מחפש המלצה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
שוב צודק

והיו כמה אלמנטים שאין לי כוח להזכר בהם. הבולט ביניהם- הסירנות

חזיר בר

New member
גם המסע עצמו

המהות שבמסע וזה וזה... אבל להגיד שזה מבוסס זה באמת די קלוש

Chot

New member
האמת

שלא מתפקידי לדבר. קראתי גרסא מעובדת לילדים כשהייתי בכיתה ג´ אם אני לא טועה. אני לא זוכרת פיפס מזה.

IC4

New member
oh brother where art though

סרט נהדר באתי לקולנוע במחשבה של טוב בוא נראה מה זה הסרט הבטח משעמם תחת הזה אבל הסרט ממש מבדר בין אם תפרשו את זה כ´מצחיק´ או פשוט מהנה לצפייה/מרתק. שלא כמו אחרים אני אוהב אותו יותר טוב מביג ליבובסקי אבל אולי זה בגלל הקטע של צפייה בקולנוע. גם אח שלי אמר לי שזה מבוסס על האודיסאה (העיוור הנביא למשל) מישהו ראה את בייבי אריזונה? של האחים כהן ועם ניקולאס קייג´?

בןלי

New member
מה שנכון

סרט קטן ופשוט שמאיזושהי סיבה פשוט עושה לכם את זה.

IC4

New member
המלצה שלי

לא הסרט הכי טוב אבל סרט נחמד לאלה ממכם שמתלוננים שכבר אין סרטים מענינים אלא רק אקשן או קיטשיזם האריסון ברג´רון הסרט הזה היה בערוץ 4 פעם בערב סרטי מדע בדיוני אחריו היה מה קרה בגטקה - שהיה אולי נחמד בחלקו, אבל לדעתי בלתי סביל - ארוך ומתיש היה לחוות אותו. אחר כך היה עיר אפלה שהיה דווקא נחמד משום מה לא מכיר את הקומה הרביעית, ולא את הסרט הטוב שלך בןלי אתה מתחבר פעם בשבועיים בערך ?!

בןלי

New member
לא מכיר כי

משום מה זה סרט ישן - מ 96 אם אני לא טועה - שיצא רק עכשיו לספריות הוידאו. בכל מקרה תחפש ולדעתי לא תתאכזב. אם התכוונת לאינטרנט אז לא אבל הבעייה שיש לי רק 26 שעות חודשיות וכשהן נגמרות אני משתדל לא להתחבר. אני לא עובר למסלול ללא הגבלה לא מתוך קמצנות אלא מהסיבה הפשוטה שאני לא רוצה להתחבר יותר מדיי לרשת ולשמור גם על חיי חברה תקינים ומעניינים. בכל מקרה אני שמח ששמת לב לחסרוני.

בןלי

New member
שאלה מעניינת וחשובה

הקומה הרביעית - עם גולייט לואיס ימים משונים - הסרט הכי טוב שראיתי איי פעם מה קרה בגטקה - אומה תורמן ואיתן הוק

למעלה