מחפש ברית פעילה

מחפש ברית פעילה

יש לי מדינה דירוג 2000 בערך ואני מחפש ברית שעונה על שני קריטריונים: 1. לא דורשת מסינג'ר - יש לי רק אייסיקיו 2. שאוכל להילחם שמה. אני לא אוהב להשתעמם. אפשר לפנות אליי באייסי 264235405

111dolev111

New member
../images/Emo46.gif אתה וגל התכלתם לעצבן!!!!!../images/Emo26.gif

תפסיקו לנסות להיות כמוני|!!!!1 אתה וגל עם ההשמצות שלכם!!!!!!! אתם לא עושים את זה יפה אז תיפרשו!!1 רק לי מותר!!!!!!!!!1

111dolev111

New member
יוסף לא דוסי!!!!!

אתם חושבים שיוסף דוסי!!! יוסף דתי רגיל!!!!!! כמו אלה הרגילים רק שיש להם כיפה ואולכים לבית כנסת ועוד כמה דברים.. תפסתם מיוסף רב!!!!! יוסף= דתי!! דתי= מסורתי +כיפה ושומר שבת... דוסי= לא יודע מה זה שווה...

blubel

New member
יוסף= יהודי כמו שאר המתנחלים

רק פחות קיצוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DaRKzLORD

New member
שקרררר

יוסף הוא דוייסלה עם כובע חדש שקניתי לו באילת והוא דוסי בידיוק כמו עובדיה יוסף!~ (הוא עובדיה יוסף!) (מי זה עובדיה יוסף?) (יוסף דוחף לאפות)I

אתה דפוק?

שאלתי אם הם בנו סוכה!! גם המשפחה שלי בנתה..אז שאלתי עליו אם הוא בנה זהו.(נקודה) (סוף פסוק): חחח

vagz

New member
אני כבר מזמן הפסקתי

לדבר אליהם זה כמו לדבר לקיר הם מזלזלים חושבים שהם יותר טובים שהם עושים יותר אבל הם לא עושים כלום הדבר הכי טוב שהם הצליחו לעשות במלחמה הזאת זה לגייס מישהו שנכנס לעשירייה התחזה להם ותקף אותם כמה פעמים אין לי כוח לשטויות ולדיבורים איתם מה שאני צריך אני עושה בחדר מלחמה ביון והאומות המאוחדות איפה שצריך לדבר איתם זה בזבוז זמן פסיכולוגיה בגרוש וכל דיבור איתם אני נזכר במשפט "אל תתווכח אם טיפש כי אתה תרד לרמתו והוא ינצח בעזרת ניסיון"

cohenman

New member
חח עדיין יש מלחמה ?

שיט חחח יאללה AIS יש 9 מדינות עשיריה מהאיחוד שלנו או לפחות תחסלו אותי, אני במלא לא מתחבר

יוסף1122

New member
חחחחח

אני רואה אתה אוהב תמשפט "אל תתווכח אם טיפש כי אתה תרד לרמתו והוא ינצח בעזרת ניסיון" תחשוב עליו ברצינות ותפנים גם אתה דרך אגב איזה שרשור פתחתם עלי מה קרה חחחחחחחחח

למעלה