מחפש ברית

111dolev111

New member
חח איזה קטין חחחחחח

לא שיניתי את הפרטים מדינה שלי כבר הרבה זמן ואם תיבדוק תיראה שAIS00 עדין קימת בתור מנהל בAIS ציפיתי שתדע את זה.

יוסף1122

New member
חחחח אני עצבני לא על הקטע בזה

על משהו אחד בנוגע לקמונה שלנו!!!!! ועוד משהו תארגן הצעות באום??? חחחח אתה מאים??? ומענין למי אין ניהול ראשי עכשין פחחח

יוסף1122

New member
ועוד משהו כך גם אתה משפט

שהיום ראיתי בלא נמצא של חבר שלי ואז חשבתי עליך חחחחחח "לעולם אל תתווכח עם טיפשים! הם יורידו אותך לרמה שלהם וינצחו אותך עם הניסיון שלהם..." תבין לבד דולב

111dolev111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיי שמדבר .. חח המישפט צודק אני לא מיתווכח איתך יוספה הבנתה הניקרא"שAIS תיתפרק אני יארגן לך ניהול אום בWD חחחחחחחחח"

יוסף1122

New member
תיקון *

לעולם אל תתווכח עם טיפשים! הם יורידו אותך לרמה שלהם וינצחו אותך עם הניסיון שלהם..." תבין לבד דולב אני כבר יודע שלא צריך להתוכח איתך

111dolev111

New member
תברר פרטים ליפני שאתה סתם אומר

... אני לא רציתי ניהול בWD.. ואני גם לא בWD.. ולהיות מנהל ראשי זה לא בעיה יוספה תיפתח ברית ותהיה מנהל ראשי.... ואיפה איימתה יגאון ?

יוסף1122

New member
אני יודע שאני גאון והמשפט מוכיך

את עצמו אתה חושב שאני פוחד מהצעות באום??

111dolev111

New member
הבנת הניקרא

"שAIS תיתפרק אני יארגן לך ניהול אום בWD חחחחחחחחח"

111dolev111

New member
הבנת הניקרא גאון

"שAIS תיתפרק אני יארגן לך ניהול אום בWD חחחחחחחחח"

lidor500

New member
אתם יודעים מה יוסף דולב ותומר? כנסו

אני ידעתי שאתם ילדותיים, כל הזמן רבים, עושים שטויות.. אבל לריב מול הפורום?! תגידו אין לכם בושה? מה אתם ילדים קטנים? יש לכם בעיה תסדרו את זה במסן לא כל העולם צריך לדעת למה דולב עזב ומה יוסף אמר לו שנייה לפני שעזב! ותומר אתה סתם דוחף את האף למה אתה מתערב תנסה להפריד פעם הבאה..

111dolev111

New member
יש בזה משהו אבל............

הפורום לא יודע למה עזבתי.. ותומר ויוסף אין להם מספיק אומץ כדי לדבר איתי במסן.[[

1ami1

New member
בוא WD!

ברית עם עוצמה ברית שתהיה אימפריה אתה תתקבל כמו אח והנהלה הכי סוסה בעולם ומסודרת !!!!

למעלה