מחפש ברית

eyal5005

New member
מחפש ברית

פתחתי גם כן מדינה למשחק למרות התנגדותי העקרונית, ואשמח להצטרף לאחת הבריתות במשחק. נתוני כוח לא ממש משנים לרגע זה כי המשחק רק החל, אבל אני בטוח שיהיה לי הרבה להציע מבחינה ארגונית, טקטית ופרסומית. אשמח לקבל הצעות ! בברכה, אייל

vagz

New member
בוא לטרור!!!

ברית שנהנת ממשחק התקפי ושחקנים מעולים ומנוסים!

drormeir

New member
אייל, אני רוצה להכנס יחד איתך

אולי TBA? הוריקן נמצא שם

vagz

New member
בואו לטרור

יש את עידן קוסטה אלכס אני ודניאל ועוד הרבה מוכרים אתם מוזמנים לבוא דברו איתי במסנג'ר [email protected]

eyal5005

New member
כן חשבתי על זה

אני רוצה לקבל את כל ההצעות ואז להחליט. אגב, איך המאפיה- שווים משהו?

661994

New member
למה שחצנים

צודק נכון שרשמתי שאנחנו שולטים בעישירה כי פתחנו מספרים ראשונים
אני לא יודע אם אנחנו הכי חזקים כי המשחק רק התחיל אבל אסור לנסות לשכנע אותו?
חוץ מזה שאנחנו באמת הרבה...

vagz

New member
זה לא כי פתחתם מספרים ראשונים!!

זה כי בזבזתם את כל התורים בצורה טפשית בשביל יום מסכן בעשירייה!

661994

New member
חחחחחחחח

יש משהוא במה שאתה אומר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולמי שרוצה לדעת עוד שירד למטה... והנה ההמשך למי שרוצה לדעת עוד קצת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lidor500

New member
לא כולם ^^

אני עוד לא נגעתי במדינה אפילו.. תשמע לבזבז את כל התורים זה גם אסטרטגיה.. למרות שאני הייתי מעדיף לבנות קודם מפעלים ואז לבזבז כמה תורים שנשארו :| אבל שיהיה..

למעלה