מחפש בחורה...........

polegra

New member
לאו דווקא. אני חושבת שיש 2 צדדים למטבע

זו יכולה גם להיות מישהי חזקה שמחליטה שהוא רוצה ויכולה להנות ממין מבלי להכנס לכל מיני סטיגמות שבייחוד נשים מקבלות מהחברה

אישית, אני רואה בסטוץ מקום שצריך להגיע אליו משלמות כלשהי

אבל אולי אני המוזרה :)

טלי

אני חושבת שדווקא מכיוון הפמיניזם...

יש וויכוח על עד כמה נשים נהנות מסטוצים כאלו. כלומר מצד אחד יש גישה שאומרת שנשים נותנות סקס בשביל לקבל אהבה וגברים נותנים אהבה כדי לקבל סקס - ויש כאלו שלפחות בשנות השישים והשבעים טענו שנשים הן בדיוק כמו גברים ומסוגלות להנות מסקס מקרי בדיוק כמו גברים.

אני חושבת שבשורה התחתונה זה איפשהו באמצע - כלומר כל אחת נהנית מדברים שונים בשלבים שונים בחיים שלה. יש כאלו שמעוניינות רק במפגשים של סקס גם בגילאים מבוגרים, יש כאלו שכבר מגיל 18 חולמות על הקמת משפחה גדול ורוצות רק אהבה רומנטית, ויש כאלו שזה תלוי בשלב שבו הן נמצאות בחיים.

לגבי לפחות זה פחות עניין של סקס אלא יותר ההרגשה שמשקרים לי ומנסים לנצל אותי. כלומר אם מישהו היה בא ואומר לי בשיא הכנות "תשמעי, את נראית לי חמודה אבל אני לא מעוניין בקשר רציני אלא רק להפגש פעם פעמיים כדי לקפוץ למיטה" - יש לו צ'אנס הרבה יותר גדול ממישהו שיבוא לקשקש לי כמה הוא חושבת שאני מדהימה ואיך נשים שמנות הן The best וכו' וכו' וכו' רק כדי להשיג את אותה מטרה. כנ"ל לגבי כנות לגבי האם יש לו קשר והוא מחפש לבגוד בה וכו'.

polegra

New member
ברור שכנות חשובה אם זה בסטוץ או במסגרת זוגית

לגבי עד כמה נשים נהנות...
בתכלס ברור שזה שונה מאחת לאחת
יש מי שרוצה חיבוק ותשתמש בסטוץ בשביל להרגיש נאהבת ונחשקת
ויש מי שרוצה לחוות סקס טוב ולא מעבר והסטות הוא לא כלי לצומי אלה באמת רק לאקט המיני עצמו

זה לא עניין של גיל זה עניין של גישה לחיים
כמו שיש מי שמזייפת ויש מי שגומרת

בכל מקרה כנות היא הבסיס גם לזה וגם לזה ועל כך אנחנו מסכימות

טלי

polegra

New member
אגב אני אגיד לך יותר מזה...אם נכנס לפסים אישי

ים
מאוד מאוד עצוב לי שאני אישית לא בנויה לסטוצים
לא בגלל הרגש יותר בגלל הגוף שלי
קש הלי לחשוף אותו אם אני לא מרגישה בטוחה וזה לא משהו שמגיע בסטוץ אלה ביחסים מן הסתם....

כשאני קוראת שיש שמנות שקופצות למיטה לקבל חיזוק חבל לי שאני לא יכולה להיות כזו לרגע
להשתחרר מהכבלים ולהנות
כשאני כן מגיעה למיטה אני נהנית ברורררר אני שיא החופשיות
אבל הדרך עד שבונים את זה היא לא פשוטה בעניי

טלי

מי שמחפשת כך חיזוקים...

דווקא נתפסת לפחות בעיני כחלשה. כי היא בסה"כ מבקשת שוב ושוב אישור מאנשים שהם די זרים... זה שונה ממישהי שפשוט נהנית מסקס ונכנסת לסטוץ מתוך רצון לקצת כיף וזהו - וזה נחשב בעיני כחוזק דווקא...

אני לא חושבת שזה חולשה בהכרח

לפעמים נחמד שמישהו כל כך נדלק מאיך שאני נראית ורוצה אותי כי המראה שלי כל כך סקסי בעיניו
זה יותר טוב אם את בזוגיות וזה מגיע בתוספת של אהבה לאישיות שלך, אבל לא תמיד את נמצאת בזוגיות ואת לא צריכה לחכות עד שזה יבוא כדי להרגיש ככה=)
אני רואה את זה כBOOST לעצמך... כמו שאת קמה יום אחד ומחליטה להשקיע אקסטרה בלבוש או להפגיז עם איפור מיוחד או משהו כזה

צריך פשוט לעשות את ההפרדה שאת לא מבקשת אישור מאנשים זרים, את עושה את זה נטו בשביל עצמך=)

Blue Rose

New member
אני חושבת...

שמי שצריכה דברים כאלו כ"בוסט"...אותם הדברים יעשו לה רע...
כשגבר לא יביט עליה..וכו'.
יש לי ידידה שנכנסה ככה למעגל סטוצים אינסופי.
רצתה סטוצים כי הם רצו אותה- והיא חשבה שהיא השולטת כי היא רוצה את הסטוצים כשבאמת כל מה שהיא רצתה זה את הבוסט.
כשהיו לה קשרים ארוכים יותר- לא היו את הבוסטים האלו וזה גרם לה לקשיים באותם קשרים, ואז היא חזרה לסטוצים. לא שרע לה בחיים- אם זה מה שעושה לה טוב אני לא אעמוד בדרכה...אבל יש לי הרגשה שהיא כן רוצה את הקשר ואת העומק...ולא יכולה להשיג ...ולא - היא לא מכורה למין...היא בחורה מדהימה- בלב ובנפש..וחבל שאין לה קשרים עמוקים וארוכים...הגבר שאיתה היה מרוויח המון..והיא באותה מידה...

רוזי! שלא מצליחה לסגור דברים בעבודה מרוב עייפות...מה יהיה?

אם זה ממקום של בטחון עצמי זו לא בעיה...

אבל אם מדובר על חיפוש אינסופי אחרי אישר מגברים זרים זו בעיה...

למעלה