מחפש ברית רק התחלתי לשחק אני יכול להיצטרף לאיזו ברית
L lidor500 New member 9/10/06 #2 רד ארמי ברית קטנה אך חזקה, כולם מכירים את כולם, כל יום יש תקיפות, שת"פ חזקים.. אחלה אנשים, קומונה שכל יום תראה לפחות 3 הודעות חדשות.. לפרטים - [email protected] (לא מנהל...)
רד ארמי ברית קטנה אך חזקה, כולם מכירים את כולם, כל יום יש תקיפות, שת"פ חזקים.. אחלה אנשים, קומונה שכל יום תראה לפחות 3 הודעות חדשות.. לפרטים - [email protected] (לא מנהל...)
ח חסויייייייייי New member 9/10/06 #7 טוב אני מקווה שיהיו עוד הצעות../images/Emo13.gif מה אתם אומרים נקפיץ על הדרך?
ח חסויייייייייי New member 9/10/06 #10 יש לי מסן צור אני יודע מי אתה ואתה לא יודע מי אני חעחעחע אולי אם אני יחליף כינוי אז אבל ככה בחיים לא תידעעע יש לך גם אותיי אבל לא בא לי לעבור לברית של אח שלך
יש לי מסן צור אני יודע מי אתה ואתה לא יודע מי אני חעחעחע אולי אם אני יחליף כינוי אז אבל ככה בחיים לא תידעעע יש לך גם אותיי אבל לא בא לי לעבור לברית של אח שלך
A anoshe10 New member 9/10/06 #14 כמה שקוף שאתה מרגל אתה לא רוצה לפרסם את המסנ' שלך פרטים וכו'.... ששינית את דעתך..
ח חסויייייייייי New member 9/10/06 #15 סעמקקקקקקקקקקקק בגלל שהשם שלי הוא חסויייייייייי אז אני מרגל נוווווווווווווווווווווווווווווווו אם יש מלחמה אני רוצה להיות בהההההההההההההההההההההההההההה
סעמקקקקקקקקקקקק בגלל שהשם שלי הוא חסויייייייייי אז אני מרגל נוווווווווווווווווווווווווווווווו אם יש מלחמה אני רוצה להיות בהההההההההההההההההההההההההההה
ח חסויייייייייי New member 10/10/06 #16 טוב עברתי לAIS אם עומרוז שם אז גם אני שם מי שיכול שיתתן לי סיסמא ופורום במסן[email protected] מוטי עבדתי עליך טוב הקיצ......... אם יש מלחמה אני מיתאבדדדדדדד אן אתה רוצים אני מוכן לימכור תמדינה בכוח במפקד הצבאות
טוב עברתי לAIS אם עומרוז שם אז גם אני שם מי שיכול שיתתן לי סיסמא ופורום במסן[email protected] מוטי עבדתי עליך טוב הקיצ......... אם יש מלחמה אני מיתאבדדדדדדד אן אתה רוצים אני מוכן לימכור תמדינה בכוח במפקד הצבאות