מחפש ברית

מחפש ברית

אני לא ממש חזק וכל שניהתוקפים אותי אבל אני חושב שיש למדינה שלי עתיד טוב עוצמה צבאית:3,460,150,000 עוצמה כללית:4,294,953,703 עוצמת תעשיה:650 מיליון אבל יש לי 100 אדמה פנויה נכון לעכשיו אז אם יש ברית שמוכנה לקבל אותי אני יצתרף בשמחה

יותר מוכר לי ais מ-killers אבל אם..

לא יהיה לי טוב שם כמו שלהרבה בזמן האחרון אני רואה אני ידבר איתך

661994

New member
מפורקת?

תסתכל לי על החתימה אתה מדמיין או שבאמת רשום שAIS קיימת?

yardiboom

New member
מפורקת הכוונה

שאתם לא עובדים בצוות ומלא עזבו אתכם אתם פעם הייתם אולי חזקים אבל זה היה רק ביום הראשון עכשיו אתם כלום

1ami1

New member
חחחחחחחח תירוצים חחחחחח

אם לא שמתה לב נשארתה רק עם הברית שלך יוסף חחחח רוב IDA יצאה וגם TNT תשים לב אם כמה שלוחות חסרות לך פתאום !!

111dolev111

New member
חחחחח נישארו חחחחחח

להגיד לך את כל האמת כל מי שנישאר הם אנשים מפקירם .. זה הכל.. אם אתה רוצה בברית אנשים מפקירים אין בעיה וכן הוא באמת צדק AIS באמת מיתפרקת ביגלל שטיות בהנהל המהלים הבכירים ראו שAIS לא מיתקדמת ונימאס להיות בורג שתקוע במקום אז המנהלים הבכירים עזבו את AIS אני ודניאל (מנהל TNT) כמובן שהיו עוד כמה עוד כמה מישנים שיצאו. אין יוספה AIS אף פעם לא היתה ברית טובה ואף פעם לא תהיה . לAIS היה כוח ..... אולי יהיה בעתיד .. אבל רק כוח יהיה בAIS.. דולב.

1ami1

New member
דולב צודק!!!

כוח הוא לא זה שקבוע את כוח הברית אלללה המניהול הטוב שאין בAIS אלה הגיבוד שאין ב AIS בעצם יש גיבוד רק בין יוסף לשאר המנהלים!! השאר לא חשובים! ברית עם רמה היא ברית שיש לה מנהל טוב שחקנים מגובשים!!!!!! ועוצמה חזקה זאת ברית מושלמת רק דבר אחד היה לי עוצמה !!! ברית AIS עכשיו אולי עדין קימת אבל עדין יש לה הרבה שונאים הרבה אויבים ופחות מומנטום מאשר תפסה פעם

יוסף1122

New member
חחחח עמית ???

מי רצה להיות מנהל משנה??? והעפתי אותו מהברית חחחח אה<??? ודולב מה אתה משחק אותה דניאל עזר לי להעיף אותך מהניהול של הברית!!!! אז אל תגיד שTNT מתפרקת כי דניאל רצה לפתוח שלוחה או ברית ו

111dolev111

New member
חחחחחחחחחח

למי הברית מיפרקת ? למי יש עכשיו ניהול ראשי?(עמית ) חחח העפתה אותי חחחחחחחח חמוד אני עזבתי את הברית אם אתה לא זוכר חחחחחח ונתן הקים את WD חחחח המנהל של TNT חחחחחחח חחחחח מה אתה עצבני שAIS מיתפרקת לך מול הענים ? שכל יום הפרום מוצף מיוצאי AIS שמחפשים ברית אתה עצבני על כך שאתה יודע שאין לך מהנלים טובים כדי להציל א המצב?.. יוסף כך מישפט. "שתיקרה שווה זהב" כך עוד מישפט "דולב שווה זה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח בנתים אני מאושר ויוספה עצבני חחחחחחחח אל תידאאג יוספה חחחחחח יהיה בסדר שAIS תיתפרק אני יארגן לך ניהול אום בWD חחחחחחחחח בהצלחה בברית חחחחחחחחח

661994

New member
באמת מתפרק?

מוזר דווקא בפרטי מדינה שלי רשום חבר באיס...

למעלה