מחפש המון זמן
...

bart simpson75

New member
מחפש המון זמן../images/Emo221.gif...

לפני 10 שנים, יצא מוסף על סיינפלד בעיתון מעריב, לכבוד הורדת הסדרה. היה בו את תקצירי הפרקים, פרטים על השחקנים ועל הדירה ועוד כל מיני. שמרתי על זה כמו על העיניים שלי, אבל איזה אורח כנראה הרים לי את זה מהדירה לפני כמה שנים ומאז אני מחפש את המוסף הזה. יש למישהו רעיון? העתק? משהו?

SaintJohn

New member
זה לא היה לכבוד המרתון בערוץ 3?

חברה שלי שמרה את המוסף הזה מאז והיא נתנה לי אותו. יש בו תקצירים של כל הפרקים כדי שיהיה אפשר לבחור את הפרקים בשביל המרתון בערוץ 3.

bart simpson75

New member
כן, והמרתון היה בגלל הורדת הסדרה...

הרי היו במוסף את כל תקצירי הפרקים, עד הפרק האחרון, לא? ואז גם בחרו את עשרת הפרקים הכי טובים והפרק שזכה היה הסופ נאצי. זה היה ב - 1998.

יש לי את זה

ואני שומר על זה כאילו זה הזהב בפורט נוקס חח המוסף כבר מצהיב....אבל נשמר אם זה יעזור לך....המוסף יצא בתאריך 4.9.98 במעריב אולי יש להם עותק בארכיון בהצלחה

bart simpson75

New member
ידעתי שיש עוד שרוטים כמוני ששמרו את זה...

אני אנסה להשיג בארכיון של מעריב. אם לא, יש מצב שמישהו סורק את זה איכשהוא? תודה בכל אופן!

אתה לא חייב ללכת עד אליהם,

בספריות בד"כ שומרים עותקים של עיתונים גם מלפני שנים, ואם יש לך את התאריך זה לא בעיה למצוא.. אפשר לצלם או לסרוק, או שאם יש להם יותר מעותק אחד אולי הם יתנו לך אותו. :)

פנה למעריב לאחרונה אני רואה שיש להם ארכיון..

תתקשר למעריב ושם תשאל מה המבפר של הארכיון. יש להם תיקים עם נושאים מחכים רק לך!!

bart simpson75

New member
אחלה אתם. תודה!../images/Emo25.gif

אבל לא התכוונתי ללכת לשם. בשביל זה יש טלפונים, לא? (למדתי את זה מננה, הסבתא של ג'רי, שהלכה לבנק ב 5:30 בבוקר...)

למעלה