מחפש המלצה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מחפש המלצה

יש סרטים יפים שאף אחד לא שמע עליהם ואז מי שראה אותם מחפש את אחרים שגם אהבו אותם אני מחפש המלצה לסרט שכזה , סרט בודד ומסכן שהוא יפה אבל לא מוכר אתם מוזמנים להמליץ

GK_FF

New member
אוקיי,

אז יש פייט קלאב אבל זה מוכר אז אין צורך להסביר עליו :) סרט שאהבתי לא מוכר, ממממממ, מכיר טיקטוק?? בין הסרטים הטובים שראיתי, ממש אהבתי!!!!! לגמריי!!! מכור לסרט הזה!!!!!! חחח עוד סרט..... מממ יש אחד מצויר שאפשר להשיג מהאינטרנט קוראים לו Laputa: Castle In The Sky, בין הסרטים המצוירים הכי טובים שראיתי בחיים שלי!!! חוצמזה הוא שעתיים לא כמו דיסני המופלצים (כל סרט שעה וחצי וזה רוב הסיבה שהרבה סרטים שלהם נדפקים) מממ, עוד סרט (פעם הכרתי מלא לא-מוכרים), אווף אני לא זוכר כלום!!!!! :( יש את "ענק-הברזל" ממש אחלה סרט, זה לא שהוא לא מוכר, הוא פשוט לא הצליח כי בארץ לא עשו לו משא פרסום גדול (מנייקים! רק ביגלל שהוא לא של דיסני!! כאילו שהסרטים של דיסני כאלה טובים...) אמממ אני יזכר ואני יחזור...... I promise :)

B. Gibbons

New member
המלצה

"המתיקות שאחרי"- סרט ממש טוב. לא הרבה שמעו עליו אבל הוא פשוט יפה, מדכא בטרוף אבל יפה. אני לא אספר לך עליו כי אין לי כוח להכנס לזה אבל כדאי לך לחפש.

GK_FF

New member
ידעתי שאני יזכר!

"התוכנית" ו"בחירות או לא ליהיות"!

Chot

New member
P..

המתיקות השאחרי זה לא הסרט ההוא עם הילדים שנוסעים באוטובוס ואז מתים באיזשהו שלב ויש ערוך דין וכל מיני שטויות? כי זה דווקא סרט מאוד מוכר.. (אני לא יודעת אם הייתי עלולה להרוס למישו תסרט או שסתם ננתי אקספוזציה קצרצרה. לא ראיתי את הסרט..)

IC4

New member
לפחות יש היענות מסוימת לבקשה :)

ואגב: אה וואלה , P זה ספוילר ואם מישהו חדש נכנס ולא יודע (שיט!)

Chot

New member
אה.. שכחתי להגיב על הבקשה שלך

ראיתי סרט חביב די מזמן.. לפני.. אממ.. 4 שנים? משו כזה "ללכת שבי אחריו" כל כך קיטצ´י שזה לא ייאמן אבל זה היה מאוד חביב אם רובין וויליאמס כמורה לשירה בחברה די שמרנית, ועוד איזה אחד שרוצה להיות שחקן. מה אני אגיד.. סרט של נקבות? אממ אני לא ממש זוכרת כרגע.. יש את "הנערה" או the girl דיברו עליו מתישהו בפורום סרט מאוד נחמדמ וקליל על רוקרים באיזה חור. לא יודעת מה עוד.

ההמלצה שלי

שני סרטים קלאסיים בבית שלי ולא ממש מוכרים לכולם וחבל! לבירינט -( המבוך): דייויד בואי משחק ושר, בובות של הנסון - זה מהחבובות וסיפור מצויין! הגוניס - היה את זה בערוץ הסרטים לא מזמן, הבמאי של נשק קטלני עשה סרט על חבורת ילדים (מקסימים) שמחפשים אוצר. אי אפשר לכתוב יותר בלי להרוס אבל סרט פיצוץ!

IC4

New member
גוניזזזז

ראיתי את זה פעם ! חלק מזה !! בערוץ ארבע יש שם אחד שמן ואחד סיני עם המצאות מצחיקות :)))) וווווואייי המבוך איך שאהבתי את זה היה גם מבוך 2 אם אני לא טועה אבל לא ראיתי המבוך אחד היה מקסים לפחות אז כשהייתי קטן מישהו ראה את הסרט הזה עם האומפא לומפאז? מפעל השוקולד של וונקה ,כמדומני? סרט מחזמר מוזר ומטומטם אבל בצורה מצחיקה נמדה לי מבוסס על ספר??

