**** מחפש ברית *** שלום למרות שהמשחק ממש נראה באסה לעומת מ.צ יש מדינה שמחפשת בית חם
F fireforge New member 1/8/06 #1 **** מחפש ברית *** שלום למרות שהמשחק ממש נראה באסה לעומת מ.צ יש מדינה שמחפשת בית חם
V vagz New member 1/8/06 #2 בוא לטרור!! ברית התקפית לכל דבר במיוחד בשבילך אפילו האסטרטגיות שלנו פותחו לברית בצורה כזאת אתה מוזמן ליצור איתי קשר [email protected]
בוא לטרור!! ברית התקפית לכל דבר במיוחד בשבילך אפילו האסטרטגיות שלנו פותחו לברית בצורה כזאת אתה מוזמן ליצור איתי קשר [email protected]
6 661994 New member 1/8/06 #4 בוא ל AIS= AFAC+IDA בוא לELAIsON אנחנו אחת מתתי הברית של AIS ונשמח לעזור למדינה שלך lol תת ברית עצמאית אולי תקבל תפקיד מי יודע לפרטים [email protected] תומר
בוא ל AIS= AFAC+IDA בוא לELAIsON אנחנו אחת מתתי הברית של AIS ונשמח לעזור למדינה שלך lol תת ברית עצמאית אולי תקבל תפקיד מי יודע לפרטים [email protected] תומר
6 661994 New member 1/8/06 #9 אם נסראלה רוצה.... שיתגייס אבל שלא יאשים את צה"ל אחרי שכמה חיילים יארגנו לו "מסיבה" קטנה בלילה דרך אגב fireforge אני זוכר שראיתי הרבה הודעות שלו במ.צ באיזה ברית הוא היה?
אם נסראלה רוצה.... שיתגייס אבל שלא יאשים את צה"ל אחרי שכמה חיילים יארגנו לו "מסיבה" קטנה בלילה דרך אגב fireforge אני זוכר שראיתי הרבה הודעות שלו במ.צ באיזה ברית הוא היה?
F fireforge New member 2/8/06 #13 אני הייתי בברית שפתחה לברית שאתה נמצא בה עכשיו את ה^^^^^^^ חחחח מצחיק אתה
L lidor500 New member 2/8/06 #15 ??? אני לא מבין לירן.. אתה היית נגד אפק או איתם? כי החתימה שלך טיפ טיפה מבלבלת!