מחפש את פליטי מג`יק...

למה פליטים ?!

כי מג`יק היה פעם פורום מצוין, היום מדברים שם שטויות ואין כמעט אף אחד מהותיקים... אגב אני Untouchaebals ג€ או ליותר ותיקים Domenus Of Hell ג€ מישהו זוכר אותי ? מי שהיה פעם מהפורום הזה שירשום גם את הכינוי שלו...

ToryMaster

New member
O_O

תן לי להבין, אתה טוען שהרמה של מג'יק ירדה מאז שתומר מכר?

ToryMaster

New member
o_O

הכותרות שלי חוזרות על עצמן, אבל זה ההלם. מתי נכנסת לשם בפעם האחרונה? ואם לא נכנסת לשם כל כך הרבה זמן, איך אתה יודע שהרמה ירודה? איך אתה מחזיק מעצמך מספיק בשביל לומר דבר כזה, כשאתה אפילו לא יכול לבסס אותו, כי כבר המון זמן לא היית שם?

תרגע מה יש לך ?

פעם אחרונה שהייתי שם זה היה מזמן אני לא חוזר מתי... אבל אני חושב שזה היה עוד בתקופה של תומר, אני בכלל לא לדעתי שתומר עזב...

Bartal j

New member
לי אין בעיה עם הפורום לדעתי

הוא סבבה פשוט גם לי לא יצא להיכנס אליו הרבה.. אי דגורי נרשמתי לפני חצי שנה בערך ואני חדשה יחסית כאילו הכינוי שלי הוא פייה מכ(ו)שפת , אני לא יודעת אם אתה מכיר אותי כי כפי שאמרתי יחסית אני די חשה שמה, אבל שאלתי שמה כמה שאלות בפורום מיסטיקה גם ובחלומות ...

ToryMaster

New member
מה יש לי?

כבוד לאנשים שמנהלים את האתר/פורום, כבוד לאנשים שמשתתפים שם. ולא, הפורום הזה לא ישמש כמקום לניגוח מג'יק, צר לי. אתה לא יודע מה קורה שם ומה הרמה שם, אני לא מבינה מאיפה לך החוצפה להכריז על רמת הדיונים שם כירודה וכדומה.

אני מקווה שאת תסלחי לי...

טוב אז ככה... אני רוצה לומר שאני רשמתי פה מידע שגוי על אתר טוב שעזר לי מאוד בהתפתחות הרוחנית שלי, אבל אני באמת חושב שהפורום היה >בעבר< במשבר של רמה נמוכה. את לא צריכה להתפוצץ בגלל מה שאנשים אומרים, עם תשימי לב אני רשמתי כמו פעמים שהאתר מג`יק זה אתר מומלץ מאוד ! מצתער על האי הבנה... מקווה שתסלחי לי...

ToryMaster

New member
לא אני צריכה לסלוח לך

אלא האנשים שמשקיעים את הנשמה בשביל שהאתר *והפורום* יהיו מוצלחים.

P o M i K i

New member
הי!!

אני זוכר אותך.. אפילו פגשתי אותך (ואת אח שלך) במפגש הראשון... אתה עדין בצבא? ואני הייתי(ועדין) daniel...

אוו... סוף סוף...

סוף סוף וותיק ! מה המצב דניאל ? כן אני עדיין בצבא, כבר שנה ו8 חודשים... אז מה איתך ?

P o M i K i

New member
אני בסדר

ולי יש עוד קצת זמן עד לצבא
אתה עוד בקשר אם אנשים שהיו בפורום אז?

P o M i K i

New member
חחחחחח

היום דפקה יצא לי לדבר איתה קצת אחרי שפעם אחרונה שדיברתי איתה זה כשראיתי אותה בסגול...

למעלה