מחפשת

בננה42

New member
מחפשת

אני מחפשת קופסת תכשיטים אבל אני רוצה בעצם מן קוביית עץ עם מגירות קטנות ... יש כזה דבר יש לי המון שרשראות וזה פשוט נהיה לי פלונטר ולהתיר את זה אחר כך ובכלל לכל מיני קיטש כאלה יש מלא אקססוריז זולים ויש לי מלא חחחח מישהו אולי מכיר חנות עם יש בראשל"צ בכלל טוב או ת"א גם סבבה עם יש כאלה בחנויות של יצירה שאני קונה ויעצב לבד בכלל טוב בטח יחסוך כמה שקלים קיצר רעיונות התקבלו בברכה:)

niya

New member
ככל הידוע לי יש קופסאות

אבל לי נשמע שאת צריכה יותר מתלה שרשראות ואקססוריז. לא מצאתי תמונה של מה שאני מתכוונת... הרעיון הוא לקחת מסגרת כלשהי, עליה ניתן להלביש ווים בולטים, שעליהם, כמובן, ניתן לתלות את כל התכשיטים. כמובן אז את יכולה גם לראות את הכל בצורה נוחה והם גם לא מסתבכים... אופציה אחרת היא מתקן "זרועות" שעומד על המדף, ועל הזרועות את יכולה לסדר את האקססוריז כאוות נפשך. בפורום אמנות שימושים אולי יוכלו לסייע לך קצת יותר בעניין הזה

Fun Fair

New member
כמה פתרונות

ראשית, באיקאה את יכולה למצוא קופבאת מגירות מעץ. רעיון נוסף- יש להם כל מיני פתרונות לאחסון חפצים קטנים במגירות, שאפשר לנצל אותם גם לקופסאות. רעיון נוסף שעובד נהדר עבורי זה.... טמבוריות וחנויות לכלי עבודה
אפשר למצוא שם קופסאות ומגירות בגדלים שונים שמחולקות לתאים פנימיים בגדלים שונים. אני קניתי בשנה שעברה קופסאות של "כתר" ואני מאכסנת בהן המון פיצ'יפקעס: באחת- צלליות, באחרת- עגילים, בקופסא נוספת- חלקים לתכשיטים שאני מרכיבה וכו'. אב, גם בחנויות כמו "אבגד" תוכלי למצוא פתרונות אחסון לתכשיטים...

בננה42

New member
../images/Emo140.gifוואו תודה רבה

נתת לי המון חומר למחשבה יוצאת ליפושים מחר:)

למעלה