מחפש המלצה

היי

אני מוסרת את שלי והיא מחונכת, בינונית וכלבה טובה לאנשים טובים אם מעוניין נא לפנות אלי במסרים . תודה.

lilithmm

New member
חסרים פרטים../images/Emo107.gif

חסר הגיל, פרטים נוספים לגבי חיסונים ועיקור. כדאי מאוד לחסן ולעקר את הכלבה לפני המסירה ע"מ להבטיח את שלומה ובריאותה, ולגבות מהמאמצים החזר הוצאות כנגד קבלות הוטרינר. קל מאוד למסור כלב (במיוחד נקבה) מבלי לדאוג לחיסונים ועיקור. קשה, אבל נכון ובטוח יותר למסור כלבה לבית רציני, ובמצב שלא תוכל להמליט גורים שיזרקו לרחוב איתה או בלעדיה. אנא חזרי עם פרטים נוספים ואם אפשר, תמונה תעזור מאוד.

גם רשמתי הודעה כבר למעלה ע"כ אבל

בכולופן הנה: בת שנתים וחצי. מחוסנת קמפלט!!! יש תמונות בהודעה שלי למעלה בפורום אבל הנה בבקשה..

sdratler

New member
כלב מקסים למסירה

יש לי כלב שלצערי עלי למסור, הוא פינצר מעורב עם דקל )קטן וארוך( בצבע שחור, הוא בן 5 ,מסורס, מאולף אם אתה מעוניין אני אצרף תמונה בהזדמנות. יש לו שיער קצו ולכן אינו משאיר שערות, אשמח לתת פרטים נוספים במידת הצורך שולי

sdratler

New member
כלב מקסים למסירה

יש לי כלב שלצערי עלי למסור, הוא פינצר מעורב עם דקל )קטן וארוך( בצבע שחור, הוא בן 5 ,מסורס, מאולף אם אתה מעוניין אני אצרף תמונה בהזדמנות. יש לו שיער קצו ולכן אינו משאיר שערות, אשמח לתת פרטים נוספים במידת הצורך שולי

למעלה