השארתי כאן הודעה הרבה פעמים...ואני מתכוון להמשיך...אם זה לא בסדר מבחינת מישהו פה...וזאת לא פעם ראשונה...אשמח לשמוע זאת ממנהל הפורום...אין לי רצון לספר על עצמי כאן ולא להשתתף בדיונים...ואין צורך לראות את ההודעה כל פעם...
אם זהההה מה שכל כך מפריע לכם...וקשה לכם להיתקל בהודעות שלי...אפסיק !!!
(לתומי חשבתי שבתור מנהלת הפורום, את דווקא תעודדי את העניין...נראה שאצל השמנות והיפות, שלא מתחילים איתן זה לא בסדר אך גם שכן מתחילים איתן זה לא בסדר...)
ובתדירות כזו גבוהה? אם היית מתייחס לפונות בכבוד ומנסה להכיר אותן לעומק לפני שאתה פוסל אותן (או שהן פוסלות אותך), לא היה לך צורך לכתוב בתדירות כזו גבוהה.
ופי שגם אני וגם רוזי כתבנו לך - אתה מוזמן לכתוב כמשתתף מן המניין כדי להכיר את הנשים שמשתתפות פה ולפנות אל אלו שמוצאות לן בעיניך לאחר היכרות אם בזה אתה מעוניין.
אם תראה את אותה הודעה שוב ושוב כל כמה ימים בפורום מסויים זה לא יעשה לך אנטי? בעיקר כשזה נותר שוב ושוב ללא מענה?
ראיתי איזה סרט לאחרונה שאמר ששיגעון זה לחזור על אותה פעולה שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות....או להיות מופתע שהתוצאות אינן שונות...
רוצה להכיר אשה שמנה? נשים שמנות נתנו לך פה עצות...לך תביט ב"מדריך" שנעשה...תראה שאנחנו די תמימות דעים אם כי מכיוונים שונים. אבל רד מהעץ ותתחיל לדבר איתנו במקום להגיד לנו לבוא לדבר איתך. אם תהיה איש שיחה מעניין זה יעשה הרבה יותר לטובת המטרה שלשמה באת מאשר מה שאתה עושה עכשיו.
רוזי! שמאחלת בהצלחה! אבל גם לא מעוניינת לראות עוד הודעות כמו זו שבפתיחת השירשור.
כי קודם כל - אני מודה שלאור ניסיוני אני חוששת שמדובר לפעמים באנשים שמחפשים כך סטוצים וחושבים ששמנות יסכימו לזה מהר יותר בגלל חוסר בטחחון. עצם זה שהוא מפרסם בתדירות כזו גבוהה למרות שהוא טוען ש]ונות אליו הרבה בחורות - נשמע לי חשוד לכיוון הזה.
דבר שני - אני, רוזי ושאר משתתפות כבר הצענו לו להצטרף לפורום ולהשתתף בדיונים כדי להכיר פה נשים במקום לפרסם הודעות יבשות ולהעלם - אבל הוא לא נענה לזה, אלא ממשיך איך שבא לו ומציף את הפורום בהודעות חוזרות ונישנות ודי מיותרות...
ושוב אני מדגישה שמדובר על הניסיון האישי שלי, ויכול להיות שלכל אחת יש ניסיון משלה ושלא כל הגברים הם "כאלו". אבל לי יצא לא פעם שגברים (ברבים) פנו אלי בתור סטוץ מזדמן גם כשהיתה להם חברה קבועה כי אם אני שמנה אז אני בטח אהיה מסביק בודדה ונואשת להסכים לכל דבר רק בשביל לקבל קצת סקס...
שמי שמקבלת הצעות כאלו היא מישהי שנראית "חלשה" ו"פגיעה" - והרושם הראשוני של מישהי שמנה (לפני שיש לה צ'אנס לפתוח על האידיוט ג'ורה) היא של מישהי פגיעה שתיפול אולי להצעה כזאת יחסית בקלות.
קראתי איפשהו שגברים דווקא מפחדים מאישה שמנה (כי היא תאיין אותם? גם זו אחת מהשטויות שמסתובבות ברשת) כי היא מצטיירת כמתריסה וחזקה וגברים כידוע מתים מפחד מאישה חזקה ואסרטיבית וחכמה.
ממני שיש גבר בעולם הזה שאומר לי מבלי לעפעף עד כמה אני חכמה ומוכשרת וסקסית ויפה ומדהימה ועד כמה לא במקרה הוא הגבר הכי שווה בעולם.