מחפש ברית

cohenman

New member
כפרות לפעמים חוטפים

לפעמים מחטיפים חטפתי קצת , נשאר עוד הרבה והכל מושקע בך למרות שאן לי כח להתחבר למדינות מעניין אם הותקפתי היום

lidor500

New member
אחי תפסיק עם השחצנות שלך

לפי מה שאני רואה, לא מגיע לאף ברית שאתה תהיה בתוכה.. תרגע קצת ואולי נחשוב עליך...

assaf1992

New member
לידור כנס

מישהו דיבר אלייך? לא. יפה. מה עושים שלא מדברים אלייך?! שותקים!

lidor500

New member
אממ בדיוק על זה אני מדבר

חח סתכלו את הטמבל הפלצפן הזה.. תומר, יוסף, משה לא משנה מי, תבדקו קצת לפני שאתם מכינים אנשים לברית שלכם.. הוא יכול להסב לכם נזק רב עם השחצנות שלו.. דרך אגב אסף, זאת מדינה דמוקרטית, יש לי זכות להגיד מה שבא לי ומעניין לי את התחת שזה לא לרוחך... מה עושים שיש בפורום פלצפנים? כורתים להם את הביצים...

Bavli Army

New member
אסף....תאמין שלי שחבל

לא רק טרור תעלה עליך עוד 4 בריתות חזקות ייעלו עליך תאמין לי אל תדבר על לידור. יום נעים ואני רוצה לראות שתדבר עליי במנהיגי העולם כי עשיתי בהרבה יותר ממה שתעשה 10 חודש במשחק אחרי 200 איפוסים

Bavli Army

New member
חחחחח דניאל דיבר איתי אז סתם

עשיתי סיבוב חחח אמממ המדינה שלי ברד ארמי השולטת !!! גם AIS שולטת אבל מה לעושת שמנהלי REDARMY חברים בבצפר שלי והכל.. נועם ואני כמו אחים

6th Finger

New member
חחח

ואתם גם בין הרוסים היחידים שאני מכיר שאין להם מבטא...

Bavli Army

New member
חחחחח

נכון אני רוסי ואין לי מבטא חחח גם לנועם אין מבטא... צודק וואלה לא חשתבי על זה חחח תאמין לי אם אני נותן לנועם שם ברוסית תראה איך הוא חייב להגיד במבטא.. כמו קטיה... אתה לא יודע להגיד קטיה נכון...תילמד... מחר בבצפר אני ייראה לך איך חחח

lidor500

New member
אממ

עזוב אני לא מגיב לך, רק שתדע שעם חן לא כדאי להתעסק.. שתבין רק שאנחנו לא חסרי חיים כמוך וגם אם תשמיד לנו מדינה בכח 100 זיליון לא יהיה אכפת לנו... אבל מכיוון שלך כל כך אכפת, אני מזהיר אותך..

assaf1992

New member
חחח

הרגת אותי אחי חסר חיים? אוקיי יש אנשים כמוני וכמו הרבה אנשים שיש להם מה לעשות בחיים חוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מגינדיס הבנת?

6th Finger

New member
...

בינתיים, לפי מה שאני רואה, ולפי כמות ההודעות שלך בפורום, אתה רק עם גינדיס... אז לא הייתי מכליל אותך עם אלה שיש להם חיים חוץ מגינדיס...

למעלה