בתור אחד שכל הודעה מגיב לא הייתי מדבר. וכל הפורום רק מדבר עליי ומקלל אותי איך אני לא יגיב חח?
A assaf1992 New member 18/9/06 #40 בתור אחד שכל הודעה מגיב לא הייתי מדבר. וכל הפורום רק מדבר עליי ומקלל אותי איך אני לא יגיב חח?
L lidor500 New member 19/9/06 #46 אחי אם היית מפסיק להשתחצן ולריב עם כל הפורום , לא היינו רבים איתך.. אתה תהיה נחמד, גם אנחנו נהיה נחמדים..
אחי אם היית מפסיק להשתחצן ולריב עם כל הפורום , לא היינו רבים איתך.. אתה תהיה נחמד, גם אנחנו נהיה נחמדים..
B Bavli Army New member 18/9/06 #41 חח אני לא משחק כבר... עזוב רוצה אני ייפתח עכישו מדינה ונילחם ? תן חודש לי ולך ... אתה רוצה ?
N nci1001 New member 18/9/06 #25 קיצר,אתה הבן הקטן והפלצפן של ירון. בואנ'ה,תוריד פרופיל. אז הורדת 100 מיליארד לשתי מדינות. ביג דיל. יאללה תרגיע.
קיצר,אתה הבן הקטן והפלצפן של ירון. בואנ'ה,תוריד פרופיל. אז הורדת 100 מיליארד לשתי מדינות. ביג דיל. יאללה תרגיע.
Y yardiboom New member 18/9/06 #33 אתה מוזמן למאפיה המאפיה היא ברית קטנה ואיכותיתי עם אנשים נפלאים פרטים בחתימה
Y yonatan101i New member 18/9/06 #43 - - לא רחוק היום - - בו טרור תפתח בקמפיין הגדול ביותר עד כה כנגד מדינה אחת.
T theor9 New member 19/9/06 #52 מה הקשר אני אמרתי שחשבתי שאתה פורש אז אתה יכול להגיד לא או כן ואני מצאתי ברית ואז אני פורש לא יודע אבל מה הקשר להודעה האחרונה אני חושב שאני יודע מה כתוב בה כי אני שירשרתי אליה
מה הקשר אני אמרתי שחשבתי שאתה פורש אז אתה יכול להגיד לא או כן ואני מצאתי ברית ואז אני פורש לא יודע אבל מה הקשר להודעה האחרונה אני חושב שאני יודע מה כתוב בה כי אני שירשרתי אליה