מחפש ברית אני כוח טריליון נמצא כרגע בברית שככל הנראה אני עוזב אותה הצעות פלוס מסן להשאיר פה
Y yoni96 New member 13/1/07 #1 מחפש ברית אני כוח טריליון נמצא כרגע בברית שככל הנראה אני עוזב אותה הצעות פלוס מסן להשאיר פה
A abunadav1995 New member 13/1/07 #8 עכשיו ברצינות, ברית שתתאים בשבילך.. חזקה מאד, מלאה אקשן, הלא היא TUF הסכמת? יופי. עכשיו שתוק לפני שאני מורט לך את השיערות בשעווה ושם אותן שוב.
עכשיו ברצינות, ברית שתתאים בשבילך.. חזקה מאד, מלאה אקשן, הלא היא TUF הסכמת? יופי. עכשיו שתוק לפני שאני מורט לך את השיערות בשעווה ושם אותן שוב.
ל לירזבנ32 New member 13/1/07 #12 יוני! אל תשגע אותי אתה לא פורש ולא בטיח אתה נשאר ואל תבלבל תמוח דבר איתי במסנגר אה בעצם אנחנו כבר מדברים:S
יוני! אל תשגע אותי אתה לא פורש ולא בטיח אתה נשאר ואל תבלבל תמוח דבר איתי במסנגר אה בעצם אנחנו כבר מדברים:S
M m a d m a n 1 New member 14/1/07 #14 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכבר לא רלוונטי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הוא נשאר ב TUF!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכבר לא רלוונטי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הוא נשאר ב TUF!!!