מחפש המלצה

niminet

New member
מחפש המלצה

שמעתי את האלבום Remedy Lane של Pain of Salvation שמוגדרת כמטאל פרוגרסיבי (לא מצאתי הרבה מטאל באלבום הזה), ונשארתי המום. האם אתם מכירים עוד דיסקים בסגנון של הלהקה בדיסק המסויים (שמעתי דיסק אחר-Perfect element ופחות אהבתי)?

Rudess

New member
המלצה

תשמע/י גם את ENTROPIA ואת ONE HOUR BY THE CONCRETE LAKE. וכמובן את SCENES FROM A MEMORY של DREAM THEATER.

niminet

New member
"תשמע"

טוב תודה אני אנסה למצוא איפשהו את הדיסקים.

kurush

New member
תנסה שוב את

The Perfect Element הוא נשמע יותר "מעובד" מאשר Remedy Lane אבל מדובר ביצירת מופת שמאפילה לטעמי על כל שאר הלהקות שמתיימרות לנגן פרוג-מטאל, כולל את Dream Theater. על One hour at the Concrete Lake לא הייתי ממליץ, הוא אלבום מצוין אבל נשמע פחות מגובש מבחינת הלהקה מאשר Entropia למשל, שאותו כן הייתי ממליץ. מעבר לזה, אני לא מכיר אף להקה אחרת שנשמעת כמו POS, ולמעשה אף אלבום שלהם לא דומה לקודמו... אתה יכול לצפות ל-BE, האלבום הבא שלהם שייצא בקיץ...

RamiSun

New member
מה לא מגובש....

One hour at the Concrete Lake - הוא אלבום טוב מאוד, אני לא מוצא מה לא מגובש בו, פשוט ההפקה המוזיקאלית שלו שונה מאוד מהאחרים, והוא בראש אחר. בכלל אני חושב שכל אלבום של פיין יש בו משהו אחר וגישה מיוחדת משלו..... עוד הייתי ממליץ כמו טל מעלי על Scence From A Memory של Dream Theater ועל Unfold The Future של The Flower Kings וכמובן לחכות ל- BE כמובן!!!!!!!!!!!!!!

RamiSun

New member
One Hour By בעצם....

העתקתי מקורוש את השם מתוך עצלנות וגם את הבאג שהיה בו One hour by the Concrete Lake

MajorWinters

New member
נצל"ש../images/Emo19.gif

לא נעים להשתלט על שרשור, אבל כבר ענו פה שתי תשובות, והשרשור הקודם לא יקפוץ: קראתי את כל ה24 עמודים על ג'נסיס, והסתכלתי על באמ"ג, וראיתי שאין שום התלהבות משום אלבום הופעה. והשאלה: האם ישש אלבום הופעה רשמי של ג'נסיס ששוה משהו?

בהחלט - קבל....

אלבום ההופעה הג'נסיסאי שאני ממליץ עליו הוא אלבום כפול שנקרא seconds out, והוא משנת 77, ואני מבקש לא להתנפל עלי בגלל שאני ממליץ על אלבום נטול פיטר גבריאל. חסרונו המצער של פיטר ממש לא מורידה מאיכותו של האלבום הנהדר הזה. ואני אפרט : הביצועים נהדרים - החברה מנגנים נהדר, ומתרכזים בעיקר במוזיקה ולא בהצגות ומערכונים (למרות שאהבתי את השטויות של גבריאל), בקיצור המוזיקה מדברת. מרגישים כבר שהם משופשפים,מלוטשים, מנוסים, מתואמים, וכל השירים קולחים. דבר שני, לקולינס אמנם חסר לו את העוצמה של פיטר גבריאל,אבל הוא עושה שם עבודה לא רעה בכלל, ומחליק די יפה לפרונט. ואם כבר פירטנו והסברנו על איכויות השירה של קולינס, אז על איכויות התיפוף שלו אין צורך להרחיב - פשוט פירסט קלאס. עמדת התופים מתוגברת כאן ע"י מתופף גדול אחר - ביל ברופורד, וביחד הם עושים עבודה מעולה, ויש אפילו דואט תופים נהדר בין שני הכישרונות האלה. נדמה לי שגם צ'סטר תומפסון נמצא שם (אני לא ממש זוכר). סיבה נוספת - זה אלבום שמסכם תקופה, אחרי זה, האקט עזב והכל כבר לא כשהיה לפני כן. אבל הכי חשוב - השירים עצמם: אין לך ביצוע של סאפרס רדי וסינמה שואו (שני השירים הטובים ביותר שלהם, לטעמי) באף הוצאה רשמית אחרת. קיימים באלבום גם שירים טובים מהתקופה הפוסט גבריאלית לצד קלאסיקות כמו firth of fifth, the lamb, carpet crawlers ו - musical box. (רק afterglow קצת מיותר לי שם). יש גם את האלבום genesis live מ - 73, עם פיטר גבריאל. אלבום טוב עם אנרגיות במה אדירות, אבל למרות שכאן הלהקה בהרכב הקלאסי והמלא, אני אישית מעדיף את seconds out.

מורנא007

New member
יש את האלבום ההוא

שבו גבריאל חובש מסכת משולש, לא רע. אבל אני מעדיף את אלבומי האולפן. מאחר ושאלת, אוסיף לשאלה מה לגבי DVD? האם החיקוי (אגרול או The music box) עדיף על המקור?

למעלה