בהחלט - קבל....
אלבום ההופעה הג'נסיסאי שאני ממליץ עליו הוא אלבום כפול שנקרא seconds out, והוא משנת 77, ואני מבקש לא להתנפל עלי בגלל שאני ממליץ על אלבום נטול פיטר גבריאל. חסרונו המצער של פיטר ממש לא מורידה מאיכותו של האלבום הנהדר הזה. ואני אפרט : הביצועים נהדרים - החברה מנגנים נהדר, ומתרכזים בעיקר במוזיקה ולא בהצגות ומערכונים (למרות שאהבתי את השטויות של גבריאל), בקיצור המוזיקה מדברת. מרגישים כבר שהם משופשפים,מלוטשים, מנוסים, מתואמים, וכל השירים קולחים. דבר שני, לקולינס אמנם חסר לו את העוצמה של פיטר גבריאל,אבל הוא עושה שם עבודה לא רעה בכלל, ומחליק די יפה לפרונט. ואם כבר פירטנו והסברנו על איכויות השירה של קולינס, אז על איכויות התיפוף שלו אין צורך להרחיב - פשוט פירסט קלאס. עמדת התופים מתוגברת כאן ע"י מתופף גדול אחר - ביל ברופורד, וביחד הם עושים עבודה מעולה, ויש אפילו דואט תופים נהדר בין שני הכישרונות האלה. נדמה לי שגם צ'סטר תומפסון נמצא שם (אני לא ממש זוכר). סיבה נוספת - זה אלבום שמסכם תקופה, אחרי זה, האקט עזב והכל כבר לא כשהיה לפני כן. אבל הכי חשוב - השירים עצמם: אין לך ביצוע של סאפרס רדי וסינמה שואו (שני השירים הטובים ביותר שלהם, לטעמי) באף הוצאה רשמית אחרת. קיימים באלבום גם שירים טובים מהתקופה הפוסט גבריאלית לצד קלאסיקות כמו firth of fifth, the lamb, carpet crawlers ו - musical box. (רק afterglow קצת מיותר לי שם). יש גם את האלבום genesis live מ - 73, עם פיטר גבריאל. אלבום טוב עם אנרגיות במה אדירות, אבל למרות שכאן הלהקה בהרכב הקלאסי והמלא, אני אישית מעדיף את seconds out.