט בחורות שפגשתי והתחלתי איתן קשר העדיפו בשלב קצת מאוחר יותר להפוך את הקשר לידידות... החלק המעצבן בסיפור הוא שחלק מאותן בנות יאמרו בפירוש.. " אני נמשכת אליך אבל אתה לא מה שאני מחפשת" לא פעם גם אחרי משפט שכזה ממשיך הקשר והופך למעין "יזיזות" (עכשיו בטח רובכם חושבים שאני מטורף על כך שאני לא מרוצה מיזיזות) אז זה לא בדיוק נכון... ברור שכמו כל בחור נחמד לי שיש לי לאן לפנות בשעת הצורך.. ועדיין לא נעים לחשוב שלבחורה אין בעיה להיות איתך לזמן מסוים אבל היא ממש לא מעוניינת במשהו קבוע... (צריך לציין אם הובן לא נכון שאני גם לא כל כך פרפר ובשורה התחתונה שפגשתי בחורות שהתאימו לי ועברנו למשהו רציני ידעתי לשים את כל הקשרים האחרים בצד ולהתמקד רק באותה בחורה) זהו בערך המצב... ואני יודע שזה נשמע קצת מוזר אבל זה אכן מצב שמפריע לי... די משגע לחשוב שבחורה שנראה בהתחלה כי היא מעוניינת בי מחליטה אחרי היכרות קצרה איתי ( במקרים רבים לא מינית) שלא אני הבחור שהיא מחפשת... ואם זאת היא מעוניינת להיות ידידה ואף נעלבת לעיתים אם אני אומר שאינני מעוניין בה כידידה (ידידות כבר יש לי והרבה) ודי נלחמת שלא לתת לי לצאת מחייה... (אם זאת רק אומר שלצערי כל הקשרים הרציניים שהיו לי וגם הארוכים ביותר הסתיימו בנתק מוחלט ובקשה בדרך כלל של האקסיות שלא ליצור קשר בהמשך וזאת על אף שרוב הקשרים שלי הסתיימו בצורה יפה הן שאני סיימתי והן שסיימו איתי) אז זהו.. זה בערך הסיפור שלי.. וזו בעצם התהייה שלי.. איך ייתכן מצב כזה... ? מקווה שהבחורות כאן יתנו את דעתן וגם הבחורים מאד מקווה לשמוע מכם דור
שלום לכולם... אז כמו שאמרתי קוראים לי דור ואני בן 22.. אני לא יודע כל כך מה אני מצפה בעצם כתיבת הבלוג.. כנראה לקבל חוות דעת של אנשים שלא מכירים אותי... אני חדש לחלוטין בתחום הזה ולכן יתכן שהבלוג שלי יהיה קצת מוזר... רשמתי למעלה שמצב הרוח שלי כאמור הוא די גרוע לא רחוק מהדיכאון אבל אני מנסה שלא להיכנס לזה... ישנן די הרבה סיבות שמביאות לכך אבל כאן אגע בראשונה שמפריעה לי יותר מהכל... סביר להניח שאף אחד לא יהיה מופתע אם אומר בחורות... רק שכאן בדיוק הבעיה.. הבעיה כנראה לא איתן... היא איתי