מחפש המלצה

Rיקושט

New member
מחפש המלצה

מאז שאני זוכר את עצמי היו לנו כלבים (זאבים), לפני 4 שנים מתו לנו שני הכלבים, אמא ובן (זקנה וסרטן). לאחרונה חזר לי הרצון שתהיה איזו חיית מחמד בבית, אני רציתי חתול (פרסי) אבל כל המשפחה שלי אלרגית לחתולים בצורה זו או אחרת. אז אני מחפש כלב : 1. קטן 2. שיהיה בתוך הבית 3. ללא נשירה המונית של שערות 4. יפה ונעים לגעת 5. מאולף 6. יודע לשתוף כלים
אז קודם כל, איזה סוג אני מחפש? ואיפה ניתן למצוא את מה שאתם ממליצים עליו (כאשר הוא מאולף)? תודה.

*gemini*

New member
ב"תנו לחיות לחיות" או

או בכל אגודה אחרת שיש לה מכלאות עם כלבים נטושים למסירה. ברצינות יש שם הכל מהכל. מעורבים, גזעיים, גורים, בוגרים, מאולפים, לא מאולפים, והם (הכלבים) מאוד מאוד מאוד (מאוד!) ישמחו לחזור איתך הביתה. תעשה סיבוב במכלאות ותבדוק. אין לך מה להפסיד.

be_roo

New member
לפודלים יש נשירה מועטה יחסית

הם מוגדרים כבעלי אינטילגנציה גבוהה ולכן קלים לאילוף. ודאי תוכל למצוא אחד בור ומחונך במכלאות הרבות בארץ.

Rיקושט

New member
הממממ....

קצת קשה להתרכז בפינצ'ר כאשר את בתמונה.
אבל בכל אופן, אני לא מת על פינצ'רים.

יש לברדורים ב"תנו לחיות לחיות"

במושב עין איילה, ויש גורים, בינונייים, גדולים... בקיצור הכל.

ניל´´י

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif אהבתי....

ועכשו ברצינות, אם אתה מחפש גזע קטן שלא משיר שיער, לך על קבוצת הטריירים קצרי הרגליים כגון הקארין או הווסטי. למרות שהפרווה שלהם זיפית וצריך להתרגל אליה.

ניל´´י

New member
הם אמנם עקשנים לא קטנים, אבל זה

היופי בגזעים האלו, ברגע שלימדת אותם דבר הם לא ישכחו לעולם, והם כלבי מפחה נפלאים, אינם נבחנים כמו שאר הקטנטנים, היות ויש להם בטחון עצמי רב. ד"א זה הווסטי שלי.

lilithmm

New member
רוב הכלבים הבוגרים יכולים להתאים לך

ממליצה בחום לחפש בעמותות. בד"כ בצב"ח ת"א יש פודלים מכל הגדלים וכל הצבעים. בהצלחה

lilithmm

New member
תנסה אצל וולטר בהסגר

נמצא באזור התעשייה חדרה במתחם המשחטה. הביקור שם יהיה קשה, במיוחד לנוכך המשחטה במתחם, אבל אולי תמצא כלב נחמד ומתאים ותוכל להציל אותו. אם לא תמצא אשמח להעביר לך עוד כמה כתובות באזור במסרים.

menl

New member
מצטרף להמלצה

אם אתה באמת אוהב כלבים, עדיף שתציל חיי כלב שלא בהכרח ימצא בית, כמו גורים גזעיים. יש כלבים מעורבים, או גזעיים בוגרים בעמותות השונות. אם תיצור קשר עם "חבר על ארבע", קשה לי להאמין שלא תצליח למצוא חבר חדש מבין מאות הכלבים.

קולי מעורבת ברועה גרמני למסירה דחוף

כלבה מקסימה..ולא כי היא שלי. אני מוסרת אותה בגין נסיעה לחו"ל.. מחפשת בית חם לאוהבי חיות. היא טובה עם כלבים אחרים ו/או עם חתולים... מאולפת... נשמה טובה כלואה בגוף של כלב לרציניים לפנות אלי במסרים.. אני טסה תוך שבועיים אז אנא מי שרציני נא פנו אלי. תודה מראש.

למעלה