GK_FF

New member
כן.......

ראיתי "מפעל השוקולדים של ווילי וונקא" סרט בסדר מינוס, אבל להמליץ על לאבירינט וגוניז זאת כבר הפרעה שכלית! הסרטים האלה כאלה סתומים!!!!!!!! גוניז זה תינוקי ומאוד לא מציאותי עם מלא שטויות (אני מתכוון לא מציאותי בתגובות של אנשים, או טקסטים וכו´, לא עלילתית), ובישביל היום זה ממש בדיחה ויותר גרועה מזה - זה ממש משעמם!!!!! אוקו דבר עם לאבירינט! עלילה כזאת עלובה! רקעים עוד בסדר וכמה אפקטים נחמדים, אבל מעבר לזה שיעמום טוטאלי וביכלל לא מעניין מלאאאאאא בשטויות!!!! (ואני חוזר - העלילה של זה מטופשת מאוווווווווד!!!!!! לא יודעאם לסיפור כזה קוראים עלילה...)

מימי

New member
סליחה????

"מבוסס על איזשהו ספר"???? מה זה הזילזול הזה? זה מבוסס על הספר "צ´רלי והשוקולדה" של רואלד דאל, וזה אחד מהספרים הכי טובים ומצחיקים ומופרעים בעולם. דווקא ממש לא אהבתי את הסרט. זה עיבוד גרוע לספר מצוין. וגם צ´רלי שבמקור הוא לא כזה חננה יוצא בסרט הילד הכי חנון בעולם. רואלד דאל בטח מתהפך בקיברו. וכהרגלי, אני פותחת סקר: מה העיבוד הכי טוב שעשו לספר בקולנוע, לדעתכם, ומה הכי גרוע?

P!! ../images/Emo40.gif

זו הפרעה רצינית לחשוב שלבירינט משעמם. לא להעריך את ההומור שלו זה לא ברור ממש: כל חיה שם בעיצוב גאוני והזקן עם הכובע ציפור קורע מצחוק כל פעם. גם הוגל הגמד ולודו הענק, השירים של אלה שהראש מתנתק להם, ביצת הסירחון הנצחי. הסיפור חכם לאללה ומלא ברעיונות חבויים - כמו שצריך, זה שיש שירים באמצע לא הופך את זה למפגר - להיפך - דייויד בואי נותן שם הופעה מדהימה! חוץ מזה הגוניס זה אחלה של סרט - צריך להיות מרובע של ממש בשביל לא לאהוב את כל ה"תחנות" שלהם מתחת לקרקע ולא להעריך את הרעיון עצמו, את צ´ונק וכל הסיפורים המופרעים שלו, דטה וההמצאות וברור שהקטע בסוף עם הספינה אדיר, לא משנה בן כמה אתה...

GK_FF

New member
לא.....

אני אמרתי שהתפעורה יפה והכל אבל אין שם עלילה בדיוק! מאיפה הגיעו הגובלינים האלה פתאום?? זה שטויות! ואני לא חושב ששירים הופכים סרט ללא טוב, דווקא אהבתי "כולם אומרים אני אוהב אותך" וחרשתי עליו בווידאו.... אבל לאבירינט מתחיל בסדר וככל שזה ממשיך זה יותר ויותר משעמם עד שפשוט מפסיקים באמצע!

עזוב... ../images/Emo8.gif

לפחות וויתרת על סימני הקריאה האלה... אמרת שיעמום? יש עוד סרט מצויין ולא מוכר (לא, בלי יצורים או ילדים הפעם) "גרוס פוינט בלנק" עם ג´ון קיוזאק בתור רוצח שכיר שרוצה להפסיק אחרי עשר שנים, הוא חוזר לכנס המחזור של התיכון ונפגש עם העבר שלו (מיני דרייבר) כשבינתיים רודפים אחריו (דן אקרוייד)... יש סיפור טוב, משחק מעולה (ג´ואן קיוזאק בתפקיד מטורף וזעיר) ובהתאם למקצוע של השחקן הראשי - אקשן!

Chot

New member
אני אגיד לך מה העיבוד הכי גרוע

התא\ג´ון גרישום. סרט נוראי. וגם ספר מייאש.

חזיר בר

New member
עיבוד הכי טוב

אחי איפה אתה טוען שהוא מבוסס על האודיסאה. כמובן שאין קשר בין מחט לתחת,אבל זה יוצא עיבוד גדול. גם אם לא נאמן למקור במאה אחוז. כי זאת בדיחה.

למעלה